Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jól látod.És ez megy a többi Barca fórumon is.Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.El kell fogadni azoknak is aki a Pep éra óta szurkolók,hogy az egy egyedi és szinte megismételhetetlen szintű csapat volt.Ahhoz a játékhoz nehéz lenne újra olyan szintű játékosokat találni vagy kinevelni.Ráadásul sok csapat megtalálta az ellenszert az akkori játékunk ellen.Ezért kell értékelni.hogy Luchó ezzel a kerettel hoz egy sikeres szereplést,úgy hogy változtatni is tud a taktikán ha kell.Én mindig csapatként tekintek a Barcára.Ha valaki hibázik akkor majd kisegíti a csapat társa.Csak a Barca.Tromort77 írta:Nem akarok személyeskedni. De csak engem zavar, hogy egyesek úgy nyílvánulnak meg a csapat játékosairól mintha azok valami szerencsecsomagok lennének![]()
Értem én, hogy finoman szólva is Gomes például szerényebb képességű mint mondjuk Xavi volt. De ez a fikázó, alpári stílus ez egyre rosszabb. Mint a durcás kisgyerekek akik nem azt kapják karira amiért könyörögtek egész évben. Ez jó ideje már tendencia, ha nincs csilli villi tiki-taka meg 2-6 meg 5-0 akkor már rögtön a fél fórum - tisztelet a kivételeknek - átesik a ló túloldalára és mindenért fröcsög és picsog. Tényleg a szurkoló a leghálátlanabb faj a világon.
Ha ma Gomes-nek kell kezdenie mert a többiek még nem játékra készek attól még nem fog összedölni a világ. Megoldja szépen a feladatát és kész. Én is szeretnék látni még olyan dominanciát amire egykor képes volt a csapat, de ne az legyen az alapelvárás mert akkor bizony pofára fogtok esni.
Valószínűleg ma is megfogunk szenvedni. Inivel vagy nélküle, mert ez az Atma bizony egy piszok jó csapat. De túl kell élni a rohamokat és be kell jutni a döntőbe. Hajrá!
Ne is mondd... Gomes a kihagyhatatlan...visca el barca írta:Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan
de jó lesz nézni megint ezt a ratyi középpályát. 2 nulla meg egy, idén teljes homályban lévő játékos.
Majd 0-4-nél hozza Iniéket megmentőnekvisca el barca írta:Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan
de jó lesz nézni megint ezt a ratyi középpályát. 2 nulla meg egy, idén teljes homályban lévő játékos.
Én is ezt a középpályát preferálnám, ha se Busquets sem Iniesta nem tudnak még kezdeni.S.Agüero írta:Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz.
Ha választani kell akkor inkább ő, mert amit Mascherano az utolso 30 percben művelt az felháborító volt megint. A védelembe meg mehet a Pique-Umtiti páros.Messias2 írta:Én délelőtt azt olvastam, hogy Busi kezdeni fog. Ini viszont csak padról fog jönni.Nero. írta:Hát én rosszul leszek ha megint valami bohóc kpval állunk fel. Mindkettő egészséges napok óta akkor kezdjen mindkettő mert sorsdöntő meccs, de legalább az egyik.
Én délelőtt azt olvastam, hogy Busi kezdeni fog. Ini viszont csak padról fog jönni.Nero. írta:Hát én rosszul leszek ha megint valami bohóc kpval állunk fel. Mindkettő egészséges napok óta akkor kezdjen mindkettő mert sorsdöntő meccs, de legalább az egyik.
oké, nyertél..S.Agüero írta:Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz.
Oké de Ini és Busi még nem biztos hogy vannak olyan állapotban hogy kezdjenek. Nyilván ők jobb opciók, de az egészségük fontosabb. ez esetben meg nincs más csak Denis, de ő meg, nem a 4-4-2-ben jó.S.Agüero írta:Nem akarok még egy olyan meccset látni, mint a Bilbao elleni volt, köszönjük, elég volt belőle egy is.Ininek vagy Businak fontos lenne kezdenie, mert megint pisloghatunk, ha letámadnak minket. Mondjuk akkor, ha Busi egy sárgára van az eltiltástól, célszerűbb lenne Init kezdetni.
A Gomes-Rakitic középpályától meg a hideg is kirázott.
nem, buszkecc nincs. csak leo, alba meg samuS.Agüero írta:Messi, Alba, Umtiti és Busi van eltiltás veszélyben?
Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal & Umtiti.
Rafinha maradt ki.
az biztos, hogy az atleti nem tudja játszani majd az idegenben jó az X vagy elég egy gólt rúgni a továbbjutáshoz játékát. biztos vagyok benne, hogy az első perctől kezdve azt fogják nyomatni mint az első meccs 2. félidejében. okosan meg kell őket kontrázgatni és akkor nem lehet baj.Bob_Marley írta:Otthon ezt elbukni művészet, keine panik. Két idegenbeli gól és győzelem után csak le kell hozni a "kötelező" 90 percet.