Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó töketlenek vagyunk, ha engedünk a sajtó hülyeségének.palesz77 írta:Szerintem mondjuk ez is röhej, semmi rosszat nem mondott, és egyértelmű, hogy csak a média hype miatt vették el ezt a titulust tőle.
Ez az a rész, amit a média felkapott, és kitört a hiszti miatta. Ami meg igazából elhangzott:S.Agüero írta:He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."
Hát ha ezt úgy 5-6 évnek ezelőtt mondja még talán páran felszegték volna rá a fejüket -bár már akkor sem volt helytálló- de most egyenesen nevetséges.S.Agüero írta:OFFICIAL | FC Barcelona announces that Pere Gratacos is removed from his position as Barça Institutional Relations Director after the Messi comments this morning. #FCBlive
He said: "Without Iniesta, Neymar, Pique & company, Messi would not be such a great player."
Jó kis összehasonlítás.kz86 írta:A legjobb Messi vs CR összehasonlítás:
http://www.michelacosta.com/en/messi-vs ... at-tricks/" target="_blank
Alul a gombokkal tudtok lapozgatni. A "Performance in finals" a legmegdöbbentőbb
A barcában az volt az első, hivatalos meccsen tuti.palesz77 írta:Én hősiesen bevallom, az előtte levő 2 lecsúszott szabad után azért drukkoltam, hogy Neymar vállalja el ezt most, hál istennek ő jobban bízott magában..![]()
Ez meg csak kíváncsiságképp, de nem tudja valaki, hogy melyik volt az első szabadból lőtt gólja? Nekem az Atma elleni 6-1-en lőtt rélmik, amikor a kapus a sorfalat rendezte, ő meg ellőtte a hosszúba közben, de biztos nem vagyok benne. Hátha valaki tudja.
Az első kettő csak elterelés volt, hogy a harmadikkal megetesse.csababarca írta: Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.
Bár ma az első kettő nem volt az igazi, nem is értettem,miért így rúgja, erőt sem tett beléjük.
Viszont a gól parádé, mezőnyben ma annyira nem volt jó.
Elég jól céloz mostanában, és változatosan is.Tromort77 írta:Messi equals Ronald Koeman's record of 26 goals from free kicks for Barcelona.
Nem játszott jól, mégis tőle jött egyedül az extra mind2 meccsen.BarcafanTomee írta:Messi (2017) is the first player to score for Barcelona in their first 2 games of a calendar year since Fabregas in 2012.
Pedig tényleg nem játszott jól egyik meccsen se, jobb formában levő Messi legalább 4 gólt vert volna a két meccsen.
Nem láttam a amit, de megjegyezném, szerintem akkor játszik jobban, ha kevesebbet húzódik hátrébb. Az okés, hogy többet megy be középre, de az nem jó, ha túl messze van a kaputól.S.Agüero írta:Mezőnyben jó volt amúgy szerintem, csak a fontos pillanatokban most hibázott. Egyébként eddig is nagyjából ezen a poszton játszott.
Ennyire bent már régen játszott.S.Agüero írta:Mezőnyben jó volt amúgy szerintem, csak a fontos pillanatokban most hibázott. Egyébként eddig is nagyjából ezen a poszton játszott.