Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta:Ezt már felvetettem korábban...láthatóan nem érzi, akkor minek akarunk vele minden áron gólt lövetni? Sztem mindnekinél azt kell erőltetni, amiben erős, "használjuk" arra.csababarca írta:Részemről nem is éri, szerintem hasznos a játéka, a kapu előtt viszont bohóc, és ezt egyre kevésbé tolerálom...lőhetne annyi gólt mint a szemét.
Ezt már felvetettem korábban...láthatóan nem érzi, akkor minek akarunk vele minden áron gólt lövetni? Sztem mindnekinél azt kell erőltetni, amiben erős, "használjuk" arra.csababarca írta:Részemről nem is éri, szerintem hasznos a játéka, a kapu előtt viszont bohóc, és ezt egyre kevésbé tolerálom...lőhetne annyi gólt mint a szemét.
Nem védeni akarom vagy "ez nem a Suarez topic, de a brazil sokkal magasabban elő van véve ebben a tekintetben. Az uruguayi tény, hogy rengeteg ólt lő, de ehhez neki legalább kétszer annyi helyzet kellett. "Normál" esetben neki legalább 22-23 gólosnak kellene lenni csak a bajnokságban ami Neymarral kb arányosan a kihagyott helyzeteket illeti, ráadásul neki a góllövés a fő feladata és ebben a tekintetben min. top3-as a posztján.csababarca írta:
Részemről nem is éri, szerintem hasznos a játéka, a kapu előtt viszont bohóc, és ezt egyre kevésbé tolerálom...lőhetne annyi gólt mint a szemét.
Persze sokáig meghatározó volt, de amit írsz is, az a két év megismételhetetlen volt. Ott varázslat volt szó szerint.recrea írta:R10-nek nemcsak két jó éve volt, az a két év olyan volt, ami előtte meg azóta senkinél, de 2001-2007-ig elég meghatározó játékos volt Európában.
Részemről nem is éri, szerintem hasznos a játéka, a kapu előtt viszont bohóc, és ezt egyre kevésbé tolerálom...lőhetne annyi gólt mint a szemét.Chino írta:
Nyilván nincs Ronnie magasságában, ezt csak a legelvakultabb fanok láthatják így, viszont, ha tényleg sutba dobjuk a statisztikát, akkor Neymar is felértékelődik, mert a helyzetkihasználáson kívül a játékát nem nagyon érheti panasz.
Off:Egyre sajnos nagyon emlékszem az volt az egyetlen amit láttam tőle.Egész meccsen faragták már nem emlékszem ki ellen volt. Amikor sokadjára esett a földre akkor idegből visszarúgott.Ki is állították.Akkor szinte egyszerre mondtuk haverommal, na itt lesz a vége onnan még voltak olyan meccsek amiken látta még, hogy élvezi, de valami megment akkor.Azt a pillanatot mai napig egy legenda végének elém meg.recrea írta: Ehhez kapcsolódik, h egyetlen sportszerűtlen dologra sem emlékszem tőle, ami azért nem semmi.
ezt azért kicsit túlzónak érzem, de sztem is messze van nem hogy r10-től de mondjuk rivaldotól is. ha kapu előtt nem lenne ennyire töketlen lehet más lenne most a megítélése, de hát töketlen.LG írta:Nálam Neymar a régi másodvonalas brazil sztárok szintjén van, pl. egy csúcs Robinhoén.
csababarca írta:Én láttam Ronaldinho összes meccsét is, látom Neymarét is, nem kellenek statok,hogy lássam a különbséget.
El kéne engedni ezeket a statisztikákkal való dobálózásokat, azok semmire nem jók. Nagyon torz képet tudnak adni, egyszerűbb nézni és látni a meccseket szerintem.
Ronaldinho nemcsak látványos volt, alapján határozta meg a játékunkat, ha neki ment, a csapatnak is. Ebből a szempontból Iniesta áll a maiak közül a legközelebb hozzá, de azért ő is messze le van maradva, Neymar, de még Messi sem tud olyan szinten fazont szabni, mint R10.Nero. írta:Nálam Ronaldinho az Isten, de ő sokszor inkább látványos volt mint hasznos. Ha valaki találna erről egy statot hogy kettejük közül kinek jöttek be nagyobb százalékban a cselei azt megköszönném.
Egyébként egyelőre nyilván nincs R10 szintjén (bár ahogy Csaba is írta neki csak 2 éve volt) de minden esélye megvan hogy ő legyen a klub következő nagy brazilja.
Hatékonyabban cselez? Ezt remelem te sem gondoltad komolyan. Vagy ha igen, akkor felmerül bennem a kérdés, hogy láttad-e játszani Dinho-t, ha erre igen a válasz, akkor te is tudod, hogy Dinho a valaha volt legjobban cselező játékos, (Messi dribbler és nem zsonglőr mielőtt ez felmerülne), Neymar is parádésan tud bánni a lasztival, de Dinho gyakorlatilag 2 boka mozdulattal elküldte fagyizni az ellenfél védelmét, Neymar inkább csak szélen tudja ezt megcsinálni, de azért közel sem olyan szinten.Nero. írta:Amugy azt írtátok hogy nagyon messze van a Rivaldo-R10 stb. vonaltól, szerintem egyelőre annyira nem. A statjai góllövés terén sokkal jobbak mint Ronaldinhonak, es abban is biztos vagyok hatékonyabban cselez.
Kash írta:Az előző két szezonban Gode mode-ban tolta és a világ top3 legjobb játékosa között volt, ez most egy ilyen szakasz az életében, de nagy butaság lenne eladni. Úgygondolom láttuk Neymar játékát a csúcson és enyhén szólva is földöntúli volt.
Meg kell komolyodnia, mert ha minden porcikájával a focira koncentrál, Messi után ő a legjobb jelenleg a világon, ezt minden túlzás nélkül állíthatom.
De mitől harmadhegedűs? Itt nem hypolva van, hanem elismerve, hogy mit ad a csapatnak. Amikor nem ment neki a játék, akkor teljesen jogosan lett megtalálva, de most egyszerűen nem értem, hogy ilyen meccsek után, miért akarod lecserélni, meg szintetléptetni? Néha az az érzésem, hogy csak a gól számít a többi az smafu. A legtöbb gólpassza van, a legtöbb szabálytalanságot ellene vétik és rengeteget melózik. Erre jössz a szintlépéssel. Ettől magasabb szint a Messi szintje, azt meg senki sem lépi meg vagy 50 évig. Örüljünk annak, hogy nem minket szivat a meccseken.LG írta: De ez ő oldalán próbálkozunk a legtöbbet, ott is hal el a legtöbb támadás, a rossz döntései miatt pedig nem egy meccs ment el, pl. Klasszikus.
Nagyon egyoldalúan ítélitek meg. A 15-ös ősze tényleg igazi klasszis teljesítmény volt, azóta viszont elég rendesen megcsömörlött. Nagyon messze van attól szinttől, mint amennyire fel lett hype-olva. Jelenleg egyértelműem csak harmadhegedűs az MSN-ben.
Attól függ. Gólok tekintetében mindenképpen, de a játékot nézve Neymarnak nagyobb a hatása a játékunkra, meghatározza az ő formája, hogy hogyan játszik a csapat, már csak azért is, mert nagyon sok támadás fut rajta keresztül.Jelenleg egyértelműem csak harmadhegedűs az MSN-ben.
De ez ő oldalán próbálkozunk a legtöbbet, ott is hal el a legtöbb támadás, a rossz döntései miatt pedig nem egy meccs ment el, pl. Klasszikus.Normandia írta:Engem meg nem igen érdekel, hogy lő e gólt vagy sem, max azért, hogy az önbizalma ezen a téren is helyreálljon. Amíg megteremti a lehetőségeket a társaknak és abból lőjük a góljainkat, addig nem érdekel. Játékban annyival nyújt többet mostanában a többieknél, hogy nem is értem miért akarja valaki is lecserélni másra.
Nyilván ő is képes lenne az 5 méteres "hatékony"-nak meg labdabiztosnak nevezett visszapasszokra, na de azzal mire mennénk. Stat nélkül is állítom, hogy az ő oldalán van legtöbbször megbontva az ellenfél védelme.