Teljesen igaz. LE megfáradt, amit meg is értek, irtóstresszes meló lehet, rengeteg érdeme van a stábjával együtt abban, hogy Tata után egy ilyen ütős csapat lett, viszont ha már úgy érzi hogy nincs benne erő hogy összeszedje a csapatot, akkor sajnos ideje felállni, és átadni a stafétabotot. De ha van benne még erő, elképzelés, és szenvedély, és mostantól feltüzeli a csapatot és meccs közben sem üldögél hanem bíztatja a csapatot akkor hajráVakmacska írta:LE kiégett, ez nem vitás. ő is elismerte. DE! VAjon ki jöhetne helyette?
Én már Tata idején mondtam, hogy egy évet be kellene áldozni arra, hogy egy új csapatot építünk fel. Sajnos azonban az a baj, hogy elvárás az, hogy minden évben mindent meg kell nyerni. ÉS nem csak a szurkolók felől, hanem anyagilag is ez az elvárás. Pepnél azért jöttek folyamatosan az eredmények, mert ő folyamatosan kisérletezett az új játékosokkal, bátran mert nyúlni az utánpótláshoz.
A középpályánk teljesen meghalt. Ezen próbáltak változtatni, hoztak új embereket, de sajnos nem váltak be teljesen. Hogy most ez csak idő kérdése lenne, vagy ezekben csak ennyi van, nem tudom, és szerintem itt senki sem tudja. Rafinhával mi van? Megint sérült? Szerintem benne lenne potenciál, ha belerázódik újfent a játékba, akkor remekül pótolhatná Iniestát.
Busit pár meccsre félre kellene rakni, és Masch tolhatná a helyén.
Messi is sajnos megint befásult, látszik, hogy már ő is inkább darál csak, de még mindig ő rugdossa csak a gólokat. Pedig rá is ráférne egy-két meccsnyi pihenés.
Neymar végre kezd éledezni, elég jó formában játszott, csak a gólok hiányoztak tőle.
Lajosunk meg az utóbbi hetekben meg hozza Paco formáját: eltűnik a védők között.
Nincs egy normális jobb hátvédünk, erre kit néznek ki? Egy 34 éves védőt, aki szerintem nem fogja bírni az iramot. Ráadásul max 1-2 év van még benne. Nincs vele megoldva a probléma, csak elodázzák.
Két igazi hátvédünk van: Piqué és Umtiti, Masch akárhogy is nézzük, kényszerből lett az.
A többiekkel ki tudja, hogy mi a helyzet. Vermaalen elment, Matyi bá sérült, de talán még jobb is, hogy nem tud játszani. A védelmünk szerintem meg nem azért átjáróház, mert a védelem gyenge. Egyszerűen a középpálya van szétesve. És ott szerintem a legnagyobb gond Busi. Egyszerűen annyira látványos a megzuhanása, hogy az hihetetlen. Rengeteg hibát vét, labdákat ad el veszélyes helyeken, lassú, és nem csak a mozgása, a gondolkodása is.
Rakéta is valamiért körön kívül került, ki tudja miért.
Sajnos a legnagyobb gond az, hogy LE képtelen kitalálni valami újat.
Lehet, hogy egy kicsit zavarosra sikeredett, de remélem azért a lényeget ki lehet hámozni belőle. Bár azt hiszem, hogy csak ismétlem a többieket.

Véleményem szerint nem kéne radikális változtatás, csak véégre rendesen összeszedni a játékosokat fejben. Aki alul teljesít azt pihentetni,jegelni kész.Piquénél sikerült, Rakétánál is bízok benne hogy sikerülni fog.
Busquets meg szinte a legjobb a posztján számunkra HA formában van, de ha nincs akkor bizony nagy probléma.
Pár hónapja nagyban taroltunk, nem 10 év telt el az utolsó jó teljesítmény óta
Igazából tényleg visszaesett az egész csapat. MSN sem éles, EMELLETT sokkal kevesebb labdát kap a KP-ról, a kp tényleg nagyon visszaesett Busi-Rakitic látványos leeresztésével, és Iniesta sok hiányzásával.
Én LE helyében leülnék és komolyan elbeszélgetnék a csapattal, hogy hogyan tovább, emellett egyenként is elbeszélgetnék velük, még lehetőleg most, mert most vannak azon a ponton hogy vagy mindent buknak, vagy pedig sikeresek lesznek ha összekapják magukat.
Mindent összevetve én bízok a csapatban, láttuk nemrég mire képesek ha formában vannak, nem szükségesek itt radikális változtatások, a fél csapat szétbontása, DE igenis szükséges hogy bizonyos dolgokban változás történjen.
Kezdve egy JHV-el, akár egy Srna is jöhetne ideiglenes igazolásként egy ideig, legalább ha használható akkor egy variációs lehetőség, emellett Robi KP-n is be tud ugrani ha szükséges.