csababarca írta:Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
Ahol van egy MSN, megtámogatva egy Iniesta-Busquets kp-val, annál csalódás lenne ha a 4. helyért küzdenénk.
Hagyjuk már ezt a csalódást, nem csalódást, elcsesztek pár meccst, és akkor mi van, egyből ki kell rúgni mindenkit?
Adjuk már meg a lehetőséget, javítsanak, bizonyítsák, ma is Ők a legjobbak!
Ennyi, miért kell ezt folyton túlskerázni?
Minden évben úgy indulok neki: mindent megnyerünk, de még soha nem dőltem a kardomba azért, ez nem igazán jött össze....
Ott volt aki írta... ki is a z a divatdrukker! Szerintem az aki nem tudja elviselni, ha nem mindig minden kolbászból van!
rosszul megy mostanság, de nem lettünk kevésbé jók, talán valami más baj van amit nem látunk ....
Aki meg itt leírta előre ezt a Cspatot, várjon csak nyugalomban, sok víz le fog folyni még a Dunán, lehet ez a 8 pont soknak tűnik, de nem annyira behozhatatlan az , szép lassan megfordul majd a világ, tövényszerű és így is lesz.
Még valami NEYMAR. kapcsolatban.. igen le kell mondani róla, le kell mert alig rúg gólt....igaz el is kell adni.... majd kíváncsi leszek ha valahol máshol lesz, rúg "5000gólt", azok akik ma eladták volna mit is mondanak... nem megy neki, nyiván ennek okai vannak amit majd megoldanak, nálunk sokkal hozzáértőbb, okosabb emberek és minden rendbe fog jönni!
VISCA El BARCA!