Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.01.04. 23:42:15

recre=szerelemdoktor gyógyítsd meg a szívem :lol:

Viccet félre téve, én ugyanazt tudom mondani mint előzőleg meg, amit daffy is pedzegetett. Felemelt fej, s menni tovább. Idézem magam, ő bánhatja, hogy elhagyott és nem te. Az élet szép, ki kell használni és nem olyanon agyalni, ami nem működik, mert ha valami már meginog az nálam a nem működik kapcsolat. Sose hiszek az újrakezdésben, mindig ott lesz támadási meg érzelmi szinten, hogy bezzeg ekkor meg akkor. Meg egy férfi ne hunyászkodjon már meg, nekem ez az elvem. Nő után nem futunk. :D
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.04. 23:34:13

Mert a legtöbb ember konfliktuskerülő, nem akarják, h rosszat gondoljanak róla mások, nem akarnak rossz színben feltűnni masok előtt. Így most emészted magad, h milyen titokzatos dolog van a háttérben, ha meg bemondta volna, h van valaki más, akkor szemét ribanc lenne a szemedben. Na, azt nem vállalja fel.

De, egyáltalán nem mondom, h megcsalt vagy van neki más, nem állítok ilyet, nem is tehetek, Te ismered jobban, mondjuk van elég sok olyan kapcsolat, ahol 20 év alatt nem sikerült a másikat megismerni, 20 éve egész másról beszél a két ember és nem értik egymást.

Csupán annyit állítok, hogyha pénteken még szeret, szombaton szakít, akkor ott valami nem őszinte, és erősen megcsúszott. Okkal történt és nem azért, mert bal lábbal kelt fel. Én könyebben beszélek, valahol az óvoda környékén elhagytam a lelkemet, néhány nap alatt kiheverek kapcsolatot, mondjuk ez se jó megoldás.

Egyébként kiváncsi vagyok majd a sztori végére vagy közepére :) Együttérzek, mert nekem meg más mérgezi az életemet, szóval ne hidd, h ércelődök rajtad, én más ember sikerének, boldogságának örülök, szóval eltérek a nagy átlagtól.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.04. 23:11:28

Kicsit összetettebb a dolog ennél.
Akkor elhittem neki hogy szeret, én mást látok, gondolok.

Persze az igazság lehet más.
Lehet megcsalt, vagy ilyenek. Benne van, de nem gondolnám, lehet jóhiszemű vagyok, de nem látom okát hogy hazudott volna.
Most miért tette volna? Neki is egyszerűbb lett volna,ha bemondja van más.
Sőt nekem is egyszerűbb...akkor lenne ok, és akkor lealább mérges tudnék lenni rá.

Daffy amiket írsz, azok így vannak, és eszerint fogok tenni.
Mivel volt már ilyennel dolgom, tanultam belőle.

De én extrém érzelmes vagyok,sajnos. Férfiként.

Recrea, nem mindenki egyforma. Találkoztam már én is érett 20 évessel, meg éretlen 25el is.
Most könnyebb bemondani, hogy van/volt mellettem valaki, nyilván nem vagyok hülye, tetszhetnek neki más srácok, nem tagadom, meg nem vitatom...de nem hiszem,hogy ez volt az oka.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.04. 23:03:15

Kérlek olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat :) Remélem, Te sem gondolod komolyan, h elhiszed neki...csakhogy jól értelmezem-e? Azt elhitted neki, h így szeret meg úgy szeret pénteken? Aztán másnap szakított, vagyis előző nap hazudott. Szóval ez a része kipipálva. Ok nélkül nem változnak a dolgok.

Az én barátnőm is 21 éves, egyetemista a nagy faluban, mégsincs duhajkodás, együtt élünk, kb. háziasszony, ami mondjuk számomra inkább rémisztő, mert szerintem vissza fog ütni a dolog, annak ellenére, h ő 14 éves korától ment az életbe. Ezzel csak azt akarom mondani, h nem egyformák, de van olyan, akinek nem a buli az első, a szomorú az a történetben, h ő 21 éves fejjel érettebb, mint én, pedig a kapcsolatunk elején (2 éve) annyit hazudott, kamuzott, mint égen a csillag. Megszeretett, megváltozott.

Az utat meg mondja le ő, kimegyek én Veled, a másfél milla jól hangzik, csak az előtte levő 9 hetet kellene megúszni :D
daffy
Madridista

2017.01.04. 23:01:02

némileg hasonló cipőben jártam 2 éve. és a lány legjobb döntése volt a külön út. ő nem bulizott 24 éves koráig,nem csinált semmit a tanuláson kívül. azóta ribanc lett. áldom az utolsó józan gondolatát,hogy engem megkímélt ettől.
biztosan nem leszek népszerű miatta,de őszinte igen:
- hagyd békén és ne akarj megbeszélni vele semmit. kerüld a társaságát. akkor is,ha mellette ülsz éppen. nem kell beszélgetést kezdeményezni,bohóckodni,"nyalizni".
- ő a múltad és ez kizárólag az ő döntése. el kell fogadnod és férfiként kihúzni magad,magabiztosságot sugározni és nagybetűs férfiként viselkedni még a jelenlétében is.
- próbálj meg nem tudomást venni róla. sokat segít,ha más lányokkal kezdesz beszélgetni,ismerkedni. jót tesz az ego-nak,felvidítanak még a beszélgetések is,a tudat,hogy van 1-2 normális is és mégis eltelik az idő. aztán meg sosem lehet tudni ugye...
én a szakítás után még együtt laktam vele fél évig. ott lettem férfi. bőgtem,mint akinek esernyőt dugtak a seggébe,de megerősödtem és többé nem lehet ugyanazzal összetörni. nagy okossággal nem lehet szolgálni most,de ne a múltban élj és most kizárólag magadra figyelj és előre nézz
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.04. 22:42:45

Amúgy egyetértek veled mindenben, félek is ettől, hogy megjelent más.
Viszont ez túl hirtelen dolog volt, mondom, egyik napról a másikra.
ÉS semmi jele nem volt, tervezgetett, stb...

Ebből gondolom,hogy komoly csávó nincs a környékén. Most nyilván azóta lehet van, egyetemista, érted...építész szakon, csupa srác...de én bízom benne annyira,hogy mikor rákérdeztem, és őszinteséget kértem, és azt mondta egyáltalán nem akar semmi kapcsolatot, elhittem neki. Nyilván nem jelenti azt,hogy nem akar "szórakozni" másokkal, ezt gyanítom én inkább.
Persze lehet nem nekem szántad ezt, de amúgy osztom teljesen, de itt az én esetemben mást érzek.
20 éves, simán benne van,hogy barátnők, haverok, stb szabadságát látva hozta ezt meg, plusz érte egy egyetemi stresszhatás...ami kihatott, kiváltotta.
Hosszan is le tudnám írni, de ezt úgy képzeld el,hogy péntek este minden oké volt, így szeretlek úgy szeretlek,köszönöm hogy támogatsz dumák.
Másnap írtam délelőtt egy üzit: "Jóreggelt, gondolom már csinálod a makettezést, kitartást, sok sikert:)" ezt vette támadásnak...és itt volt kb vége.
Konfliktust nem kezelt, az egészet betudom annak hogy 20-21 éves, éretlen agyban sajnos.

Én nem az újrakezdésben reménykedek, csak tisztázni kéne pár dolgot, felnőttesen.
Az utat le lehet mondani, de nem szivesen mondok le másfélmilláról 9 hét melóért. Gondolom ez a része érthető.
Plusz repjegyek megvannak már, a kiadás volt, lemondani se egyszerű.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.04. 22:22:38

Azt mindenképpen szeretném tisztázni, hogyha egy nő szakít, szünetet akar tartani, nem biztos az érzéseiben, meg akar újulni, egyéb kamu dumák, akkor bizony elment más irányba érzelmileg, magyarul - valamilyen szinten - megjelent egy másik nagyfiú az életében. Erkölcsösebb esetben Facebookon van Viberen beszélték tele a fejét, durvább esetben más dugja.

Nincs olyan nő, aki azért szakít, mert majd egyedül fogja jól érezni magát, nem fogja, és ezt ő is tudja, tehát van más a képben. Megdönteném a hozzászólások rekordját, ha külön-külön kellene példákat hoznom erre.

Hogy egy kapcsolat működik-e vagy sem, az csak és kizárólag két döntés függvénye, a nőé meg a férfié. Persze az alapoknak stimmelni kell...egy értelmi/érzelmi szint, hasonló jövőkép, anyagi biztonság meg a szex. Ha egyik nem működik, az hosszútávon felzabálja a kapcsolatot.

Csaba, akkor hagyd élni, meg te is élj, aztán tavasz végén beszéltek. Feltételezem le lehet azt az utat mondani. A kínlódásnak sosincs jó vége, ezt tapasztalatból mondom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.04. 19:59:20

Múltkor beokoskodtam ide aztán hasonló cipőben járok, és nem tudom kezelni a problémát, nem tudok továbblépni.
Amit nehezít hogy együtt repülünk ki nyáron amcsiba 3 hónapra dolgozni, együtt jövünk haza.

Két hete volt de nem is nagyon beszélünk, egyszer kétszer, de nem magunkról.
Azon gondolkozom hogy vizsgai utan leulok vele beszélni a nyárról mert nekem ez problémasnak tunik picit.

Nalunk a sulit hozta fel, hogy nem megy neki az is meg egy kapcsolat is...de inkabb azt erzem hogy 20-21 evesen elni akar, stb, amik ezzel jarnak.
Nem hiszem van visszaut de a nyar miatt kicsit remenykedem.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.04. 18:43:19

És b megoldás meg ne legyél. Ne ilyen sablonokban beszélgessetek szerintem, hanem próbáljatok őszintén megnyílni egymásnak. Akkor simán működhet.

De ez a szeretlek próbáljuk meg, aztán áh, lehet, hogy nem tudjuk megoldani ez igen nagy terelésnek tűnik innen távolról.

Ha semmi konkrétum nem hangzik el, az mindig gyanús.

Hajrá
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.01.04. 18:38:37

MatsMessi írta:Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ennyit irok errol, csak muszaj valahogy megosztanom, es itt latom a legtobb ertelmet.
Irtam kb. Masfel honapja irtam, hogy szakitottunk baratnommel kozel ket es fel ev utan.
Karacsonyi szunetben beszeltunk, es irta, hogy szerete, hianyzom neki, nem akar mast. Talalkozgattunk egy hetig minden rendbent ereztem. Ma viszont lattam rajta, hogy nincs minden rendben, es nagy mehezen el is mondta, hogy szeret, de nem biztos abban, hogy rendbetudjuk hozni meg a kapcsolatunkat, es megoldani a problemakat.
Lehet butasag volt ujra talalkozni, de szeretem, nem tudom elengedi veglegesen valamiert. Most viszont nagyon csalodott vagyok.
Azt kell először tisztázni, hogy mi volt a "probléma" köztetek. Mi az amit " nem biztos, hogy rendbetudjuk hozni"?
Volt e utánad barátja, ha igen akkor mi miatt ment szét stb, mert lehet, hogy "csak" vígasztalódni akart. Nyilván ezt innen senki sem fogja megoldani, de gondolkozz el azon, hogy miért kerültél megint ebbe a helyzetbe. Nem biztos, hogy te vagy a hibás.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MatsMessi
Jugador d'estrella

2017.01.04. 18:23:55

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ennyit irok errol, csak muszaj valahogy megosztanom, es itt latom a legtobb ertelmet.
Irtam kb. Masfel honapja irtam, hogy szakitottunk baratnommel kozel ket es fel ev utan.
Karacsonyi szunetben beszeltunk, es irta, hogy szerete, hianyzom neki, nem akar mast. Talalkozgattunk egy hetig minden rendbent ereztem. Ma viszont lattam rajta, hogy nincs minden rendben, es nagy mehezen el is mondta, hogy szeret, de nem biztos abban, hogy rendbetudjuk hozni meg a kapcsolatunkat, es megoldani a problemakat.
Lehet butasag volt ujra talalkozni, de szeretem, nem tudom elengedi veglegesen valamiert. Most viszont nagyon csalodott vagyok.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.12.24. 11:55:49

kellemes ünnepek kívánok minden régi és új fórumozó társamnak!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Roniee21
Capitá del Barça

2016.12.20. 13:28:43

Az EU titkos terve terrortámadás esetén:
1. Készítsünk szívszorító rajzokat, majd osszuk meg közösségi oldalakon! Írjuk oda, hogy je suis valami.
2. Tegyük a terrorcselekmény helyszíne országának nemzeti lobogóját a Facebook-fényképünkre, mert ezzel segítünk!
3. Ha netán politikusok vagyunk, sírjunk a tévében!
4. Világítsunk meg nemzeti színekkel épületeket, emlékműveket és más turistalátványosságokat!
5. Gyújtsunk gyertyákat és virrasszunk mellettük!
6. Engedjünk be még több muszlim betolakodót, és nevezzük őket menekülteknek!
7. Aki nem ért egyet a migránsáradat befogadásával, kiáltsuk ki gyűlölködőnek és rasszistának!
8. Várjuk türelmesen a következő támadást!
9. Amint bekövetkezett, ismételjük meg a fentieket!

:lol: :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.18. 11:38:38

https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk" target="_blank
Ez még mindig üt. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.16. 16:46:05

Messias2 írta:Az év góljánál Neymar találata tavalyi.
Jogos, sorry, akkor Messi gólját vissza Palesz. :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.12.16. 16:29:55

Az év góljánál Neymar találata tavalyi.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.16. 16:16:18

S.Agüero írta:
csababarca írta:Palesz írta hogy olyan javaslatok legyenek akikre szavaznál is.
Tekintve hogy 3 emberre lehet majd szavazni, az a 6 embernyi javaslat pl a legrosszabb igazolás kategóriában soknak tűnik.
Az a fekete színnel jelölt kategóriára vonatkozik, nem?
De, a piroshoz még jöhet több, mert oda nincs sok jelölt. Majd átrakom feketére, ha összejön 10-15 között.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.16. 15:14:35

Szívesen felnyitnám mindenki szemét, de erre sajnos nem vagyok képes. :( :mrgreen:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.12.16. 14:52:29

S.Agüero írta:
csababarca írta:AMúgy pont az ilyen Busquets túltolások voltak, amik miatt már tavaly is szót emeltem, remélem Palesz objektívabb lesz.
Tavaly nem toltam túl semmit vele, simán első lett. :mrgreen:
Amúgy meg objektív szokott lenni az eredmény, teljesen reális.
Szerintem sok politikus megirigyelné azt a propagandát, amit Busi népszerűsitésére, felértékelésére tolsz. Csinálhatnád nagyobban, nemzetközi szinten, lehet még Aranylabdát is nyeretnél vele. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.12.16. 13:48:34

csababarca írta:AMúgy pont az ilyen Busquets túltolások voltak, amik miatt már tavaly is szót emeltem, remélem Palesz objektívabb lesz.
Tavaly nem toltam túl semmit vele, simán első lett. :mrgreen:
Amúgy meg objektív szokott lenni az eredmény, teljesen reális.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.12.16. 12:24:40

Petr írta:A StreamPoll szerintem megfelelne a célra, be lehet állítani, hogy mennyit lehessen kiválasztani az opciók közül, és a sok szavazólapot egy helyen össze lehetne gyűjteni. Néhány szavazás jelöltjeit pedig tényleg érdemes lenne közösen összeszedni, de a nagyobb részüket nem gondolom, hogy aki végül megszervezi ne tudná megoldani.
Az a baj, hogy a sorrend is számít, az első jelölt több pontot kap mint a harmadik számú opció, ezt meg itt ha jól látom nem lehet beállítani.. :?

Jelöltállításnál meg tényleg kérek majd segítséget, mindjárt - 1-2 órán belül - összedobom a Topicot az én jelöltjeimmel. Ahova kell, oda kérek majd észrevételeket, ami meg ne mtetszik, azt is lehet jelezni, de előre szólok, hogy csak olyat jelöljön mindenki, akire szavazna is. De ezt leírom majd ott is.. :D
Petr
Entrenador del Barça

2016.12.16. 11:57:32

Szerintem is jó ötlet, hogy ne külsős oldalon kelljen szavazni.

A StreamPoll szerintem megfelelne a célra, be lehet állítani, hogy mennyit lehessen kiválasztani az opciók közül, és a sok szavazólapot egy helyen össze lehetne gyűjteni. Néhány szavazás jelöltjeit pedig tényleg érdemes lenne közösen összeszedni, de a nagyobb részüket nem gondolom, hogy aki végül megszervezi ne tudná megoldani.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.12.16. 01:33:00

Szerintem nagyobb teret nyerne a demokrácia ha a jelölteket is mi állítanánk fel.
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.12.15. 23:55:36

recrea írta:
Javaslok egy "év legidegesítőbb fórumozója" címet :D
Samper felkészül.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.12.15. 23:46:18

AMúgy pont az ilyen Busquets túltolások voltak, amik miatt már tavaly is szót emeltem, remélem Palesz objektívabb lesz.
Válasz küldése