2017.01.26. 18:00:41
Szerintem meg Melo totál felesleges lenne a Cavsbe.
Minek?
Van James meg Irving, nekik kell a kezükbe a labda, túl sok lenne már úgy ha Melo is ott van... és akkor még tegyél labdát Korver, Smith, Shump kezébe, meg a többinek is.
James hisztizik a minőség miatt, hát bakker, szerintem sose játszott erősebb csapatban...és pont júniusban bebizonyították, hogy meg tudják verni a GSW-t, mert meg van az ellenszer, és ezerszer fontosabbak a kirakós apró darabjai, mint hogy egy kiégett Melo odamenjen, hogy James fiúnak legyen még egy spanja a csapatnál, aki növeli az egóját.
Komolyan nem értem, de minden alapszakaszban eljátsza ezt, hogy elkezd rinyálni...érdemi dolgok a po-ban dőlnek el, ahová keleti elsőként mennek mindentől függetlenül, ott meg kétszer nagydöntőzött a Cavsel, egyszer kikaptak, egyszer behúzták, nem igazán értem mi a baja.
"kell egy playmaker"....így is minden fontos labda az ő kezében van, esetleg Irvingében...akkor minek?
És pont a nagydöntő után volt róla szó,hogy ez már Irving korszaka, és képes alájátszani, stb...nagy lópikulát...kikapnak párszor, egyből megy a sírás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."