Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 20:14:23

Atletico Madrid XI vs. Barcelona: Moya; Juanfran, Godin, Savic, Luis; Koke, Saul, Gaitan, Carrasco; Griezmann, Torres.

Simeonétől ez meglepően offenzív kezdő. Szerintem az elejét nagyon meg fogják húzni.
Figyelni kell, hogy az 1. félidőben ne kapjunk gólt.
A hivatalos kezdők után fel is ment az oddsunk 1,5-ről 1,7-re, ami a meccs megnyerését illeti. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ntibi67
Capitá del Barça

2017.02.07. 20:12:46

Tromort77 írta:Nem akarok személyeskedni. De csak engem zavar, hogy egyesek úgy nyílvánulnak meg a csapat játékosairól mintha azok valami szerencsecsomagok lennének :?:

Értem én, hogy finoman szólva is Gomes például szerényebb képességű mint mondjuk Xavi volt. De ez a fikázó, alpári stílus ez egyre rosszabb. Mint a durcás kisgyerekek akik nem azt kapják karira amiért könyörögtek egész évben. Ez jó ideje már tendencia, ha nincs csilli villi tiki-taka meg 2-6 meg 5-0 akkor már rögtön a fél fórum - tisztelet a kivételeknek - átesik a ló túloldalára és mindenért fröcsög és picsog. Tényleg a szurkoló a leghálátlanabb faj a világon.

Ha ma Gomes-nek kell kezdenie mert a többiek még nem játékra készek attól még nem fog összedölni a világ. Megoldja szépen a feladatát és kész. Én is szeretnék látni még olyan dominanciát amire egykor képes volt a csapat, de ne az legyen az alapelvárás mert akkor bizony pofára fogtok esni.

Valószínűleg ma is megfogunk szenvedni. Inivel vagy nélküle, mert ez az Atma bizony egy piszok jó csapat. De túl kell élni a rohamokat és be kell jutni a döntőbe. Hajrá!
Nagyon jól látod.És ez megy a többi Barca fórumon is.Ha valaki hibázik vagy van egy gyengébb meccse már le van húzva és rögtön jön,hogy nem Barca szint.El kell fogadni azoknak is aki a Pep éra óta szurkolók,hogy az egy egyedi és szinte megismételhetetlen szintű csapat volt.Ahhoz a játékhoz nehéz lenne újra olyan szintű játékosokat találni vagy kinevelni.Ráadásul sok csapat megtalálta az ellenszert az akkori játékunk ellen.Ezért kell értékelni.hogy Luchó ezzel a kerettel hoz egy sikeres szereplést,úgy hogy változtatni is tud a taktikán ha kell.Én mindig csapatként tekintek a Barcára.Ha valaki hibázik akkor majd kisegíti a csapat társa.Csak a Barca.
roby122
Entrenador del Barça

2017.02.07. 20:07:45

Mascherano le lett oltva amilyen teljesítményt nyújtott a 2. Félidőben az odavágón. Ha ő kezdene akkor az lenne a baj. Jó középpályát itt képtelenség összerakni.
Sr lenne jó Vkp poszton, viszont őt nem fogja ott játszatni.
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.07. 20:06:34

Hááát ez a kp azért durva. Imádkozom, hogy legalább kettőjüknek menjen a játék.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.07. 20:04:59

visca el barca írta:Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan

de jó lesz nézni megint ezt a ratyi középpályát. 2 nulla meg egy, idén teljes homályban lévő játékos.
Ne is mondd... Gomes a kihagyhatatlan... =D> Még jó, hogy Mascherano a szezon előtt azért akart (állítólag) távozni, hogy többet játszhasson védekező kp-t. :lol:

Ezzel a középpályával amúgy úgy fognak rajtunk átmenni, mint kés a vajon. És ebben nem egyedül Gomes lesz a hibás, hiába emeltem ki őt.
Kövezzetek meg, de azért is akadozik a játékunk, mert folyamatosan Barca-focit akarunk nyomni olyan középpályás sorral, aminek köze sincs a Masia-hoz, Denis is csak a B-ben húzott le egy évet, ami szinte nulla. Én mondjuk megpróbáltam volna Vidal-t betenni a szélre és Roberto-t berakni Gomes (vagy Rakéta) helyett.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.02.07. 20:03:10

visca el barca írta:Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan

de jó lesz nézni megint ezt a ratyi középpályát. 2 nulla meg egy, idén teljes homályban lévő játékos.
Majd 0-4-nél hozza Iniéket megmentőnek [-X [-X

Persze ne legyen igazam, így eléggé tartok ettől a meccstől, látva amit csinált a második félidőben az Atleti, bármikor képesek lehetnek ledolgozni azt a 2 gólos hátrányt ha nem vigyázunk, szóval nagyon kell koncentrálni és nem belealudni, mert szinte biztos hogy egy első perctől kezdve keményen hajtó Atleti jön ki ellenünk.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 19:59:10

Labdakihozataloknál majd becsukom a szemem. [-( :mrgreen: Cáfoljanak rám. :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2017.02.07. 19:56:56

várjuk meg szerintem mi lesz a meccsen, aztán majd ráérünk értékelni a középpályát:) biztos okkal rakta fel így a kezdőt, jó lesz ez. ha meg nem, akkor lehet szitkozódni :D
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.07. 19:55:06

Barca line-up vs Atletico: Cillessen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Gomes, Rakitic, Denis, Messi, Suarez, Turan

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.07. 19:54:06

Pont hogy én vagyok az aki véd és megbecsül mindenkit (lásd Mathieu vagy Pedro), de ez a középpálya egyszerűen nem működik. Külön külön jó játékosok, de felelőtlenség így felpakolni oket egy Atletico ellen ahol egy cím fog eldőlni ma.

Közben latom mindketto padozik. Gyonyoru.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 19:53:21

Cillessen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Gomes, Rakitic, D. Suarez; Messi, Turan, L. Suarez

Remélem, Rakitic lesz a vkp, AG nagyon nem érezte azt a posztot a hétvégén. A horvátnak pedig nem ment rosszul az Eibar ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2017.02.07. 19:55:28-kor.
Tromort77

2017.02.07. 19:46:01

Nem akarok személyeskedni. De csak engem zavar, hogy egyesek úgy nyílvánulnak meg a csapat játékosairól mintha azok valami szerencsecsomagok lennének :?:

Értem én, hogy finoman szólva is Gomes például szerényebb képességű mint mondjuk Xavi volt. De ez a fikázó, alpári stílus ez egyre rosszabb. Mint a durcás kisgyerekek akik nem azt kapják karira amiért könyörögtek egész évben. Ez jó ideje már tendencia, ha nincs csilli villi tiki-taka meg 2-6 meg 5-0 akkor már rögtön a fél fórum - tisztelet a kivételeknek - átesik a ló túloldalára és mindenért fröcsög és picsog. Tényleg a szurkoló a leghálátlanabb faj a világon.

Ha ma Gomes-nek kell kezdenie mert a többiek még nem játékra készek attól még nem fog összedölni a világ. Megoldja szépen a feladatát és kész. Én is szeretnék látni még olyan dominanciát amire egykor képes volt a csapat, de ne az legyen az alapelvárás mert akkor bizony pofára fogtok esni.

Valószínűleg ma is megfogunk szenvedni. Inivel vagy nélküle, mert ez az Atma bizony egy piszok jó csapat. De túl kell élni a rohamokat és be kell jutni a döntőbe. Hajrá!
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.07. 19:36:17

S.Agüero írta:Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz. :D
Én is ezt a középpályát preferálnám, ha se Busquets sem Iniesta nem tudnak még kezdeni.
A 4-4-2-t nem tudom nagyon hová tenni, szerintem kár lenne ezzel megbontani a sorokat egy ilyen meccs előtt. Messi-nek sem hiszem, hogy feküdne a csatárposzt, főleg úgy, hogy Iniesta és Busquets sem szerveznének hátulról, így az argentin biztos többet lesz hátul, szervező szerepkörben.
Egyébként két dolgot várok a mai meccstől. Egyrészt továbbjutást, mert annyira nem jó az idei Atletico, hogy megverjen minket a Camp Nou-ban, legyünk akármilyen gyengék idén. A matracosok 2006 februárjában győztek utoljára nálunk, akkor 3-1-re, azóta egyik sorozatban sem tudtak győzni nálunk. Lucho mérlege is jó ellenük a Camp Nou-ban: 4 győzelem 1 döntetlen. Ha győzni nem is győzünk ma, de a továbbjutásnak meg kell lenni. Egyetlen igazi esélyünk egy kupára idén ez, ki kell használni.
Másrészt Messi-vel kapcsolatban én elvárom tőle, hogy ne szedjen össze egy sárgát és szórja ki magát a döntőre. Tudja ő is, hogy egy sárga ezzel járna, így bármi legyen is, hideg fejjel kell ma játszania.
Ha ez a két dolog összejön én elégedett leszek. Sziporkázó játékot nem várok el, az idei csapattól nem is érdemes.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.07. 19:34:49

Messias2 írta:
Nero. írta:Hát én rosszul leszek ha megint valami bohóc kpval állunk fel. Mindkettő egészséges napok óta akkor kezdjen mindkettő mert sorsdöntő meccs, de legalább az egyik.
Én délelőtt azt olvastam, hogy Busi kezdeni fog. Ini viszont csak padról fog jönni.
Ha választani kell akkor inkább ő, mert amit Mascherano az utolso 30 percben művelt az felháborító volt megint. A védelembe meg mehet a Pique-Umtiti páros.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.07. 19:32:48

Nero. írta:Hát én rosszul leszek ha megint valami bohóc kpval állunk fel. Mindkettő egészséges napok óta akkor kezdjen mindkettő mert sorsdöntő meccs, de legalább az egyik.
Én délelőtt azt olvastam, hogy Busi kezdeni fog. Ini viszont csak padról fog jönni.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.02.07. 19:29:37

Hát én rosszul leszek ha megint valami bohóc kpval állunk fel. Mindkettő egészséges napok óta akkor kezdjen mindkettő mert sorsdöntő meccs, de legalább az egyik.
barca0417
Entrenador del Barça

2017.02.07. 17:36:39

S.Agüero írta:Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz. :D
oké, nyertél.. :)
csak az újdonság és a széleken való védekezés miatt gondolnám jó ötletnek a 4-4-2-t, meg hogy nincs Neymar. de ha 4-3-3 lesz akkor az általad írt középpálya a jobb ez tény.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 17:19:27

Hát, ha nem kezd egyikük sem, akkor én a Masch-Rakitic-Denis középpályát preferálnám, ez még a kevésbé rossz. :D
barca0417
Entrenador del Barça

2017.02.07. 17:16:59

S.Agüero írta:Nem akarok még egy olyan meccset látni, mint a Bilbao elleni volt, köszönjük, elég volt belőle egy is. :mrgreen: Ininek vagy Businak fontos lenne kezdenie, mert megint pisloghatunk, ha letámadnak minket. Mondjuk akkor, ha Busi egy sárgára van az eltiltástól, célszerűbb lenne Init kezdetni. :)

A Gomes-Rakitic középpályától meg a hideg is kirázott. :D
Oké de Ini és Busi még nem biztos hogy vannak olyan állapotban hogy kezdjenek. Nyilván ők jobb opciók, de az egészségük fontosabb. ez esetben meg nincs más csak Denis, de ő meg, nem a 4-4-2-ben jó.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.07. 17:15:51

S.Agüero írta:Messi, Alba, Umtiti és Busi van eltiltás veszélyben?

Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal & Umtiti.

Rafinha maradt ki.
nem, buszkecc nincs. csak leo, alba meg samu
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 17:01:28

Nem akarok még egy olyan meccset látni, mint a Bilbao elleni volt, köszönjük, elég volt belőle egy is. :mrgreen: Ininek vagy Businak fontos lenne kezdenie, mert megint pisloghatunk, ha letámadnak minket. Mondjuk akkor, ha Busi egy sárgára van az eltiltástól, célszerűbb lenne Init kezdetni. :)

A Gomes-Rakitic középpályától meg a hideg is kirázott. :D
barca0417
Entrenador del Barça

2017.02.07. 16:50:55

Én felállnék újra a 4-4-2 vel, Vidallal és Ardával a középpálya 2 szélén, belül meg Rakitic és Gomes. a többi adott.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.07. 16:21:56

Messi, Alba, Umtiti és Busi van eltiltás veszélyben?

Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal & Umtiti.

Rafinha maradt ki.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.07. 15:46:29

Bob_Marley írta:Otthon ezt elbukni művészet, keine panik. Két idegenbeli gól és győzelem után csak le kell hozni a "kötelező" 90 percet.
az biztos, hogy az atleti nem tudja játszani majd az idegenben jó az X vagy elég egy gólt rúgni a továbbjutáshoz játékát. biztos vagyok benne, hogy az első perctől kezdve azt fogják nyomatni mint az első meccs 2. félidejében. okosan meg kell őket kontrázgatni és akkor nem lehet baj.

ami még fontos lenne, hogy a sárgások ne sárguljanak be. messit nem féltem, bár elég sok hülye taktika faultja van mostanában, umtitit meg ha busi egészséges akkor nem is kezdetném. albát viszont játszani kell, ha ő kiesik egy celta ellen dignenek is elég kell lenni.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.02.07. 15:39:44

Otthon ezt elbukni művészet, keine panik. Két idegenbeli gól és győzelem után csak le kell hozni a "kötelező" 90 percet.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése