Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kupában esetleg, ha még ennél is tartalékosabban állnak fel.S.Agüero írta: Szerintem megtörik a veretlenségi sorozatot.![]()
Szerintem megtörik a veretlenségi sorozatot.csababarca írta:Így garantált,hogy legalább ennyit nyelnek majd otthon a Real ellen jövőhéten.S.Agüero írta:Az idegenben vak Sevilla négyet vert az Anoetában.![]()
Így garantált,hogy legalább ennyit nyelnek majd otthon a Real ellen jövőhéten.S.Agüero írta:Az idegenben vak Sevilla négyet vert az Anoetában.![]()
Reszben egyetertek, de nalunk ez hal istennek edzoi utasitasokkal orvosolhato lenne, mert alapbol megvan a kemia a harmas kozott, es illik a csapat stilusahoz az, amiben ok jok. Nalatok viszont ez kevesbe igaz szerintem, a BBC-vel csak ugy lehet ezt a mai focit jatszatni, ha Benzema csucsformaban van, es a tobbiek is atlag folott hoznak, de ez ritka. Ugyhogy en azert nem cserelnek csatarsort a jelenlegi problemaink ellenere sem..babaking írta: És ez egyben átok is mert mindhárom játékos akkora kaliber, hogy ha egészséges játszik. Nálatok is az MSN az alap ha mindenki fit, pedig sokszor ütik egymást. Messi rendszeresen "hatástalanítja" Suarezt. Ez volt a Bilbao ellen is: amikor Messi behúzódott középre Suarez vagy a szélre kényszerült vagy visszább a középpályára. Egyik poszt sem erőssége, sem technikailag, sem sebességben nem elég.
ezt én is így látom. Azokon a meccseken amin valaki hiányzott előlről sokkal szebb játékot mutattunk. A BBC vel áltaalában eléég statikusak vagyunk, "beragad" a 433. (legalábbis támadásban, védekezésben gyakran 442)palesz77 írta:jot tett nekik, hogy a BBC-bol valakit lecsereltek Iscora.
108 games — ASEC Mimosas, Ivory Coast, 1989 – 19 June 1994Nero. írta:A Granada ismét komoly ellenállást mutat. Emlékszem 2 éve rugattak velük egy tizest.
Hanyadik veretlen meccsük lesz ez? Mennyi a világrekord?
Ezzel most lehet elszomoritalak, de o az egyik legnagyobb igeret, aki onnan kijott az utobbi evekben..BarcaFan1998 írta:Samper miatt megnéztem a meccset, de nem volt valami bizalom gerjesztő amit láttam. ha ennyit tud a La Masia akkor gondok lesznek.
melyikre gondolsz azon kívül ami les volt? A Granada utolsó előtti és 14! kölcsönjátékos vna a keretben, milyen ellenállást vártál?BarcaFan1998 írta:Samper miatt megnéztem a meccset, de nem volt valami bizalom gerjesztő amit láttam. ha ennyit tud a La Masia akkor gondok lesznek.
(most a megint elcsalt margit gólokra ki sem térek már, Pique szavait osztom, nagyon rossz ami jelenleg a Ligában történik...)
Be is állítottak a 39es rekordunkat tavalyról, még 5 meccs és döntik a Juventusét is. Bár én fogadnék rá hogy a Sevilla ellen kikapnak a bajnokságba.visca el barca írta:mondtam énvisca el barca írta:kb 5-0remélem senki nem gondolta komolyan, hogy majd egy granda fog pontot lopni tőlük
mondtam énvisca el barca írta:kb 5-0
Igen, legalább ez jó benne. Azért Ochoa sem ma véd élete formájában. Benzema meg lesen volt, de már az első góljuk necces volt, de tudjuk hogy mennek ezek a dolgok.csababarca írta:Ez hamar eldőlt, legalább nem kell agyvérzést kapni ha a végén rúgják a gólt.
Minimum 3-at fog berni a Real.palesz77 írta:1-kor Real Madrid-Granada meccs lesz.
Real: Navas; Carvajal, Nacho, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Isco, Benzema, Cristiano
Granada: Ochoa; Tito, Vezo, Lombán, Gabriel S; Samper, Agbo; Pereira, Boga, Tabanou; Kravets
Szinte nulla az esély rá, de a Granada a Sevilla ellen kezdett el feljavulni, remélem ma is valami csoda folytán pontot rabolnak legalább. Samper meg szintén remélem odateszi, lesz dolga ma bőven az biztos..