Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit meglep, hogy nincs rotálás. Tekintettel arra, hogy Messiék csak 2 napja értek vissza, valamint Bilbao után 2 nappal a Villareal ellen nagyon fontos derbink lesz, vártam volna egy kis pihentetést. Vasárnap kell a "gála" kezdő. Zidane is simán meghúzta, hogy CR-t pihenteti.palesz77 írta:Bilbao elleni keret: Masip, MAtS, SR, Piqué, Umtiti, Mascherano, Digne, Alba, Gomes, Busi, Ini, Rakitic, Arda, Rafinha, Messi, Neymar, Suárez, Paco
Ez biztos?? Én mindenhol azt olvastam, hogy sorsolás lesz.Veidt_madridista írta:
Már nincsen sorsolás a negyeddöntő előtt, mennek tovább az ágak. Mondjuk ami azt illeti, a helyedben kikövetném azt az oldalt, mivel átlagban 15-16 évesek az üzemeltetők
Wikipédiától indult az egész, valaki direkt/véletlen ágrajzokat rakott be, és aszerint a Sevilla-Real és Bilbao-Barca párharc győztesei mérkőznek meg a negyeddöntőbe.Nero. írta:Miért írják azt a madridistán biztosra hogy ha mindketten tovább jutunk egymással játszunk a negyed döntőbe?
BarcaFan1998 írta:megint jól elcsalták ezt az egész sorsolást. miért nem adják oda előre a kupát nekik???
Azt ne mond mar hogy szerinted a Bilbao erősebb mint a Sevilla, mert akkor mosolygok egy jót.BarcaFan1998 írta:megint jól elcsalták ezt az egész sorsolást. miért nem adják oda előre a kupát nekik???
Szerintem jobban járunk, hogyha nem.palesz77 írta:Ezt azért légyszi fejtsd ki..BarcaFan1998 írta:megint jól elcsalták ezt az egész sorsolást. miért nem adják oda előre a kupát nekik???
Már megszokhattuk, mondhatni, amúgy tavaly ilyenkor az Asspanyolt kaptuk, majd a negyeddöntőben a Bilbaot.palesz77 írta:Bilbao-Barca lett a kupában. Tavaly is ilyenkor kaptuk őket nem? Vagy akkor az Espanyol volt előtte?
Az Atma a Las Palmast kapta, a Real pedig a Sevillat. Lesznek párharcok.. Közben Valencia-Celta, Socedad-Villarreal.