Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igen, de a Spurs vagy az Arsenal nem arról híres mostanában, hogy bajnokságot nyer.Van a mondandódban egy óriási ellentmondásMi -8 al is lehetünk bajnokok,de angilában ez nem lehetséges ?
A City már -10-ben van, a Pool, Arsenal, Tottenham hármas meg inkább leereszteni szokott a végjátékban, mint hátrányból visszajönni. Én sokkal inkább örülnék egy Arsenal v. Liverpool bajnoki címnek, mint a Chelseanak, de akkor sem tennék rájuk, ha egálban lennének.Initom írta:Van a mondandódban egy óriási ellentmondásS.Agüero írta:Bravónak biztos nem jön be az angol légkör.![]()
Ha kikap a Pool Mancherterben, hamar eldőlhet a bajnokság.Mi -8 al is lehetünk bajnokok,de angilában ez nem lehetséges ?
![]()
Ezzel egyetértek, a legjobbjuk volt általában amikor láttam, még ha ellenünk betlizett is.Veidt_madridista írta:Fernandinhot lehet kritizalni a temperamentuma miatt, de nelkule sem kozeppalyaja, sem szerkezete, sem jateka nincs a Citynek.
Van a mondandódban egy óriási ellentmondásS.Agüero írta:Bravónak biztos nem jön be az angol légkör.![]()
Ha kikap a Pool Mancherterben, hamar eldőlhet a bajnokság.
Köszi, tényleg nézem a statisztikát, 4 kapuralövés/4 gól lett vége, komoly.MQuCsabi írta:Gyakorlatilag igen. Evertonnak 3 kapuralovese volt, mindharom gol.
Elol otlettelen a City, hatranyban mar sokszor a labdat sem tudtak atvenni a csatarok. Hiaba a 75% oslabdabirtoklas, kb. Csak az elso felidoben voltak meccsben

Volt kontakt, innentől fogva meg tizinek kellett volna lennie.MQuCsabi írta:Vagy nem is volt tizi. Sterling tenyleg ugyes, viszont Toure nem tudim mivel jatszhatta vissza magat a csapatba.
Bravo "bravurjait" is erdemes figyelni a károgóknak![]()
Ezzel nagyon egyetértek!Veidt_madridista írta:Fernandinhot lehet kritizalni a temperamentuma miatt, de nelkule sem kozeppalyaja, sem szerkezete, sem jateka nincs a Citynek.
Idén nekem az tetszik, hogy tényleg 6 teljesen más karakter feszül egymásnak.LG írta: Amúgy nem voltam korábban nagy PL fan, tavaly pl. alig-alig néztem angol bajnokit, de az idei szezon nagyon jó, legalábbis az első 6 versenyfutása, nem mellesleg nagyon jó focit is tolnak a nagyok.
Kis híján a tripla is meglett. Pedro is meglőtte a gólját. A nagyok ma simán hozzák a meccseiket, igy a halnapi meccsek fontossága felértékelődik.TripleH írta:Nincs Costa? Sebaj Alonso vert 2-t, Conte nagyon összerakta ezt a teamet.
Eddig a fordulóban 4 öngól volt csak.TripleH írta:Swensea meg tolt egy dupla vagy semmit, rúgott neki 2-t az Arsenal, meg csapattak 2 öngólt..![]()
![]()
Na, csak bejött. Nem tudom miért került ki ennyire a képbőlő, de remélem nem kallódik el a padon. PSG-be akár mehetne ő is, ha már Costa úgy tűnik nem megy kínába. ESPN-nek nyilatkozta, hogy nem áll szándékában menni.Kivancsi leszek Batshuayi kezdo lesz-e egyaltalan, lehet a Pedro-Hazard-Willian trio all majd ki.
Azért idén sok meccset kihagyott Kane. Kell Eriksen-nek, Alli-nak, Walker-nak és Rose-nak, hogy legyen egy ilyen célpontja a boxban. Szóval őt nehezen tudták pótolni. Elsősorban ez amiért pontokat vesztettek szerintem. Illetve Pochettino olyan intenzitást vár el, hogy nem lehet azt bírni. A rendszerének talán ez az egyetlen hátránya, hogy szimplán csak elfáradnak a játékosai a szezon alatt. Azt az összes játékosuk mondja, hogy nekik a legkeményebbek az edzéseik, de akkor sem nagyon tudják tartani ezt az iramot hosszútávon.Kegyetlen jól össze vannak rakva amúgy. Nyilván most minden összejön nekik - legalábbis gondolom, mert ha így játszanának mindig, kb vezetnék a bajnokságot -, de jó nézni amit csinálnak. 10 másodpercen belül visszaszerzik a labdát az esetek döntő többségében, középen totálisan uralják a pályát, a Rose-Walker duó meg nagyon jól bejátssza a széleket.