Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van bent kép,vissszább kéne olvasni.K.Bálint írta:Tényleg nem tudnál képet föltenni erről a mezről valahova? ( egyet előről és egyet hátulról) Mert engem is kezd érdekelni, bár ez tényleg hihetetlennek hangzik...
És mennyi volt összesen (a mez, a posta költség...)? 7000Ft körül!?... És 1 hét? EZ AKKOR IS IGEN HIHETETLEN!!! Persze neked elhiszem! Azt hiszem, hogy máris rendelek egyet!!!S T U P I D S H A R K írta:Itt az avatarom. Megnézheted. De ha még ez se elég lefényképezem elölről.
ezer köszönet és hála mennyit kerestem már! és basszus ez rohadt occsó biztos hogy ennyi?jah és mennyi volt a posta költség?(ez inkább pü tárgya, de milyen méretet rendeltél?)az is jó a ha pü-be válaszolszS T U P I D S H A R K írta: én innen rendeltem
itt még feliratot is csinálnak. két hét alatt megjön. a hazai mellé rendeltem még egy vendéget is
Nem muszáj, de ilyen eset mondjuk ne sok legyen (másoknak mondom), hogy reális képet kapjunk az igényekről. Ez ugyanis a cél.S T U P I D S H A R K írta:Lenne egy kérdésem:
Elküldtem az e-mailt hogy szeretnék egy pólót, de ha közben sikerül a boltban venni egyet, akkor ugye nem muszáj megvennem a lionsportban. Előre is kösz.
én innen rendeltemDrigo írta:Értem!akkor asszem ha majd megjönnek a pólók ráállítom bátyjámat az ügyre ugyanis pesten tanul.jah és még egy gondolom Te úgy is összekötetésben állsz a Lionsporttal nem tudnád-e esetleg megtudakolni nekem hogy ha már úgy is rendelnek akkor nem lehetne-e hogy esetleg egy Barca idei vendégmezt is hozzácsapnának a rendeléshez?őszintén szólva nem főzök hozzá nagy reményeket hiszen egy db-bal gondolom nem nagyon vacakolnak az túl macerás nekik de hátha illetve ha nem rendelnek akkor nem tudnád-e megkérdezni hogy kitől rendelik mert ha jól tudom a barcashop Mo-ra nem szállít(gondolom ők sem onnan szerzik hanem egyenesen a nike-tól) de én már régóta szeretnék egy olyan Volt mezt de mindezidáig sikrtelenül.Ha vki más esetleg tud segítsen!Előre is kössz.