szerintem nézd vissza... nem volt az baki, valamint részben - Messi mellett - neki köszönhetjük a 3 pontot (ma is).Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
Marc-André ter Stegen
- westerngom
- Entrenador del Barça
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Elsőt megfogta, másodikat nem tudta, de voltak fontos védései. Kellett nagyon a mai teljesítménye.

Azért mostanában inkább csak a látványos védések jöttek, bakira nem nagyon emlékszem a mai bekapott gólon kívül, de az sem volt egy könnyű szitu, takarásból lőtték rá, és az ellenkező irányba mozgott. Én összességében elégedett vagyok vele a szezonban, az utóbbi időben meg ő az egyik, aki tarja bennünk a lelket.Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az baki volt? Most komolyan az BAKI volt?Nero. írta:Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
ELment a másik irányba, így is majdnem kikanalazta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez Ő. 2-3 látványos védés majd egy baki.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Van tényleg 1-2 ember akit nem kéne hibáztatni. Az egyik ő.
Aki a mai Barca problémái között egyáltalán szóba hozza a kapuskérdést, az annyit ért a focihoz, mint hajdu a harangöntéshez.
az én jellemzésem: bevédte amit lehetett...
egyik sem volt lepke, de bármelyiket ki lehetett volna védeni.

Nem értek veled egyet. Szerintem igenis jó kapus. Fiatal és tehetséges. Vannak hibái, de melyik kapusnak nincs a maga korában. Úgy érzem, ha maradt volna a tavalyi felállás, akkor is kiszorította volna Bravot. Nem tudhatjuk persze, mi lett volna ha Bravo marad, de úgy tűnik a City-ben nem váltja meg a világot.Subinho írta:Az a helyzet, hogy lehet mondani, hogy majdnem kivédte, meg nem rajta múlt, de a góloknál mindig azt látni, hogy vagy egy mp. fáziskéséssel mozdul rá, vagy rá sem mozdul. Nem rossz kapus TS, nem vitatom, hogy tehetséges, DE semmiképp nem egy klasszis. A legalapvetőbb szabály: végy egy jó kapust. Na most nem rossz ő, de gyakorlatilag egy átlagos kapus semmi extra. Azok a plusszok hiányoznak belőle, amik nekünk kellenének... Tavaly 2. kapusnak tökéletes volt, de ő sajnos ennyi...
A négy csapatrészünk közül tegnap ő volt a legevésbé rossz.Subinho írta:Az a helyzet, hogy lehet mondani, hogy majdnem kivédte, meg nem rajta múlt, de a góloknál mindig azt látni, hogy vagy egy mp. fáziskéséssel mozdul rá, vagy rá sem mozdul. Nem rossz kapus TS, nem vitatom, hogy tehetséges, DE semmiképp nem egy klasszis. A legalapvetőbb szabály: végy egy jó kapust. Na most nem rossz ő, de gyakorlatilag egy átlagos kapus semmi extra. Azok a plusszok hiányoznak belőle, amik nekünk kellenének... Tavaly 2. kapusnak tökéletes volt, de ő sajnos ennyi...
- Subinho
- Director del Fútbol
Az a helyzet, hogy lehet mondani, hogy majdnem kivédte, meg nem rajta múlt, de a góloknál mindig azt látni, hogy vagy egy mp. fáziskéséssel mozdul rá, vagy rá sem mozdul. Nem rossz kapus TS, nem vitatom, hogy tehetséges, DE semmiképp nem egy klasszis. A legalapvetőbb szabály: végy egy jó kapust. Na most nem rossz ő, de gyakorlatilag egy átlagos kapus semmi extra. Azok a plusszok hiányoznak belőle, amik nekünk kellenének... Tavaly 2. kapusnak tökéletes volt, de ő sajnos ennyi...
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Nálam egyedül ő volt megfelelő tegnap. (+Neymarnak volt egy elfogadható 2. félideje, csak segítség nem akadt.)
csababarca írta:vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Te vagy az Bravo?
ma sem rajta múlik, két óriásit védett, bocs már hogy nem ugrik és szétnyilik a sorfal, meg hogy 7 méterről berúgják neki.
Szerintem, az elején fogott legalább két nagyot, amivel meccsben tartotta a csapatot, az első gólról nem tehetett. A másodiknál zárta a szöget amennyire lehetett, a harmadik, pedig a sarokra ment, aki meg hülyeségeket ír, és nem látja a meccset azt sajnálni kell, mert nagyon szegény ember. Nincs rosszabb, mint a sötétben élni.
ne haragudjatok nagyon ideges vagyok, nagyon felbosszantott hogy ra se mozdult a labdara...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Te vagy az Bravo?
ma sem rajta múlik, két óriásit védett, bocs már hogy nem ugrik és szétnyilik a sorfal, meg hogy 7 méterről berúgják neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért na.vamosrobi írta:TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Voltak fontos védései, a végén kellett volna, de ilyet soha senkire ne írjon már az ember.

TER STEGEN TAKAROGGY!!!!!
Köszönjük ismét.
Nagyon kellett az a bravúr a gólok előtt.

- hajnesz
- Entrenador del Barça
Máskor emeld ki, hogy az ellenfeleket, mert ha nem figyelmesen olvassa a fórumot, akkor igy járunk, mint most Rafinha.recrea írta:[
Most, h írod, lehet h igazad van, mintha tényleg lett volna erről pár éve módosítás.
Azt pedig én sem értem, h miért nem úgy mozdul ki ilyenkor, h vesén/bordán térdeli vagy tapalja az ellenfelet, nálam az alap lenne kapusként

- visca el barca
- Presidente del Barça
azért volt még egy izgi jelent valamikor az első félidőben, mikor megint kint kolbászolt és rálőtték. nem rajta múltRivaldo11 írta:Az a bravúr ott a 3. petc környékén egyrészt hihetetlenül nagy mentés volt, másrészt alapot adott a csapatnak, mert ha ott vezetést szerez a bilbao...
Meccsek óta nagyon jó formát mutat, reméljük marad is ez így most már.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az a bravúr ott a 3. petc környékén egyrészt hihetetlenül nagy mentés volt, másrészt alapot adott a csapatnak, mert ha ott vezetést szerez a bilbao...
Rivaldo-A Legnagyobb.