Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jó akik ezt forszírozzák minden meccs előtt, hogy rotálni kell, azok még április májusban is ezt mantrázzák. itt az eredménye.Stalkyard írta:Hagyd, mi mar októberben pihentetunk. A középpályát szerencsére sikerult uj szintre emelni a Xavi-Iniesta korszak után.visca el barca írta:ezért megérte rotálni, mondván hogy hosszú a szezonnekünk itt februárban véget is ért.
Hagyd, mi mar októberben pihentetunk. A középpályát szerencsére sikerult uj szintre emelni a Xavi-Iniesta korszak után.visca el barca írta:ezért megérte rotálni, mondván hogy hosszú a szezonnekünk itt februárban véget is ért.
Ugy kezdte a felkészülést nyáron, hogy 2 bombát vágott a realnak.visca el barca írta:én csak az eb-n láttam, de eléggé kilógott a belga válogatottból, ott talán lehet keresnivalónk. gondolom ő sokkal inkább védekezőbb felfogású mint aurier ezért kezd ő.palesz77 írta:Meunier
én csak az eb-n láttam, de eléggé kilógott a belga válogatottból, ott talán lehet keresnivalónk. gondolom ő sokkal inkább védekezőbb felfogású mint aurier ezért kezd ő.palesz77 írta:Meunier
Tudtam, hogy ezt a vakhangyát berakja...visca el barca írta:TS - SR, piq, umtiti, alba - AG, busi, ini - msn
sub: cillessen, rakéta, DS, rafi, pákó, digne, matyi