Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jelenlegi formák alapján simán benne van a Monaco továbbjutás, sőt. Persze a BL más kávéház.TripleH írta:Akkor fogok röhögni, ha a Cityt is 8-9 rúgott góllal küldik haza a BL-ből.![]()
Engem is ez érdekel, hogy honnan lettek hirtelen ilyen jók, mert azóta, hogy nem szórták a pénzt nem is nagyon követtem őket. Írod Bob a bivaly középpályát, ezek a játékosok már akkor is ott voltak, vagy azóta hozták őket apró pénzen? És inkább csapat építésre mentek rá, mint a nevekre?Bob_Marley írta:Futnak és futnak és mikor elfáradnak akkor még azért tovább futnak.LG írta:Nem láttam idén Monaco meccset, de az a 60 gól nagyon komoly. Mi a titkuk? Simán nagy formában vannak, vagy taktikailag nyúltak bele vmi tutiba?
Lemar-Bakayoko-Fabinho iszonyat sokat melózik és nagyon jól kontráznak. Szélső védőik is villámgyorsak.
Az első kommenttel tökéletese egyet értek, nem szabadott volna neki. Fantasztikus játékos volt, de edzőként már azt bizonyította, hogy szakmai hozzáértése nem sok van.Nero. írta:https://m.facebook.com/nsonline/photos/ ... &source=48
Nem hittem volna hogy visszasirom Blatteréket. Mar a 48 fos VB is ostobaság volt, de ezt kommentálni se lehet. Az egyetlen dolog amit bekene itt vezetni az a tetves videobiro.
Sőt, a franciák mellett a németek, olaszok, és más országok is visznek belőlük.csababarca írta:Azért hozzàtartozik hogy a nagy tehetségeket a fraciák benyelik. Tud kettőt dekázni a gyerek család felszedi a sátrat és mennek is, állampolgárság meg anyámkínja.
Pár éva azért jobb volt a helyzet bőven, de most kritikán aluli.
Mondjuk a több, mint 1 milliárd lakosból ez elég karcsú, mégha a gazdasági helyzet finoman szólva is változatos, illetve ez még mindig több, mint Ázsiában. Pedig milyen szépen alakultak pár éve, aztán mégis csak a foci koncentrációja győz, meg a hagyomány, mondhat nekem bárki bármit, rossz irányba megy a sztori.visca el barca írta:azért még mindig akad egy-két jó spíler afrikában, aubameyang, kulabá, salah, mané, bailly stb stb. jó, igaz egyik sem egy eto'o, drogba szint
Igen, tény, hogy régebben is voltak érdekes dolgok, ahogy írjak a többiek, de mégis sokkal élvezhetőbb, színvonalasabb tornák voltak, és 10 éve nem hittem volna, hogy mára ilyen rossz állapotban lesz az afrikai futball.etooka9 írta:Kár, hogy ennyire lebutult ez az afrika kupa. Amikor még eto'o, drogba, keita, kanoute, song testverek, essien, martins tipusú játékosok voltak elégge jó torna volt.
palesz77 írta:Kluivert fia, Justin Kluivert a hetvegen debutalt a holland elvonalban, 17 eves a srac. Nem epp az apjara hajaz a jateka, de tehetseget azert lathatoan orokolt tole..
Ha így folytatja lesz is, Dolberg miatt szedem úgyis a meccseiket..Petr írta:Ha minden meccsen így játszik többségében, mostantól Ajax meccseket is nézek. A szezon végén várom a videót.
Ha minden meccsen így játszik többségében, mostantól Ajax meccseket is nézek. A szezon végén várom a videótpalesz77 írta:Kluivert fia, Justin Kluivert a hetvegen debutalt a holland elvonalban, 17 eves a srac. Nem epp az apjara hajaz a jateka, de tehetseget azert lathatoan orokolt tole..
Futnak és futnak és mikor elfáradnak akkor még azért tovább futnak.LG írta:Nem láttam idén Monaco meccset, de az a 60 gól nagyon komoly. Mi a titkuk? Simán nagy formában vannak, vagy taktikailag nyúltak bele vmi tutiba?