Barça vs. Real - El Clásico
Elmarad, hivatalos. Nekünk ez most jó szerintem.
A Napoli pedig ma vert egy hetest, én továbbra is tartom hogy meg lepik majd a Madridot.
A Napoli pedig ma vert egy hetest, én továbbra is tartom hogy meg lepik majd a Madridot.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azért elég nehéz lesz időpontot találni, a Marca fel is vázolta a lehetséges napokat:
1. If Celta fail to overcome Shakhtar Donetsk in the Europa League, the fixture could be played on March 15.
2. If Real Madrid similarly fall at the hands of Napoli in the Champions League, it could be played on April 12 or April 19.
3. It could be potentially be played on a Monday, April 3 but could lead to complications over the exact times for week 29 and week 30 games, as sides need 48 hours of rest between fixtures.
4. If both teams or even one of the two reach the latter stages of European competition, the game could be played on May 17, between the penultimate and final games of the season.
On March 26, LaLiga takes a break for international duty and the game cannot be played during that time.
1. If Celta fail to overcome Shakhtar Donetsk in the Europa League, the fixture could be played on March 15.
2. If Real Madrid similarly fall at the hands of Napoli in the Champions League, it could be played on April 12 or April 19.
3. It could be potentially be played on a Monday, April 3 but could lead to complications over the exact times for week 29 and week 30 games, as sides need 48 hours of rest between fixtures.
4. If both teams or even one of the two reach the latter stages of European competition, the game could be played on May 17, between the penultimate and final games of the season.
On March 26, LaLiga takes a break for international duty and the game cannot be played during that time.
- randomguy
- Capitá del Barça
Viszont ha a Madrid most hétvégén játszaná le a meccset, akkor azt is figyelembe kell venni, hogy Kroos kihagyná a találkozót sárga lapos eltiltás miatt, így nem lenne ott ő sem Modriccal, Baleel, Carvajallal karöltve. Rendkívüli esély lenne ez egy újabb Danilo öngólra. 

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Szerintem a mi szempontunkból jó lenne, ha elhalasztanák a meccset, mármint úgy, hogy ebben a fordulóban nem játszanák le egyáltalán. Most a Celta úgyis a kupára tartalékolna, kizártnak tartom, hogy ha most játszanák le, ne nyerne simán a Madrid. Ha későbbre teszik még lehetne esély arra hogy megfogják őket.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
" A Celta kupaellenfele kiemelte, hogy ugyan abban egyetértenek, hogy a biztonság az első, de a Liga vizsgálja meg annak a lehetőségét, hogy csupán szektorokat zárjanak le, vagy másik stadionban rendezzék meg a bajnokit. Ha mégis halasztásra kerülne sor, az Alavés arra kéri a szövetséget, hogy ebben az esetben a kupameccset is halasszák el, hogy egyenlő esélyekkel vágjanak neki annak a mérkőzésnek a felek."
Le a kalappal az Alaves előtt, ritka alkalmuk lehet a döntőbe jutni, és ahelyett hogy minden aljas-kevésbé aljas trükkbe foggal-körömmel kapaszkodnának, inkább az igazságosság mellett állnak ki, az én szememben nagyot nőttek ezzel

Le a kalappal az Alaves előtt, ritka alkalmuk lehet a döntőbe jutni, és ahelyett hogy minden aljas-kevésbé aljas trükkbe foggal-körömmel kapaszkodnának, inkább az igazságosság mellett állnak ki, az én szememben nagyot nőttek ezzel

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk ebben tényleg az a rossz mindkét csapatnak, hogy olyan döntést nehéz lesz hozni, ami egyik felet ne sújtaná. Pont most kezd besűrűsödni a program, semleges pályán lejátszani nem is lett volna buta gondolat, de nyilván a szövetség ilyen döntést csak nagyon végső esetben hozhat meg. És Februárban nem fog hasonlót meglépni.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Ráfért az arcukra, hogy máshol játsszák le.Tromort77 írta:Madrid fighting decision to postpone Celta game as have no time to play rescheduled game. Suggest playing at other stadium, La Liga say no.

Madrid fighting decision to postpone Celta game as have no time to play rescheduled game. Suggest playing at other stadium, La Liga say no.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Igen, az korrekt lenne, de a kupameccs időpontján már nem fognak változtatni, úgyhogy vagy hétfőn játsszák, vagy eltolják március közepére, mert csak akkor tudnák leghamarabb lejátszani a BL-meccsek miatt.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az lenne a legkorrektebb ha a bajnokit és a kupamecsset is eltolnák egy nappal
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mondjuk az egészen nevetséges lenne, ha hétfőn játszanák le, 2 nappal az elődöntő előtt, főleg, hogy a Celta fog utazni szerdán...
Mondjuk, ha meg 1 hónap múlva játsszák le, az azért nem ideális, mert felépülnek a Realban az emberek.

Mondjuk, ha meg 1 hónap múlva játsszák le, az azért nem ideális, mert felépülnek a Realban az emberek.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Lucho köszöni nem kér ebből, legalábbis a kezdőt elnézve :/recrea írta:Így szépen lassan beérjük az urakat

Így szépen lassan beérjük az urakat 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Az már az ő bajuk, gondolom ilyen logikával fognak hozzáállni.koczanattila9 írta:De a Celta szerdán már kupa meccset játszik.
Mint amikor tavaly vagy tavalyelőtt csinálták nekünk konkrétan egy időszakban olyan sűrűre a naptárat, hogy már a szabályos időintervallum alját súrolta.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... &oh=50701c" target="_blank ... e=590C9F42
Elég durva.
Ugy lenne a korrekt ha a kupameccset is eltolnák akkor
Szerk 2:
https://mobile.twitter.com/rccelta_ofic ... 9491433472" target="_blank
Bejelentette a Celta hogy elmarad
-
- Barça C
De a Celta szerdán már kupa meccset játszik.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Celtáét is? Betist tegnap elhalasztották.Tromort77 írta:Elvileg elhalasztják a holnapi Celta-Real meccset az időjárásra való tekintettel. Még nem hivatalos.
Nagyon jó lenne, mert a Celta edzője már előre jelezte, hogy rotálni fognak a kupa miatt.
Cadena Ser és az El Pais is lehozta már. Elvileg a viharban megsérült a stadion tetőszerkezetének egy része.
Nincs akkora szerencsénk szerintem
SZERK: elvileg ha elmarad akkor hétfőn lesz ugy meg mégkedvezőbb a Real szempontjábol
Elvileg elhalasztják a holnapi Celta-Real meccset az időjárásra való tekintettel. Még nem hivatalos.
Nagyon jó lenne, mert a Celta edzője már előre jelezte, hogy rotálni fognak a kupa miatt.
Cadena Ser és az El Pais is lehozta már. Elvileg a viharban megsérült a stadion tetőszerkezetének egy része.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Én már elengedtem azt a reményt, hogy holnap a Celta pontot raboljona Realtol...
Edző is lenyilatkozta hogy jopár poszton nem a gálacsapat tagja lesz mert fontosabb nekik a kupa döntőbe jutás.
Edző is lenyilatkozta hogy jopár poszton nem a gálacsapat tagja lesz mert fontosabb nekik a kupa döntőbe jutás.
Igen.barca_bome írta:Csak nekem furcsa (bár az utóbbi időben semmin sem lepődöm meg), hogy mi szerdán az Atletico ellen idegenben kupáztunk és ma délután már a Bilbao-t fogadjuk, míg a nagy galaktikusok majd csak holnap este szokásos spanyol időpontban játszanak?
Kedden játsszuk a visszavágót a Tico ellen, szóval nem tudom, mitől lenne jobb vasárnap játszani vagy szombat este.
Sztem beleáll a Celta holnap a Realba, de gondolom tudnak majd aludni, ha kikapnak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A RM ellenfele a Celta Vigo, akik csütörtök este játszottak. Alaves-Celta Vasárnap játszik mi és Atletico Szombaton, semmi meglepő nincs benne.
Pont amiatt, hogy a Celtanak élet-halál lehet a kupa visszavágó több embert is kivehetnek, vagy legalábbis úgy lesznek vele ezt elengedik a hétvégén. Az Alaves-Celta továbbjutója minden bizonnyal EU kupa helyet kap, óriási lesz Szerdán a tét.
Pont amiatt, hogy a Celtanak élet-halál lehet a kupa visszavágó több embert is kivehetnek, vagy legalábbis úgy lesznek vele ezt elengedik a hétvégén. Az Alaves-Celta továbbjutója minden bizonnyal EU kupa helyet kap, óriási lesz Szerdán a tét.

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Csak nekem furcsa (bár az utóbbi időben semmin sem lepődöm meg), hogy mi szerdán az Atletico ellen idegenben kupáztunk és ma délután már a Bilbao-t fogadjuk, míg a nagy galaktikusok majd csak holnap este szokásos spanyol időpontban játszanak? Rakhatták volna ebédidőre is a meccsünket...
Bocs, ha volt már, de ez most kikívánkozott belőlem...
Szerk.: Szerintem holnap a Madrid döcögősen kezd majd, Ramos vagy valaki más egy pontrúgásból fejel egy kínkeserves gólt aztán pedig kitömik szépen a Celtát. Ne legyen igazam, de ezt érzem. Úgyhogy ma kutya kötelességünk megverni a Bilbaót.
Amúgy anno szimpatikusak voltak a baszkok a filozófiájukkal, meg, hogy csak baszkokat játszatnak, de Adurizt annyira rühellem, hogy már jobban utálom őket, mint az Espanyolt. Annyira undorító az az ember, amiket csinál a pályán, nem is értem az Umtitis eset után hogy voltak képesek a többiek lepacsizni vele a meccs után.
Bocs, ha volt már, de ez most kikívánkozott belőlem...

Szerk.: Szerintem holnap a Madrid döcögősen kezd majd, Ramos vagy valaki más egy pontrúgásból fejel egy kínkeserves gólt aztán pedig kitömik szépen a Celtát. Ne legyen igazam, de ezt érzem. Úgyhogy ma kutya kötelességünk megverni a Bilbaót.
Amúgy anno szimpatikusak voltak a baszkok a filozófiájukkal, meg, hogy csak baszkokat játszatnak, de Adurizt annyira rühellem, hogy már jobban utálom őket, mint az Espanyolt. Annyira undorító az az ember, amiket csinál a pályán, nem is értem az Umtitis eset után hogy voltak képesek a többiek lepacsizni vele a meccs után.

- visca el barca
- Presidente del Barça
de a végső döntés mégis MINDIG a focistáé. ezért nem értem, hogy sokszor minek szapulják pl itthon a hrutka, filipovics féléket, hogy tönkreteszik a fiatalok karrierjét. ha valamelyik olyan hülye, hogy nem képes magától dönteni és lényegében egy vadidegen tukmálja rá az akaratát, akkor meg is érdemli...babaking írta:és bizony az ügynök (apuka, tanácsadó stb) érdekei nem mindig egyeznek a futballista érdekeivel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egyértelmü, nem is állítottam, hogy nem -pénz beszél kutya ugat - nem is ez az értekzés tárgya. Csak egy példát hoztam arra, hogy a futbalisták a mivel nem értenek a témáho gyakran delegálják a hasonló feladatokat, és bizony az ügynök (apuka, tanácsadó stb) érdekei nem mindig egyeznek a futballista érdekeivel.visca el barca írta:de biztos volt szerepe. de ha a real keni meg többel és neymar oda akart volna menni akkor ott köt kibabaking írta:Lásd Neymar. Akinek apucija a fia érdekeit nézte az átigazoláskor és az ö zsebében landolt millióknak biztos nem volt szerepe
Madridista.