Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt kell először tisztázni, hogy mi volt a "probléma" köztetek. Mi az amit " nem biztos, hogy rendbetudjuk hozni"?MatsMessi írta:Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ennyit irok errol, csak muszaj valahogy megosztanom, es itt latom a legtobb ertelmet.
Irtam kb. Masfel honapja irtam, hogy szakitottunk baratnommel kozel ket es fel ev utan.
Karacsonyi szunetben beszeltunk, es irta, hogy szerete, hianyzom neki, nem akar mast. Talalkozgattunk egy hetig minden rendbent ereztem. Ma viszont lattam rajta, hogy nincs minden rendben, es nagy mehezen el is mondta, hogy szeret, de nem biztos abban, hogy rendbetudjuk hozni meg a kapcsolatunkat, es megoldani a problemakat.
Lehet butasag volt ujra talalkozni, de szeretem, nem tudom elengedi veglegesen valamiert. Most viszont nagyon csalodott vagyok.
De, a piroshoz még jöhet több, mert oda nincs sok jelölt. Majd átrakom feketére, ha összejön 10-15 között.S.Agüero írta:Az a fekete színnel jelölt kategóriára vonatkozik, nem?csababarca írta:Palesz írta hogy olyan javaslatok legyenek akikre szavaznál is.
Tekintve hogy 3 emberre lehet majd szavazni, az a 6 embernyi javaslat pl a legrosszabb igazolás kategóriában soknak tűnik.
Szerintem sok politikus megirigyelné azt a propagandát, amit Busi népszerűsitésére, felértékelésére tolsz. Csinálhatnád nagyobban, nemzetközi szinten, lehet még Aranylabdát is nyeretnél vele.S.Agüero írta:Tavaly nem toltam túl semmit vele, simán első lett.csababarca írta:AMúgy pont az ilyen Busquets túltolások voltak, amik miatt már tavaly is szót emeltem, remélem Palesz objektívabb lesz.![]()
Amúgy meg objektív szokott lenni az eredmény, teljesen reális.
Tavaly nem toltam túl semmit vele, simán első lett.csababarca írta:AMúgy pont az ilyen Busquets túltolások voltak, amik miatt már tavaly is szót emeltem, remélem Palesz objektívabb lesz.
Az a baj, hogy a sorrend is számít, az első jelölt több pontot kap mint a harmadik számú opció, ezt meg itt ha jól látom nem lehet beállítani..Petr írta:A StreamPoll szerintem megfelelne a célra, be lehet állítani, hogy mennyit lehessen kiválasztani az opciók közül, és a sok szavazólapot egy helyen össze lehetne gyűjteni. Néhány szavazás jelöltjeit pedig tényleg érdemes lenne közösen összeszedni, de a nagyobb részüket nem gondolom, hogy aki végül megszervezi ne tudná megoldani.
Samper felkészül..recrea írta:
Javaslok egy "év legidegesítőbb fórumozója" címet