Samper írta:Nehogy már a Király kupáért beáldozzák a bajnokságot! Hatalmas az értékkülönbség! Csak ezt a kupát nyerni: Barca szinten egyértelmű kudarc.
Azert eleg nagy luxus amit kaptunk a csapattol az elmult 10 evben, kupat kupara halmozni, es ezt meg meg is elni szurkolokent. Persze, ennek az a hatranya, hogy egy egy `kevesebb kupas` szezon utan, mar mindenhol panik hangulat, feszultseg keltes, meg LE tol a palyagondnokig mindenki elkuldese...
Szerintem jolenne lassan helyen kezelni a dolgokat, s beletorodni abba, hogy nem mi vagyunk az egyeduralkodoak, legalabb is iden biztos nem (MEG

). Az, hogy milyen keret alatt dolgozhatnak, meg stb, most nem sorolom ide, mert tudjuk, hogy papiron jok, de ugyebar... Szoval a szvsz, el kell fogadni, a gyenebb 1,2 kupas szezont is, az 5,6 helyett. Ha a csapat rafekszik a Kupara es csak azt huzzuk be ? nehogymar elegedetlenkedjunk, `csak` egy kupaval. Istenem hany meg hany sztar csapat adnak meg sok mindent csak egy kupaert, akik jobb esetbe 3,4 evben nyernek valamit.. Es itt gondolok Arsenal, Pool, MU meg Milan s hasonlo nagyobb europai csapatokra, akik nagyagyuk, de nekik egy kupa a megvaltas, mi meg lassan visszadobjuk a Kupat, mert az kudarc !?

Ertem en, hogy tenyleg kenyeztetve voltunk az elmult evekben, de azert ennyire nem kell elszalni es kudarcnak elni meg egy egy kupas szezont adott esetben.
Es meg csak februar eleje van, innen barmi lehet, ha ugy adodik, bar a Ligat szerintem elengedjuk, mivel nincs meg a csapatban a folyamatossag, na meg a szerencse, birok, stb..
De a BL, meg osszejohet siman. Bar ha ilyen gyatra jatekkal, s sokak altal kivant konnyu sorsolassal, valahogy en nem tudnek buszkelkedni a sikerrel. Persze orulnek, szose rola, de olyan nagykepusegekbe kezdeni, mint odaat, a tavalyi utan, valahogy nem birna a gyomrom. Na mindegy jol el kalandoztam.
Szerintem oruljunk annak is, mig nyerunk egy kupat is

A tobbi csak hab a tortan...