Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ott ült a padon Rafinha és Arda, ehelyett jött a még mindig a helyét kereső Gomes és a 89. percben Paco.TripleH írta:Meg amúgy kit is hozna be alternatívának pl Suárez helyett? Paco-t? Hagyjuk is inkább..Nero. írta:Nem tudom mit és kit vártok tőle. Az MSNből soha nem fog cserélni ha baj van
gg86 írta:Szerintem egy kettős emberelőny megoldásához nem kell edző, ott már minden a játékosok pontosságán és higgadtságán múlik. Busquets "szenzációs" passza jól jellemezte, hogy ez mennyire volt meg, ennek ellenére így is centiken múlt az egyenlítés.
Meg amúgy kit is hozna be alternatívának pl Suárez helyett? Paco-t? Hagyjuk is inkább..Nero. írta:Nem tudom mit és kit vártok tőle. Az MSNből soha nem fog cserélni ha baj van
Teljesen egyetértek! Spanommal néztük a meccset, én speciel mondtam neki hogy a kiállitás után azonnal cserélnék. A masodik kiállitás után egyértelmüen kellett volna reagálni, de a 87. Percben valaki magyarazzá el hogy mi értelme volt már?? Időt akart huzni hátránybanvisca el barca írta:védő helyett csatárt, legkésőbb a második kiállítás utána a 80. percben. és akkor még 15 percig lehetett volna darálni orrvérzésig.Nero. írta: De mikor és kit kellett volna behozni?
védő helyett csatárt, legkésőbb a második kiállítás utána a 80. percben. és akkor még 15 percig lehetett volna darálni orrvérzésig.Nero. írta:De mikor és kit kellett volna behozni?visca el barca írta:azt, hogy tanuljon meg meccselni. ilyen szinten nulla. soha, semmit nem tud reagálni az ellenfél húzásaira. tegnap is kettős emberelőnyben a 90. percben cserélt. láma.
De mikor és kit kellett volna behozni?visca el barca írta:azt, hogy tanuljon meg meccselni. ilyen szinten nulla. soha, semmit nem tud reagálni az ellenfél húzásaira. tegnap is kettős emberelőnyben a 90. percben cserélt. láma.Nero. írta:Nem tudom mit és kit vártok tőle.
azt, hogy tanuljon meg meccselni. ilyen szinten nulla. soha, semmit nem tud reagálni az ellenfél húzásaira. tegnap is kettős emberelőnyben a 90. percben cserélt. láma.Nero. írta:Nem tudom mit és kit vártok tőle.
https://www.youtube.com/watch?v=e8mqB2J5qvwpalesz77 írta: de megnéztem volna, hogy félidőben mit mondott a srácoknak, biztos voltam benne, hogy ezt nem ússzuk meg piros nélkül, ahhoz képest nagyon lehiggadt mindenki a második félidőre. Lehet a CSK-k szóltak, nem tudom, de ha ez Lucho műve volt, akkor legalább ezért jár neki a pacsi, ha ma másért nagyon nem is lehet sajna.
Ott amúgy Piqué is mehetett volna Adurizra, szerintem Ini azért Piqué emberére váltott ki, hogy ő majd megy az öreg égimeszelőre, lévén az egyetlen emberünk, aki le tudná fejelni, de nagyon nem volt meg az összhang. Az a gól amúgy szerintem 90%-ban Inié volt, az a labdavesztés már kabaré volt hozzá képest, utána meg ez az emberelosztás is.. Nagyon nem ment ma az öregnek, volt egy jó 3 perce a 2. félidőben, amúgy magához képest nagyon halovány volt - másnak ez egy átlagosnak mondható nap mondjuk, de nem neki.S.Agüero írta:Adurizzal pedig Iniesta és Alba is mehetett volna, nem tették.
Busiék szerintem elmozogtak szél felé ini labdakihozatalakor, de ezt csak látatlanba mondom, mert nem néztem most vissza. Andrés "uralta" volna a pálya közepét abban a helyzetben, csak eladta, és lekontráztak minket egy pillanat alatt..csababarca írta:Hol votl Busi, Rakitic, Piqué?
Hol votl Busi, Rakitic, Piqué?S.Agüero írta:Ini eladja középen, előtte Alba elindult előre, ezért Umtitié volt Inaki, Adurizzal pedig Iniesta és Alba is mehetett volna, nem tették. És hiába kisebb Alba nála, attól még nincs megtiltva, hogy ne menjen vele, és rúgja ki előle a labdát.
Mostanában legalább jogosan, ma is harmatos volt a horvát sajnos.visca el barca írta:belövi a rakitic sablont és ennyi a repertoárja
Szem kinyit.S.Agüero írta:Mit? Hogy eladjuk középen és nem tudunk az emberrel menni, hanem otthagyjuk üresen?csababarca írta:Ettől függetlenül, olyan gólt amit Aduriz betett kaptunk 20at mióta ő az edző.
Nem látja? Látnia kellene, mert folyamatosan szívunk ezekből.
Mit? Hogy eladjuk középen és nem tudunk az emberrel menni, hanem otthagyjuk üresen?csababarca írta:Ettől függetlenül, olyan gólt amit Aduriz betett kaptunk 20at mióta ő az edző.MQuCsabi írta:Vagy, ha a biro nem egy segg lenne.
Nem látja? Látnia kellene, mert folyamatosan szívunk ezekből.
Ettől függetlenül, olyan gólt amit Aduriz betett kaptunk 20at mióta ő az edző.MQuCsabi írta:Vagy, ha a biro nem egy segg lenne.