Szerintem adjuk el, aztán majd veszünk az árából Gomest,Matyit, Pacot...
Én valahogy nem tudnám megbocsátani a vezetőségnek ha karriere csúcsán eladnák a posztján talán a valaha volt legjobb játékost. Pénzt 5 év múlva is fognak nyomatni, de mégegy ilyen játékos nem lesz pláne mostanság..
Arról a hihetetlen nagy marketingértékről nem is beszélve, amit képvisel Messi, hányan veszik meg a Barcás cuccokat miatta, és hányan mennek meccsre hogy láthasák?
Ráadásul ha eladnánk mondjuk 300 millió euroért, akkor ennek tudatában hülye lenne a többi klub nem a mostani ár 5-szöröséért adni azt akit akarunk, lévén" nesze nektek van 300 milliótok ne garasoskodjatok már, ennyi az ára".
Ezért sem adja el most a Real sem Ronaldot...
Ráadásul sokra megyünk a pénzzel, ha mondjuk Messi más csapat élén a fél Barcát butítaná és kiejtene minket mindenhonnan...Persze tudom nem csak rajta múlik, de hatalmas nagy szerepe van, és összetehetjük a 2 kezünket hogy egy ilyen játékos PONT a mi szeretett klubunk kötelékébe került, és sikerre vezetve a klubot...Félelmetes is belegondolni, hogy mi lett volna ha pl más klubhoz kerül, és ellenünk vitézkedik.
Amúgy meg eszük ágában sincs eladni, mindig feljön ez a téma, már 3 éve a Chelsea-be tart amúgy is...

A vezetőség még ha akarná sem adná el, mert olyan szurkolói haragot szülne és kb minden jóérzésű Barca szurkoló utálná őket.