Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy ad hoc lehetőség volt, de a legtöbbször nincs lövőhelyzetünk. Annak meg semmi értelme, hogy 20-25 méterről püföljük a labdákat rá kidolgozatlanul. Most szerencsés pattant Messi próbálkozása, de ha nem így van, sima kontra.recrea írta:Arda elég komoly ma.
Jöhetnek a megmondtam, h lőni kell hsz-ek.
Nomen est omen.Feast4 írta:BarcafanTomee írta:5 méteres passzok nem mennek neki, de 20ról beveri.![]()
Ő is egy Suarez nem szabad gondolkodnia csak ösztönből ráverni!
Be lehet ezt pöckölni, tuszkolniFeast4 írta:BarcafanTomee írta:5 méteres passzok nem mennek neki, de 20ról beveri.![]()
Ő is egy Suarez nem szabad gondolkodnia csak ösztönből ráverni!
BarcafanTomee írta:5 méteres passzok nem mennek neki, de 20ról beveri.![]()
Ilyenkor én fél percig nézek hogy most mi van, mert hiányolom a kommentátortól a hangemelkedést...JimmyJump írta:Nem örülte túl a kommentátor, a hangsúlyból azt hittem mellé ment.
Pont ahogy mondod.Ha már gondolkodni van ideje tutira valami marhaságot csinál.Igazi ösztön játékos.Mozognia kell és gyötörni akkor a leghatékonyabb.Petr írta:Sajnos jogos. Amikor van ideje gondolkozni rendre túlgondolja, elsieti vagy csak szimplán képtelen feldolgozni a rengeteg információt körülötte. Tényleg akkor a legjobb, amikor ösztönből kell cselekedni és nincs ideje mérlegelni, de tőle azért elvárnám, hogy az egyszerűt is belője. Szükség lenne rá, mert a csapat közel sincs fölényben.Feast4 írta:Ő ilyen nincs mit tenni.