Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondolom, nekünk az a jó, ha elmarad a meccs. Mivel a Celtának a kupadöntő, Ligakupát érhet, és még szerencsés esettben, akár spanyolszuperkupát is.Stalkyard írta:Szerintem a mi szempontunkból jó lenne, ha elhalasztanák a meccset, mármint úgy, hogy ebben a fordulóban nem játszanák le egyáltalán. Most a Celta úgyis a kupára tartalékolna, kizártnak tartom, hogy ha most játszanák le, ne nyerne simán a Madrid. Ha későbbre teszik még lehetne esély arra hogy megfogják őket.
Ha tudnának otthon, az odavágón nyerni kapott gól nélkül, 2-0ra pl, akkor van sansz. Ha gólt lő a madrid idegenben, akkor nincs..Nero. írta:Elmarad, hivatalos. Nekünk ez most jó szerintem.
A Napoli pedig ma vert egy hetest, én továbbra is tartom hogy meg lepik majd a Madridot.
Ráfért az arcukra, hogy máshol játsszák le.Tromort77 írta:Madrid fighting decision to postpone Celta game as have no time to play rescheduled game. Suggest playing at other stadium, La Liga say no.
Lucho köszöni nem kér ebből, legalábbis a kezdőt elnézve :/recrea írta:Így szépen lassan beérjük az urakat
Az már az ő bajuk, gondolom ilyen logikával fognak hozzáállni.koczanattila9 írta:De a Celta szerdán már kupa meccset játszik.
Celtáét is? Betist tegnap elhalasztották.Tromort77 írta:Elvileg elhalasztják a holnapi Celta-Real meccset az időjárásra való tekintettel. Még nem hivatalos.
Nagyon jó lenne, mert a Celta edzője már előre jelezte, hogy rotálni fognak a kupa miatt.
Cadena Ser és az El Pais is lehozta már. Elvileg a viharban megsérült a stadion tetőszerkezetének egy része.
Igen.barca_bome írta:Csak nekem furcsa (bár az utóbbi időben semmin sem lepődöm meg), hogy mi szerdán az Atletico ellen idegenben kupáztunk és ma délután már a Bilbao-t fogadjuk, míg a nagy galaktikusok majd csak holnap este szokásos spanyol időpontban játszanak?