Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de burgos bengoetxeaTobias88 írta:Gondoltam ránézek ki lesz a bíró szerdán aztán rájöttem hogy teljesen mindegy.
Remélem ebben a felállásban fogunk játszani:S.Agüero írta:Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti & Mathieu.
Utazókeret.Ini még nincsen sajnos...
Én meg naívan hittem neki.csababarca írta:Ezt miért ebbe a topikba raktad? Betis elleni keret ez.
Volt botrányosan gyenge meccse is, de azért bőven nem 20 fölött, ilyen érvekkel nem tudok mit kezdeni.Abban igazad van,hogy mostanában nem volt gyenge meccse Busquetsnek és sokkal stabilabb de azért arról ne feledkezzünk meg,hogy kb március óta játszott 40 meccset és annak a többsége szerintem botrányosan gyenge voltÉs mégis játszatták ez azért érthetetlen számomra.És mikor jól is játszik vannak olyan hibái mikor egy hajszál választja el ,hogy a csapat egyik legjobbja vagy a legrosszabbja legyen .Mert,hogy néha túlvállalja magát ez volt régebben is pár labdavesztés a félpálya környékén de újabban már a saját 16-a előterében is olyan dolgokat csinál ami hajmeresztő ,mint az orosz rulett csak a szerencse kérdése ,hogy fejbe lövöd magad vagy nem :-)Na én pont ezt érzem mikor Busquets fent van a pályán
Én nem, mert ha találnak egy gólt nálunk a visszavágón onnantól csak a játéktördelés menne.S.Agüero írta: Mondjuk én egy 2-1-et is aláírnék az odavágón.
Máris megnyugodtam, hogy nem kaptunk ki nélküle a Hércules ellen oda-vissza, illetve a Garanda ellen otthon, és ugye tegnap.zeli39 írta:Ne legyenek félelmeid ebben a szezonban mikor Busquets nem játszott még nem kaptunk kiS.Agüero írta:Nem sok esélyt látok rá, hogy ne kapjunk ki az első meccsen így, hogy a három legfontosabb emberünkből kettő sérült...Rohadt nehéz lesz.
Szerintem ha Denis gólképes tud maradni, akkor elfér mögötte a Rakitic/Masch is. Lásd tegnapi meccsen, meg lehet másnak több kp-s játékra lenne szüksége, de nekem jobban bejön, hogy Busi nélkül Rakitic/Maschal meg Vidallal ennyival gyorsabb és direktebb a játékunk.S.Agüero írta:Nem sok esélyt látok rá, hogy ne kapjunk ki az első meccsen így, hogy a három legfontosabb emberünkből kettő sérült...Rohadt nehéz lesz.