2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ne is mondd.Bob_Marley írta:Sorry Michaa, úgy látszik ellened jó a csapatom. Előző héten is a hatékonyság végre beállt egy jó szintre és mellé most a pontok is jöttek, Leonardnak nagy pacsi. Oda-vissza ver mindenki, ellened meg két győzelem…..
Mondjuk feladni senki ellen nem adom fel, s mindenki ellen minél több kategória megszerzése a cél.
Idén nagyon csendes az idény……Se hsz-k, se semmi érdemleges történés.
És reméljük lesz is az AS után.Slither írta:Cserelni mindig lehet, attol hogy a masik oldal ugy erzi hogy nem eri meg neki az ajanlatod meg nem jelenti hogy nem lehet keeper potencialu jatekosert cserelni. Van erre csomo pelda a multbeli cserekbol is.Bob_Marley írta:Mindig lehet találni, én azt írtam hogy cserélni nem lehet értük.Én idén csak potenciálra mentem rá, pont ezért hogy találjak, de attól még szívesen cserélnék is.
Cserelni mindig lehet, attol hogy a masik oldal ugy erzi hogy nem eri meg neki az ajanlatod meg nem jelenti hogy nem lehet keeper potencialu jatekosert cserelni. Van erre csomo pelda a multbeli cserekbol is.Bob_Marley írta:Mindig lehet találni, én azt írtam hogy cserélni nem lehet értük.Én idén csak potenciálra mentem rá, pont ezért hogy találjak, de attól még szívesen cserélnék is.
Utolsó soroddal nem értek egyet a többi stimmel. Mindig lehet találni, én azt írtam hogy cserélni nem lehet értük.Cumbee írta:Mindig lehet jó játékosokat találni. 2 éve még Giannis sehol nem volt. Lowry szintén sokkal gyengébb volt. McCollum is TOP16 már, Hillel meglátjuk mi lesz ha játszik is, ha tartja kb ezt a szintet, akkor ő is kb a semmiből jött, Porzingis szintén elérhető volt. Csak a jó embereket kell draftolni. Nyilván lehet azt mondani, hogy én könnyen beszélek, de hozzáteszem, hogy kb 6-7 keepert már vissza kellett dobnom, szóval az én szempontomból meg túl szigorú a rendszer, jöhetnék azzal folyamatosan, hogy vannak dynasty ligák, ahol 10 embert is meg lehet tartani.
Azt meg negatívumként felhozni, hogy van akinek van több keepere, van akinek kevesebb balgaság, mivel pont ez a játék lényege, hogy jobb játékosaid legyenek, mint a többieknek. Ennyi erővel kötelezővé lehetne tenni, hogy szezon felénél a PO helyen lévő csapatok adják oda a legjobb játékosukat a hátul állóknak, mert nem kiegyenlített a szezon. Ez ugyan az, csak kicsit hosszabb távban gondolkodva. Egyébként 15 játékosa van egy csapatnak. Nyilván sokat számít a jó keeper hármas, de ott van még a csapatod másik 4/5-e, ami legalább olyan fontos.
Én is így gondolom. Hiába van jó keeper hármasod, ha egyébként kuka a csapatod. És ezt nem csak saját tapasztalatból mondom. Abban azért egyet értünk, hogy Cumbee-nak van jelenleg a legjobb keeper hármasa. Tavaly mégis elvérzett "csak" egy Love-George-Wes állomány állan ahol Love és George se volt a legjobb idényében.Cumbee írta:Egyébként 15 játékosa van egy csapatnak. Nyilván sokat számít a jó keeper hármas, de ott van még a csapatod másik 4/5-e, ami legalább olyan fontos.
Ezen a részen kicsit úgy érzem én is érintett vagyokBob_Marley írta: ...de nincs keeperem. Leonard van, Griffin hol sérült hol nem, de harmadik meg egyáltalán nincsen. Szerezni nem lehet, Giannisért Schroder-Griffin-LMA-Booker négyest és 1+3 körös draftjogot ajánlottam be.....Nincsen körhöz kötve a megtartás, kirobbantani sem lehet senkit.....Ha megnézi az ember, akkor a PO helyen lévő csapatokból ötnél van a top 15 játékosok tlnyomó része. EGyedül nálam van Leonard és meslijánál Butler, Slithernél Lowry. A többieknél általában kettő is van, valakinél három. Ezzel meg így nem lehet mit kezdeni, álmodhatok hogy nekem valaki negyven pontot dob, Leonard se ilyen. És cserélni meg egyszerűen nem lehet értük, mert senkitől nem irigylem, de így hogy cserélni se lehet értük így esélytelen odakerülni bármikor is.
Szerintem még ami a költségek nagyrésze azok a jogok a ligákra, a gamblingel kapcsolatos engedélyek illetve a statisztikákat vezető oldalakkalnak fizetett összeg. Nem lett volna gond, ha nem kényelmesednek el és várnak a szerződésre. Mert pozitív volt a mérleg és szép lassan fejlődtek is. De a szerződés közelségével nem próbáltak meg új befektetőket találni, pedig egy éve ilyenkor jópáran érdeklődtek. Nem számítottak arra, hogy ez az üzlet meghiúsul, ez okozta a vesztüket.Cumbee írta: Éreztem én, hogy valami pénzügyi gond lesz, az idai szezonban úgy érződött, mintha nem is foglalkoznának már vele annyira. Érdekes egyébkánt, én úgy képzelem, hogy a néhány fizetésen, meg a szerverbérlésen kívül olyan sok extra költsége azért nincs egy ilyen oldalnak, gyakorlatilag minden a profitból jön csak le, de lehet tévedek. Vagy annyira kevés pénz forgott benne, hogy még erre sem futotta.
Éreztem én, hogy valami pénzügyi gond lesz, az idai szezonban úgy érződött, mintha nem is foglalkoznának már vele annyira. Érdekes egyébkánt, én úgy képzelem, hogy a néhány fizetésen, meg a szerverbérlésen kívül olyan sok extra költsége azért nincs egy ilyen oldalnak, gyakorlatilag minden a profitból jön csak le, de lehet tévedek. Vagy annyira kevés pénz forgott benne, hogy még erre sem futotta.Tromort77 írta:Az egyik alapító tag mesélte nekem, hogy mindig is nagyon szűk költségvetésen működtek. Kaptak egy 3 millió eurós ajánlatot(a régió legnagyobb gambling-el foglalkozó cégétől) a vállalkozás feléért tavaly Januárban. Amit el is fogadtak és előszerződést kötöttek. Az előszerzödésben az állt, hogy 3 hónapig nem köthetnek mással szerződést. Nem is akartak, jól alakult minden. Az ismerősöm már kinézte a házat és autót amit tervezett megvenni, erre a szerződés véglegesítése előtt pár nappal visszalépett az ajánlattevő cég. Ők meg nem tehettek mást, bezárták a boltot mivel elfogyott a pénzük.Cumbee írta:Kicsit más téma, de valaki tudja esetleg, hogy mi lett a fanamentsel? Papíron kellett volna küldeniük tájékoztatót, de semmi. Befulladt az oldal és bezárt a bazár, vagy csak fejlesztenek? (sajnos gyanítom, hogy az 1. opció)
Nagy kár érte, mert nem kis céget hoztak össze a semmiből.
Ha valaki tud hasonló oldalt az szóljon. FantasyBet-t próbálgattam de nem igazán tetszett a felület.
Az egyik alapító tag mesélte nekem, hogy mindig is nagyon szűk költségvetésen működtek. Kaptak egy 3 millió eurós ajánlatot(a régió legnagyobb gambling-el foglalkozó cégétől) a vállalkozás feléért tavaly Januárban. Amit el is fogadtak és előszerződést kötöttek. Az előszerzödésben az állt, hogy 3 hónapig nem köthetnek mással szerződést. Nem is akartak, jól alakult minden. Az ismerősöm már kinézte a házat és autót amit tervezett megvenni, erre a szerződés véglegesítése előtt pár nappal visszalépett az ajánlattevő cég. Ők meg nem tehettek mást, bezárták a boltot mivel elfogyott a pénzük.Cumbee írta:Kicsit más téma, de valaki tudja esetleg, hogy mi lett a fanamentsel? Papíron kellett volna küldeniük tájékoztatót, de semmi. Befulladt az oldal és bezárt a bazár, vagy csak fejlesztenek? (sajnos gyanítom, hogy az 1. opció)
Hot or cold csapatom van.neobarca írta:Én pl Slither, Bob és Game szereplésén is csodálkozom. Bár Game úgyis döntős lesz ahogy ismerem...![]()
Én is csodálkozom a saját csapatom teljesítményében, de valszeg másik irányba mint te.neobarca írta:Idén azért több meglepetés is van és elég nyitott még a PO. Én pl Slither, Bob és Game szereplésén is csodálkozom.
0-10-el állsz, senki nem vette át a csapatod.neobarca írta:Ahhhj vereség lett a vége. egyszerűen túl sok a sérültem és a formán kívüli emberem. Megvan még a 4. hely de inog. Talán a héten összerakják magukat a fiúk.![]()
Nem vagyunk aktívak nagyon a fórumon, pedig látom, hogy mindenki foglalkozik a csapatával. Idén azért több meglepetés is van és elég nyitott még a PO. Én pl Slither, Bob és Game szereplésén is csodálkozom. Bár Game úgyis döntős lesz ahogy ismerem...![]()
Van egy másik liga, ahol 1 éve kezdtem játszani. Az valami miatt nagyon fexik nekem vagy csak szerencsésen draftoltam. Pontozásos rendszer idáig 10/10es mérleggel vezetem.Nagyon tetszik. Olyan játékosok is értékesek ott, akiket még padra se húznánk be és olyanok kukák, akik akár keeper gyanusak is lehetnének. Nagy taktikai harc van ott, kicsit hasonlít az ESPN-hez.
![]()
Jut eszembe. ESPN-t nyomja még valaki? Az hogy áll? Idén már nem draftoltam, ha jól tudom a csapatomat átvették. Mennyire aktív amúgy ott a liga? Valaki dobna egy linket, hogy rá tudjak nézni?