Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi erővel dobjuk be Mascheranót középre, nem ettől fogunk javulni.Yokozuna írta:A helyében én megpróbálnék egy Neymar, Paco támadósort. Valamelyiknek előbb utóbb gólt kell rúgnia!
Nehogy azt gondoldYokozuna írta:A helyében én megpróbálnék egy Neymar, Paco támadósort. Valamelyiknek előbb utóbb gólt kell rúgnia!
viccelsz? ez a pali annyit tud, h megnézi hol van messi és odapasszolja neki. ez sztem még nekem is menneVaratrix írta:sokat javul kombinációs játékban
Szerintem is az lenne mindenkinek a legjobb ha maradna akár nyerünk akár nem de most már arra fogadnék hogy évvégén elmegy.LG írta:Hasonlóan látom. Megbocsátanék neki egy trófea mentes szezont is, és jövőre is szívesen látnám a csapat élén, ha érez magában elég erőt a folytatásra, és az ehhez szükséges megújulásra. Ellenkező esetben mindenkinek az lenne a legjobb, ha szezon végén felállna a padról.csababarca írta: Amúgy rajta is azt érzem,mint a csapaton, megfáradt, amiről igazából nem tehet.
Szerintem is egyre jobb, csak ez a Barca és amit Gomes csinál az csak kontraszt. Ahhoz amit a szezon elején leművelt, sokat javul kombinációs játékban. Ezzel nekem csak az a bajom hogy Rafinha, Rakitc, SR, álmából felkeltve legrosszabb formájában is megüti ezt a szintet. Emelett őket még kritizáljuk is ezért. Gomesnél meg egyesek örülnek a fejlődésnek.francisco franco. írta:
Amúgy majd valaki aki ért a focihoz írja már meg létszi, a riportertől az elmult 2-3 meccsen vagy egy tucatszor elhangzott ez:
"Gomes egyre jobban játszik"
Ez tényleg így van? Ha igen ezt mire alapozzák?
Azt megértem, hogy D. Suarez passzol egy meccsen 2 Iniestásat és 10 poszt keletkezik róla, de egy Gomes még ennyit se tett..
Hasonlóan látom. Megbocsátanék neki egy trófea mentes szezont is, és jövőre is szívesen látnám a csapat élén, ha érez magában elég erőt a folytatásra, és az ehhez szükséges megújulásra. Ellenkező esetben mindenkinek az lenne a legjobb, ha szezon végén felállna a padról.csababarca írta: Amúgy rajta is azt érzem,mint a csapaton, megfáradt, amiről igazából nem tehet.
Legalább ezúttal ténylegesen belenyúlt a meccsbe, nem is rosszul.Nervo írta:Ő mindent megtett.
Hmm, hogy is mondjam, az nem a te pénztárcádnak való kabát szerintem.MQuCsabi írta:Akitudja, hogy Enrique milyen markaju kabatban meccsel, vagy tudja hol lehet ilyet kapni, irjon mar
Az a gond, hogy igazából nem is nagyon játszunk szögletre épp ezért. Nekem amúgy a gondom sokkal inkább az, hogy mindent ki akarnak játszani 200%-ra.visca el barca írta:azt amúgy észrevette rajtam kívül valaki, hogy neymar szögleteinek a 90%-a totál nulla? általában laposan rúgja a rövidre, aztán az első ember kifejeli. unzué a nagy pontrúgás taktikus ezt nem látja? anno mikor rakéta lőtte, sokkal jobbak voltak..