Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak a "gála" hiányzott...visca el barca írta:LE is érzi ezt, nem véletlenül ment a gála kezdő.palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem "hagynám" amiatt a Kupát.
LE is érzi ezt, nem véletlenül ment a gála kezdő.palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem "hagynám" amiatt a Kupát.
..hát igen, már többször feltűnt nekem Ter Stegen "lefagyása" a másodiknál most is ez történt, az elsőnél pedig a helyezkedés...?!Nero. írta:Azért kettős emberelőnyben illett volna kiegyenlíteni, illetve nem tudom mi értelme van annak hogy ennyire magunkra húzzuk az ellenfeleket az elején. Ter Stegen pedig ismét benyelt egy duplát, bravúrok sehol.
Innen tovább lehet menni és tovább is kell se de ha kiesünk sincs tragédia.
Ezt nem először olvastam ma, ez egy "tévhit". A csk-nak semmilyen kitüntettet szerepe nincsen papíron. Bármilyen játékos, aki reklamál a sárgát kockáztatja, szalagtól függetlenül.MQuCsabi írta:
Majd a 100% tizinel nem fuj, a reklamalo CSK nak meg sargat ad. Vak Bottyán... .
Van benne logika, de ha megnézed a sorsolásunkat akkor február végéig (Atletico elleni meccs lesz 26-án) egyszerűnek tűnő sorsolásunk van a hétvégi meccset leszámítva. Ha a hétvégén győzni tudnánk (akármennyibe is kerülne a bírót megvennipalesz77 írta:...
palesz77 írta:Most ezzel lehet nagyon népszerűtlen dolgot mondok, de én jelenleg a Bajnokságra érzem a legkevesebb esélyt, úgyhogy én nem hagynám a Kupát. A Real nem nyerte meg 4-5(?) éve már, szerintem úgy fognak menni érte mint a mérgezett egerek, mi meg láthattuk, hogy idén nem a kiegyensúlyozottság a fő erényünk, így ez nagyon necces lesz.. Tudom, hogy nekik még a neheze hátra van a sorsolás miatt, és most jöhet a Klub VB átok is, meg formahanyatlás és vereség nélkül nem lehet szezont lehozni - a veretlen Arsenal nem ért egyet -, de én jelenleg nem érzem a csapatban, hogy ne hullajtsunk pontokat, és olyan tavaszt produkáljunk mint 2 éve. Úgyhogy én kiegyeznék azzal is, hogyha a Kupákra feküdnénk rá inkább, és a bajnokságban meg ahogy esik úgy puffan alapon megyünk ki, nem arra tartalékolunk. A Kupa meg a BL meg emlékeim szerint pont váltják egymást, szóval ez nem "zavarna be".
De igazából a keret olyan bő, hogy meg kéne oldani a terhelést így is, vékonyabb csapattal tripláztunk elvégre.
Egyetértek tökéletesen.Gauchomester írta:Úgy gondolom, hogy az idegenbeli gólnak köszönhetően mi vagyunk az esélyesek a továbbjutásra, pláne úgy, hogy Iturraspe és Raúl Garcia sem lesznek ott a visszavágón. Azonban kételyeim támadtak a közeljövőt illetően.
Szinte tökéletes menetelésre lesz szükség, hogy a bajnokságban beérjük a Madridot, a BL presztízse meg ugye nem kérdés. Ti érzitek most a csapatban azt, hogy három fronton versenyben legyen a végsőkig? Nem csupán a mai meccs miatt írom ezt, de nem egy, nem kettő játékosnak, hanem a fél kezdő 11-nek javulnia kellene. Erre persze van lehetőségük, csak valahogy nem passzolnak most a dolgok. Tegyük fel kiejtjük a Bilbaot, következő körben kapunk egy Celtát, Atletit, Realt, Sociedadot, miközben hétvégenként az életéért kell küzdenie a csapatnak... Nem ér annyit a kupasorozat, hogy február végére behozhatatlan legyen a hátrány a bajnokságban. Persze ilyet nem szabad leírni, de gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így gondolja. A Madrid meg valahogy nem azt a csapat benyomását kelti, mint amelyik botladozni fog a következő hetekben...
Csak aztán nehogy az legyen, hogy feladjuk a kupát, és aztán semmit sem nyerünk, mert ott legalább ringbe voltunk,de inkább feladtuk..LG írta:Én annyiban megvédeném Csababarcát, hogy én sem vagyok benne biztos, hogy a Kupát annyira erőltetni kéne, meg ilyen szenvedős meccsekbe belemenni, lefárasztani a kulcsembereket.
Én a meccs előtt is egy tartalékosabb kezdőt vártam, mert azok talán jobban hajtanának, mint a gálakezdő egy kupameccsen, illetve egy vereség kevésbé ciki úgy, mint fullos csapattal.
Én a Kupával amúgy is úgy vagyok, ha nagy formában vagyunk, akkor tartalékos csapattal jó egy bónusz trófeának, de nem szabad, hogy olyan energiák menjenek el rá, amik kellenek a Bajnokságra meg a BL-re.
És te mire vagy ennyire oda meg vissza? Láttad a meccset? Mert megsúgom, hogy pocsékul játszottunk újfent. Ami igazából bántó, hogy gálakezdővel mentünk ki, valószínűleg olyan megfontolásból, hogy döntsük el a párharcot már ezen a meccsen.S.Agüero írta: Te is csak ilyenkor tudsz írni, mikor nem nyerünk, nem unjátok még?
Azt hiszem, akkor egyre többet kell írnia.S.Agüero írta:Te is csak ilyenkor tudsz írni, mikor nem nyerünk, nem unjátok még?hdavid írta:Ilyen toketlen fos Barcelonat még nem láttam
Enrique igazán mehetne már amerre lát