Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztosan fejlesztik is, csak nem kötik az orrunkra... Saját képességeihez képest 70-80 % os teljesítményt nyújt szerintem. Hülyeség lenne eladni, szerintem 2-3 éven belül beérik a srác, de ha nem akkor ráérünk utána eladni, mivel addig is nagyon hasznos a játéka.csababarca írta:Ezt a területet simán lehet fejleszteni, csak akarni kell.
Belegondoltál, hogy akkor viszont nevet kellene változtatnod???MessiNeymarSuarez írta:Szerintem meg zárjuk le a témát és adjuk el
nem kell eladni, de nem hiszem el, hogy van egy 563278 tagú edzői stáb és nem tud vele valaki dolgozni a befejezéseken, mert ez már tényleg botrányos. u6-os meccsen erősebb lövések mennek mint amilyeneket ő produkálMessiNeymarSuarez írta:Szerintem meg zárjuk le a témát és adjuk el
Én meg öncélú cselezgetésnek látom a játékát idén. Talán a gólja csodát tesz.JimmyJump írta:Igen, rendben van hogy szervez és aládolgozik a többieknek, de nagyon hiányoznak a góljai.
Két éve 22-vel zárt, tavaly 24-el, idén ettől borzasztóan messze van.
Betalált!:DStalkyard írta:Ez az ember amúgy be fog még találni valaha ziccerből? Vagy ahhoz kell még egy fizetésemelés?
SergiBarjuan írta:cirkuszi mutatványos...
De ilyeneket miért kell? Legalább leírhatnád, hogy miért. Ezért beregelni...SergiBarjuan írta:cirkuszi mutatványos...