S.Agüero írta:Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz.

Én is ezt a középpályát preferálnám, ha se Busquets sem Iniesta nem tudnak még kezdeni.
A 4-4-2-t nem tudom nagyon hová tenni, szerintem kár lenne ezzel megbontani a sorokat egy ilyen meccs előtt. Messi-nek sem hiszem, hogy feküdne a csatárposzt, főleg úgy, hogy Iniesta és Busquets sem szerveznének hátulról, így az argentin biztos többet lesz hátul, szervező szerepkörben.
Egyébként két dolgot várok a mai meccstől. Egyrészt továbbjutást, mert annyira nem jó az idei Atletico, hogy megverjen minket a Camp Nou-ban, legyünk akármilyen gyengék idén. A matracosok 2006 februárjában győztek utoljára nálunk, akkor 3-1-re, azóta egyik sorozatban sem tudtak győzni nálunk. Lucho mérlege is jó ellenük a Camp Nou-ban: 4 győzelem 1 döntetlen. Ha győzni nem is győzünk ma, de a továbbjutásnak meg kell lenni. Egyetlen igazi esélyünk egy kupára idén ez, ki kell használni.
Másrészt Messi-vel kapcsolatban én elvárom tőle, hogy ne szedjen össze egy sárgát és szórja ki magát a döntőre. Tudja ő is, hogy egy sárga ezzel járna, így bármi legyen is, hideg fejjel kell ma játszania.
Ha ez a két dolog összejön én elégedett leszek. Sziporkázó játékot nem várok el, az idei csapattól nem is érdemes.