Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látva Messi 1 v 1-ét a félidő vége elé, nem tennék rá komolyabb összegben.ntibi67 írta: A gólkülömbségről vólt szó!De ha már a Rafinha részbe kötsz bele,szerinted azt ha bepasszolja nem lett volna üres kapus gól?
A gólkülömbségről vólt szó!De ha már a Rafinha részbe kötsz bele,szerinted azt ha bepasszolja nem lett volna üres kapus gól?TripleH írta:ntibi67 írta: Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.ntibi67 írta:Rögtön a gólunk után,ha Rafinha nem önző és leadja a tuti gólpasszt lehet már 4-5 gólal vezetünk.
ntibi67 írta: Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.
ntibi67 írta:Rögtön a gólunk után,ha Rafinha nem önző és leadja a tuti gólpasszt lehet már 4-5 gólal vezetünk.
Nem azt írtam,hogy HA,ha nem azt,hogy LEHET.TripleH írta:Pont mint a 4-5-el vezetnénk. A fociban még mindig nincs ha.ntibi67 írta:Még hogy nem tartjuk nyomás alatt őket...15-2 a próbálkozás,5-0 a kaput eltaláló!
TripleH...A Comedin biztos viccesnek tartanának.
Zaragoza ellen.amikor mesterhármast lőtt
Pont mint a 4-5-el vezetnénk. A fociban még mindig nincs ha.ntibi67 írta:Még hogy nem tartjuk nyomás alatt őket...15-2 a próbálkozás,5-0 a kaput eltaláló!
TripleH...A Comedin biztos viccesnek tartanának.
Pont nekem is ez ugrott be, még írni is akartam, hogy Keita legalább belőtte a helyzeteit. Sose felejtem el amikor mesterhármast lőtt.palesz77 írta:Nekem Gomes olyan kicsit, mint Keita volt.