Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem fog.Szerintem már látja, hogy nagyon eltollta az átigazolásokatÉn a helyében a keret felének a nyakára kepnék és szerintem ezt fogja csinálni ő is.A Citynék türelmesek, nagy a háttér ezt szerintem ő is érzi.Valahogy beevickék BL helyre szezon végén aztán nyáron újabb 200 millió Euró aztán majd lesz valami...palesz77 írta: Ha így folytatják, és Pep nem talál ki valamit, amivel kicsit kiegyensúlyozottabbak lehetnek, José simán beelőzheti, mert ők meg nagyon úgy tűnik, hogy összeálltak. Persze nyilván messze még a szezon vége, de van dolga Pepnek bőven a BL helyhez is...
Csúnya volt, nagyon frusztrált a francia, az új frizura nem hozott eddig szerencsét.
Igen, de a Spurs vagy az Arsenal nem arról híres mostanában, hogy bajnokságot nyer.Van a mondandódban egy óriási ellentmondásMi -8 al is lehetünk bajnokok,de angilában ez nem lehetséges ?
A City már -10-ben van, a Pool, Arsenal, Tottenham hármas meg inkább leereszteni szokott a végjátékban, mint hátrányból visszajönni. Én sokkal inkább örülnék egy Arsenal v. Liverpool bajnoki címnek, mint a Chelseanak, de akkor sem tennék rájuk, ha egálban lennének.Initom írta:Van a mondandódban egy óriási ellentmondásS.Agüero írta:Bravónak biztos nem jön be az angol légkör.![]()
Ha kikap a Pool Mancherterben, hamar eldőlhet a bajnokság.Mi -8 al is lehetünk bajnokok,de angilában ez nem lehetséges ?
![]()
Ezzel egyetértek, a legjobbjuk volt általában amikor láttam, még ha ellenünk betlizett is.Veidt_madridista írta:Fernandinhot lehet kritizalni a temperamentuma miatt, de nelkule sem kozeppalyaja, sem szerkezete, sem jateka nincs a Citynek.
Van a mondandódban egy óriási ellentmondásS.Agüero írta:Bravónak biztos nem jön be az angol légkör.![]()
Ha kikap a Pool Mancherterben, hamar eldőlhet a bajnokság.
Köszi, tényleg nézem a statisztikát, 4 kapuralövés/4 gól lett vége, komoly.MQuCsabi írta:Gyakorlatilag igen. Evertonnak 3 kapuralovese volt, mindharom gol.
Elol otlettelen a City, hatranyban mar sokszor a labdat sem tudtak atvenni a csatarok. Hiaba a 75% oslabdabirtoklas, kb. Csak az elso felidoben voltak meccsben
Volt kontakt, innentől fogva meg tizinek kellett volna lennie.MQuCsabi írta:Vagy nem is volt tizi. Sterling tenyleg ugyes, viszont Toure nem tudim mivel jatszhatta vissza magat a csapatba.
Bravo "bravurjait" is erdemes figyelni a károgóknak![]()
Ezzel nagyon egyetértek!Veidt_madridista írta:Fernandinhot lehet kritizalni a temperamentuma miatt, de nelkule sem kozeppalyaja, sem szerkezete, sem jateka nincs a Citynek.