Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem azt akarhatta tisztázni, hogy kiben mekkora hajlandóság van egy nagy tavaszi hajrára és hogy kinek milyen egyéni siráma, kérése van. Kizárt, hogy olyan temetői képet talált volna, ami miatt év közben távozna.MessiNeymarSuarez írta:"Training was 30 minutes late today because Luis Enrique had a long talk with the players. [MD]"
Nemcsak ottHárom héttel ezelőtt itt ravatalozói hangulat volt
Kb annyira lenne lehangoló , mint amikor régen nyári szünet kellős közepén az ember szülei benyögték, hogy " nemsokára kezdődik a suli, ideje készülni rá"....MQuCsabi írta:Én sem gondolnám, hogy január végén, mikor amúgy összeállni látszik a csapat, bemondaná, hogy távozik. Az mindig felkavarja a vizet...
Emellé azt írták, hogy a Sociedad elleni taktikát beszélték meg, szóval nem Enrique távozása volt a téma, hanem a taktika kibeszélése, ami valószínű nem lesz egyszerű otthon sem a Soci ellen, főleg Busi nélkül.Nero. írta:MessiNeymarSuarez írta:"Training was 30 minutes late today because Luis Enrique had a long talk with the players. [MD]"
Azt mondom én is hogy legyen Unzué bár nyilvánvalóan az már egy gyengébb kivitel lesz, ha nagyon nem működik akkor pedig a következő évben Sampaoli.
Enriquét nem nagyon tudom elképzelni más klubcsapatban, főleg nem az Arsenalban. Szerintem 2 év pihi és átveszi valamelyik válogatottat bár biztos hogy ő is nagyon komoly ajánlatokat fog kapni mint Guardiola.
MessiNeymarSuarez írta:"Training was 30 minutes late today because Luis Enrique had a long talk with the players. [MD]"
S.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik a hírek alapján, hogy lépni fog év végén. Ebben az esetben én Sampaolit nézném meg nálunk legszívesebben. Szerintetek ki jöhet még szóba? Koeman, Eusebio, Unzué, Valverde, Pellegrino?
visca el barca írta:
pedig ez lesz. folytatódik a belterjesség![]()
ha már belterjesség, van egy név amit sztem még soha senki nem dobott (max én).
cocu.
3-4 éve edződik a psv-nél és bár psv meccset sosem nézek, vagy utrechtben élő barátom, azt mondja sok psv meccset néz, és egész jó kis focit játszat.
pedig ez lesz. folytatódik a belterjességcsababarca írta:Az biztos,hogy Unzué, Eusebio a noway kategória nálam. Unzué is remek szakember, de máshol próbálja ki magát elsőszámú edzőként, aztán ha jó úgy is, jöhet felőlem egyszer.
De ne itt próbálkozzanak ezzel.
Ebben az esetben elvárnám, h tegye oda magát erre a 4 hónapra, bármilyen fáradt...pont nem érdekel, milyen fáradt, mi a baja, tegye meg a klubért, ne nézzen maga elé 90 percig, ha ég a csapat, hanem "mozduljon meg". Aztán lehet jó szájízzel búcsúzni. Mondjuk az teljesen mindegy, h én mit várok elS.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik a hírek alapján, hogy lépni fog év végén. Ebben az esetben én Sampaolit nézném meg nálunk legszívesebben. Szerintetek ki jöhet még szóba? Koeman, Eusebio, Unzué, Valverde, Pellegrino?
S.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik a hírek alapján, hogy lépni fog év végén. Ebben az esetben én Sampaolit nézném meg nálunk legszívesebben. Szerintetek ki jöhet még szóba? Koeman, Eusebio, Unzué, Valverde, Pellegrino?
Egy mai Barca/Real/Bayernben ahol ilyen rohadt nagy a stressz, az a csoda ha egy edző 3 évig húzza, aki ezen felül bírja, az szerintem cukor helyett Xanaxot tesz a kávéjába.BarcafanTomee írta:Barça board are clear that Lucho will not renew his contract with the club. Current contract expires at end of the season. [MARCA]
Egyre jönnek a hírek és az álhírek, pedig kellene a nyugodt háttér a szezon fontos szakaszára. Szerintem max 1 évet marad ha a marad.
Lehet felreertheto voltam, de enis erre gondoltam.crixus írta:Szerintem Sir Alex edzősködése volt inkább egy kivétel, mintsem hogy ez lenne a megszokott, a normális.
...