2017.02.06. 01:42:04
Bob önmagában egy Nzonzi-t én sem bánnék, de ugyan úgy kell melle a non plus ultra zseni, nekem azzal van a gondom, hogy 3 hasonló max csak egy jo melós kp lenne, de a tamadóinknak, ugyan ugy vissza kene mélységbe járni.
Egyébként a történelembe visszatekintve, szerintem egyértelműen látszik, hogy azok voltak a domináns kp-ák ahol igenis volt egy zseni, csak hogy kettőt említsek manapság, egyik a Madridé, ha megnézed Kroos és Modric sem btb, de mégis 2-3 passzol megtud(nák)ják teremteni a különbséget, ha persze kapnának elölről támogatást, de ott volt a Xavi-Ini tengely, de említhetném a Deco-Xavi párost is, vagy ott volt Zizou, Ronaldinho, Rivaldo, Káká, mind-mind zseni volt és különbséget tudott teremteni 1-2 labda érintésével. A "jó munkás" kp-ára apelláló csapatok általában 1-2 szezont bírnak a csúcson.
Lehet mondani, hogy efelé tendál a foci, de mindig lesz 1-2 olyan egyéniség aki miatt a csapat sokkal nagyobb előnyben lesz a kp-án, Pogba lehet bármilyen atléta, Nzonzi lehet bármilyen izomos, Casemiro lehet barmilyen pitbull, kell nekik, hogy legyen ott egy ész, szerencsére jobb napjain Busi képes erre, Ini nélkül is. Írtad Verrattit, rendben csak szerencsétlen iszonyat sérülékennyé vált, bármennyire is megvan benne az adottság, Koke is egy nagyon jó láncszem, de ő sem lesz soha egy kp esze.
Nem mondom tud működni bizonyos esetekben, de ahhoz az edzőnek nagyon tudnia kell, hogy mi alapján építi fel a taktikát, és olyan támadók kellenek mellé, akik végig robotolják a meccset.