Hozzá kell tenni ehhez az 50 milliós ajánlat dologhoz hogy a padon senki sincs aki 50-et érne és mivel mi adunk el a trasfermarkt árak alá is bekerülhetünk.
Matyi, Gomes, Paco, Masip, Vidal együtt nem érnek 50-et.Főleg, hogy ezek közül kettő az éven még nem játszott, az egyikük harminc pluszos egy komoly műtét után, Vidal bár már néha kap lehetőséget de több mint másfél évig meccsre se nevezték, Gomes az aki talán érne valamit, de őt egyrészt külön LE akarta másrészt egy év után nem túl jó reklám tovább adni, harmadrészt túl jóképű (mi érvek bakker) hogy eladjuk.Denis nyilván nem fog menni szerintem tűzzel vassal rajta leszünk hátha befér kp.-ra ráadásul azt hiszem van valami hülye záradék is (lehet tévedek, de mintha valahol olvastam volna) hogy ha x időn belül eladjuk a vételár egy része a Villarrealé.Rafhina az akivel nem tudom mit akar.De ugy dereng 15 millió körüli az ára talán sokkal többet senki nem fog értem adni.
Az egyetlen piacképes játékos a padról az Arda de ő maradni szeretné másrészt az egyik leghasznosabb emberünk harmadrészt Kínában se hiszem hogy ennyi idosen 30 plusznál többet ajánlana bárki.
A realitás az hogy elvertünk egy kalap pénzt cserékre keretmélyítésre de ezek közül a legtöbb nemhogy pénzt nem keresnénk rajta már az is nagy szó lenne ha árában elmegy.(Meg nem is hiszem, hogy karrierje " hajnalán" lévő európai játékos hozna olyan idióta döntést bármekkora pénz is a tét mint a brazil válogatott lassan 1/4-e.

)
Tényleg amúgy még az üvegember is a mi játékosunk.