Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
voltál is kint, vagy tv+itt elhangzottakból ítélsz?Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... _medium=pa ... aign=nsofb
A 100 000es Nou Campba meg azt is hallani lehet amikor a kapus rendezi a védőket, pfff....
Az ulták visszatérésével, akik a kapu mögött foglalnak helyet szerintem elég jó a hangulat. Persze nem ilyen, mint a linkelt videóban, de én tavalyi clasicon voltam, most pedig a las palmas elleni bajnokin és kb 20 ezerrel kevesebb néző volt most, de hangulat, szurkolás viszont ezerszer jobb.Nero. írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... _medium=pa ... aign=nsofb
A 100 000es Nou Campba meg azt is hallani lehet amikor a kapus rendezi a védőket, pfff....
Miért, SR-t nem fogja?Nero. írta:Carrasco csúnyán kajáltatná Vidalt.Messias2 írta:Este én egy SR-Denis-Gomes középpályát küldenék fel.
Mondjuk full mind1 kit küld fel Lucho, Busi és Ini hiányában csak Messi zsenijében bízhatunk.
Carrasco csúnyán kajáltatná Vidalt.Messias2 írta:Este én egy SR-Denis-Gomes középpályát küldenék fel.
Mondjuk full mind1 kit küld fel Lucho, Busi és Ini hiányában csak Messi zsenijében bízhatunk.
Még az se lepne meg ha már meg is lenne dumálva, figyeljetek ez elment tanulóév.Kísérletezünk meglátjuk az új emberek hogy működnek a két Kupát meg nyomatjuk ezerrel hátha sikerülne behúzni.visca el barca írta:nem hinném h egy ilyen tétmeccsen bohóckodna. valahol ő is érezheti ha bajnokság nem lesz meg ilyen hektikus játékkal így rá fog menni a két kupáracsababarca írta:Van egy olyan félelmem hogy Matyit beerőlteti megint, akár balbekkbe is.
De akkor szétverem a tévét az biztos.
nem hinném h egy ilyen tétmeccsen bohóckodna. valahol ő is érezheti ha bajnokság nem lesz meg ilyen hektikus játékkal így rá fog menni a két kupáracsababarca írta:Van egy olyan félelmem hogy Matyit beerőlteti megint, akár balbekkbe is.
De akkor szétverem a tévét az biztos.
semmilyet. de DS vagy rafinha se sokkal jobb. a 3 közül talán a portugál a legdefenzívebb, sztem ezért fog ő kezdenibujna írta:Gomesben milyen fantáziát láttok? Tényleg olyan mint egy csuklósbusz.
bár a modok rémálma mikor mindenki beírja a kezdőjét, de én is ezt csinálnám.annyit variálnék mint feast, kezdhetne ney helyén arda és a 60 .perc környékén jöhetne a brazil fickándozniNero. írta:Cilessen-SR-Pique-Umtiti-Alba-Rakitic-Masch-Gomes-MSN
Egy Xel már jók vagyunk, majd egy hét múlva már talán lesz Ini és Busquets is.