Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit szólnál Nurkic csapattársához, Jokic-hoz? A rookie éve is jó volt de most meg beast módban tolja. Kevesebb mint 25 perc alatt 15,2 pont, 8,5 lepattanó 3,9 assist, 0,8 blokk. Jobb az átlagja mint az All Star cserék közé bekerülő DeAndre Jordané.Bob_Marley írta:Én Nurkic-Noel emberekben gondolkozok.Vagy WCS, a lényeg, hogy egy jó kis center jöhetne már.
Most miért? Mindíg is egy nagy igazolásra vágytál, hát itt a lehetőség.Bob_Marley írta:Melo a Celticsbe.....Hát sírnék.
Kéne Embiidék mellé 1-2rutinosabb róka, és akkor reális a po.Bob_Marley írta:Philly nagyon jó úton halad, jövőre PO lesz.
Nagyon kihalt a topik, jól éreztem előzőleg, hogy a hazai sorozatok megszakadnak, pedig kapart a Dallas is meg a Kansas is rendesen.
Na de a Falcons mekkora mészárlást tart?
Nem olyan egyszerű ez. Egyrészről Melo NY-i, másrészről ő van olyan fafejű, hogy elhiszi, tudna ezzel a csapattal bajnokságot nyerni.JimmyJump írta:miért nem lépik meg?
Na erre kíváncsi leszek. Sztem bevállhat a Cavs-nak. Én hiányoltam onnan mindig is egy igazi triplaverőt. Jó tudom ott van a 3 nagy, főleg Love de akkor is. Szal nekem kifejezetten tetszik.PCsabi írta:Korver -> Cavs.