Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.15. 20:21:13

Hozzuk Xavi-t, OKJ-s edzőtanfolyamot elvégzi nyárra. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.15. 20:19:05

visca el barca írta: mondjuk állítólag frankie idején is inkább ten cate volt az ész
Ha most Unzue az ész, akkor még inkább nem szabad kinevezni.

Egyébként ne felejtsük el, hogy Pep lelépésénél nem voltak ekkora struktúrális problémák, mint most.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.15. 20:13:24

Messias2 írta:
S.Agüero írta:Tito kinevezésénél is hőzöngtetek, aztán 19 meccs alatt 55 pontot nyertünk, év végén meg pontrekord dőlt, 100 pont ugye.
Ja, csak ő Peptől tanulhatott, Unzue meg Luchotól.
Azért van különbség, na.
mondjuk állítólag frankie idején is inkább ten cate volt az ész
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.02.15. 20:10:05

A Barca nem egy megyei hármas klub, ahol az edző a mindenes. Nem látunk bele a csapat felépítésébe, így innnen nehéz eldönteni, hogy miben és mennyi a felelőssége egy rossz, de ugyanakkor egy győztes mérkőzés vagy sorozat után.
Nyilván, ha a szurkolók nem akarják, nem jó dolog, mivel a szurkolókért van elvileg a foci, őket kell kiszolgálni.

Én azt mondom, eddig amíg LE itt volt jó munkát végzett. Nem nyerhet mindig a csapat voltak, meglepetés vereségek, de játszottunk több szép meccset is. Tett annyit a klubért, hogy megérdemelje az elismerést tiszteletet.
Van olyan inteligens, hogy év végén távozzon, ne várja meg míg elküldik, azért az elvárások is nagyok felé, de ez érthető, mert egy nagy klubot vett át.

Mindegy nem akarok vitatkozni, csak nem értem. Bár lehet velem van a baj.
crixus
Entrenador del Barça

2017.02.15. 20:09:02

Messias2 írta:Egy név: Sampaoli
Vele megint évekig uralhatnánk az európai focit, mert a legfőbb gond nem a keret minőségével van.

Nekem Unzue kinevezése csalódás lenne.
Én finomítanék a dolgon: Lucho-t már most meneszteni kellene amennyiben a játékosok ennyire nem bíznak benne - úgy tűnik ez a helyzet. Unzue tökéletes megoldás lenne a szezon végéig. Ha pedig sikerül vele megszorongatni a Real-t a bajnokságban, illetve a maradék 15-16 meccset egyenletesen jó eredményekkel lehozni (jó focit már nem várok el), akkor meg lehetne gondolni, hogy maradjon-e Unzue vagy jöjjön más. Az én favoritom is amúgy Sampaoli lenne.
zola8787
Director del Fútbol

2017.02.15. 20:05:56

Messias2 írta:
S.Agüero írta:Tito kinevezésénél is hőzöngtetek, aztán 19 meccs alatt 55 pontot nyertünk, év végén meg pontrekord dőlt, 100 pont ugye.
Azért van különbség, na.
Ezért is hatalmas dolog volt Tito-tól a pontrekord. Mi lett volna ha Pep-től nem tanul, max pontszám? szarkazmus, kérlek ne egyetek meg
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.15. 20:01:41

Messias2 írta:
Azért van különbség, na.
LE előtt is már a csapatnál dolgozott. :)
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.15. 19:51:38

Azért van különbség, na.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.02.15. 19:46:32

Tito kinevezésénél is hőzöngtetek, aztán 19 meccs alatt 55 pontot nyertünk, év végén meg pontrekord dőlt, 100 pont ugye.
Messias2
Director del Fútbol

2017.02.15. 19:42:24

Egy név: Sampaoli
Vele megint évekig uralhatnánk az európai focit, mert a legfőbb gond nem a keret minőségével van.

Nekem Unzue kinevezése csalódás lenne.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.15. 19:34:37

simán kinézem h unzué lesz. vagy idehozzák abelardót, vagy gerardot a B-ből.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.02.15. 19:27:51

Vagy Mascherano :-D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.02.15. 19:24:58

A Cadena COPE információi szerint a játékosok már egyáltalán nem bíznak Luis Enriquében, akivel kapcsolatban a negatív érzéseik felerősödtek a párizsi fiaskó után. A futballisták úgy ítélik meg, hogy a spanyol tréner nem képes változtatni a jelenlegi helyzeten, nem tudja ismét a csúcsra vezetni a csapatot, ezért a nyáron távozik posztjáról.

Amennyiben a tréner nem folytatja a munkát a Barcelona élén, akkor a hírek szerint azt szeretné majd elérni, hogy segítője, Juan Carlos Unzué vegye át a csapat irányítását.

#-o #-o #-o
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2017.02.15. 16:17:26

Feast4 írta: Kivételesen egyet értek veled. Bele lehet szaladni egy késbe. Bele lehet szaladni kettőbe, de az amit "játék szinten" csinálunk az hogy az egész csapatnak egyszerre van zárlata, az hogy tegnap a srác 60 métert tudott futni anélkül, hogy bárki eléállt volna ez megye kettőben is gáz, nemhogy itt.
A játékosok motiválatlanok, a játék képe nem mutat semerre és döntő helyzetben, mindig betlizünk. Amikor pontot lehetne, hozni a Realon fennakadunk egy Betisen, hülyére ver a Celta. Egy igaz rangadónkat tudtuk megynerni a szezonban az Atletico elleni odavágót, ott is kellett a mázli. A vissza meccshez már azért nem sok közünk volt, hiába egy percig se álltunk kiesésre, ott is nagyon rezgett a léc.Kikapunk egy Alavestől, úgy hogy utána hülyére verjük. Ez a hullámzás ne mondja senki, hogy nem edzői hiba. Köszönjük amit eddig csinált, de ha ezen nem tud urrá lenni, már pedig nem tud egyenlőre akkor a szép emlékek miatt még nem kell megtartani.
A nagy edzők ismérve, hogy hibáznak, de ezekből tanulnak is és folyamat keresik a fejlődési lehetőségeket. Ez Luchon nem igen látszik, pontosabban a csapaton nem. Ragaszkodik a hülyeségeihez még akkor is, ha látja, hogy nem megy. Ebben egyébként következetes. Tehát nem azzal van baj, hogy mást akar, hanem azzal, hogy csökönyösen erőlteti az elképzelését annak ellenére is, hogy immár közel fél éve nem akar működni. A középpályán bizony már nem elég a kreatívitás, annak párosulnia kell a fizikummal, erőnléttel, gyorsasággal, helyzetfelismeréssel és taktikai érettséggel. Az igazolásai közül egyikben sincs meg az 5 feltétel, minimum 2, de leginkább 3 hiányzik. Az MSN-t ahhoz, hogy gólhelyzeteket teremtsenek ki kell szolgálni, ez pedig egyre nehezebb feladat a kp-nak. Nem véletlenül jönnek vissza labdáért, de onnan meg baromi nehéz helyzeteket teremteni. Szóval az a foci hiányzik, amit 2015 tavaszán nyomtunk. Az még most sem járt le, csak túl agyalta Enrique. Persze a saját levében fő. Igazolásai szinte egytől egyig melléfogások az egy Umtitit kivéve és nem igen tud mással főzni. Ez van ezt kavargatja oda-vissza. Emeri nem azzal nőtt most felé, hogy 4:0-val hazaküldte, hanem azzal, amilyen taktikával és mentalitással küldte ki ellenünk a csapatát. Ez egy nagyon jól megkomponált PSG volt.
Mind ezek ellenére nem feltétlen küldeném el Luchot, ha valóban új Barcát tudna, akarna építeni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Feast4
Director del Fútbol

2017.02.15. 12:46:22

Samper írta:
Kovbal88 írta:
Én mellette állok elismerem a munkáját, mert nem volt könnyű dolga, átigazolási tilalom, akkor Suarez eltiltása és ígyis jöttek az eredmények...
Az, hogy Gomes meg a másik valenciás idejött, ne csak az ő sara legyen már.
Amit itt sokan leművelnek az felháborító.
Én meg azt tartom felháborítónak, amit LE ebben a bajnokságban "leművel".
Kivételesen egyet értek veled. Bele lehet szaladni egy késbe. Bele lehet szaladni kettőbe, de az amit "játék szinten" csinálunk az hogy az egész csapatnak egyszerre van zárlata, az hogy tegnap a srác 60 métert tudott futni anélkül, hogy bárki eléállt volna ez megye kettőben is gáz, nemhogy itt.
A játékosok motiválatlanok, a játék képe nem mutat semerre és döntő helyzetben, mindig betlizünk. Amikor pontot lehetne, hozni a Realon fennakadunk egy Betisen, hülyére ver a Celta. Egy igaz rangadónkat tudtuk megynerni a szezonban az Atletico elleni odavágót, ott is kellett a mázli. A vissza meccshez már azért nem sok közünk volt, hiába egy percig se álltunk kiesésre, ott is nagyon rezgett a léc.Kikapunk egy Alavestől, úgy hogy utána hülyére verjük. Ez a hullámzás ne mondja senki, hogy nem edzői hiba. Köszönjük amit eddig csinált, de ha ezen nem tud urrá lenni, már pedig nem tud egyenlőre akkor a szép emlékek miatt még nem kell megtartani.
Kép
Samper
Director del Fútbol

2017.02.15. 12:37:28

Kovbal88 írta:
Én mellette állok elismerem a munkáját, mert nem volt könnyű dolga, átigazolási tilalom, akkor Suarez eltiltása és ígyis jöttek az eredmények...
Én meg azt tartom felháborítónak, amit LE ebben a bajnokságban "leművel".
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.02.15. 11:51:44

Yokozuna írta:Mindent magára vállal, pedig most a csapat hagyta cserben. Még ezt sem meri kimondani.
A szurkoló indokokat várna, de ehelyett mellébeszél. Ha nem látja a problémákat, akkor hogyan akarja kijavítani őket?
A visszavágóról nem lehet jót mondani. Mi az, hogy nem adjuk fel? Inkább kérjen bocsánatot a kiesésért.
Mert a problémákat, házon belül kell megoldani, nem kiteregetni a szennyest. Ezt a normális emberek így csinálják a magánéletben is.

Feast4
Director del Fútbol

2017.02.15. 11:13:19

Egy 2014-es hozzászólásom:
Feast4 írta:
Az én véleményem a következő!: Igazából LE mellett szól az, hogy a csapatvédekezésünk stabil lett, ez tény. Sokat számít, hogy Rakitic ad egy plusz stabilitást a középpáylának így kevésbé van gond hátul. Kiscsapatokat rendre ki is tömjük ez is tény. A játékunk is változott, próbálunk konkréetabbak és kapuratörőbbek lennei meddő labdajáratás helyet. Van végre 9-esünk ami szintén előre mutat, hogy lassan haladni kell a korral. Messi szerepe némileg változott ez is igaz. Sokszor van rajta irőnyító jellegű szerepkör, ami megy is neki. Jó meglátás volt és ez is jó. A fiatalokhoz is hozzá mert nyúlni és többé kevésbé be is válltak. Ez is jó!

De egy pár dolog ami engem marhára idegesít benne. Kezdjük az idejövetelénél. Az igazolásook. Suarez és Rakitic szerintem nagy ötlet volt, titkon remélem, hogy az ő ötlete nem Zubi nyúlt véletlen jó lyukba.
De a védelem. Milliókat ajánlunk egy Marquinhosért a fél nyár elmegy azzal, hogy meg akarjuk venni, igen ám csak az a naj hogy egyértelműen nem az ő ötlete volt mivel tavaly is már ezt a táncot jártuk. Aztán amikor végre belátjuk, hogy ennyi volt ismét előveszünk egy tavalyi nevet:Mathieu. Még ő is egy csomószor lenyiatkozza mennyire kell nekünk, aztán megvesszük egy valag pénzért. Jó király! Vettünk egy épkézláb védőt, aki játszat is, igaz hogy öregecske de ez még önmagában nem baj. De kéne még egy. Vermaelen. Ide hozunk egy új arcot, ő se fiatal már de legalább több mint egy éve pályára sem lépő játékos akiről köztudott, hogy üveglábú. Oké. Zubi hozta ide, de könyörgöm egy igazán agilis edzőnek ide lehet hozni egy olyan játékost akit nem akar. Mourinho vagy Ancelotti, mikor volt, hogy ilyen selejt B megoldást( Nem Vermaelent bántom nem rossz játékos de ennyi kihagyással ennyi sérüléssel nem segítség. Szomorú de ez van.)? Ezek az edzők ha az egyik játékost nem tudják megvenni akit akar azért van értelmes B és C megoldása is ami nem ilyen. Aztán ami végképp betette az ajtót Douglas. Okés Cuadrado se jönni nem akart se kifizetni nem tudtuk, de mondom újra egy edzőnek csak egy jelöltje van egy posztra? Mert ha ez így van akkor nagy a baj. És idehozza Douglast Zubi ő meg beleegyezően legyint.
Az igazolásokról ennyit, térjünk a B gondra. "Felállást változtatok ha kell!" 4-3-3- rövidpasszos támadójáték két gyors támadó szélső védővel. Váááaaaaoo! Ez az ember egy zseni, minden megváltozott! Egyik edzőnk se csinált még ilyet! =D>
Nagy nehezen kibírtuk Suarez visszatéréséig. De szemmel láthatóan elfelejtett a csapat 9-essel játszani. És ő is formán kívül van. Ezért ahelyett, hogy folyamatosan pályán tartaná mindig lehozza a 60-75 perc közt. Aztán a következő poén, a konkrétabb kapura törőbb játékunk helyett lassan visszasiklik a meddő labdajáratás egyre több meccsen. Rakitic aki jól kezdi az évet ezer posztra bekerül aztán fonalat veszít, Suarez egy csomószor kikerül szélre, Busquets kirobbanthatatlan kezdő bármennyire nem megy. És továbbra is a Masch Pique Bartra középsővédők játszanak, néha Matyi az egyik helyén, Alves jobb szélen ami igazából egyértelmű mert ki más játszana nincs más jobb szélső védőnk aki értékelhető és úgye alba. Ezzel annyi a gáz, hogy vettünk 3 védőt és ebből egy használható ő meg folyamatosan nyilatkozza mekkora igazolások voltak! Vermaelen sokat segít majd Douglas szépen fejlődik. #-o
Aztán a cserék. Ha nem megy a csapatnak áll és néz vagy ül és néz, de nem nyúl bele. Várja a megváltót. Ha meg cserél tuti egy oylant amin az agyam megáll. Suarez le Pedro be Mascherano le Matyi be, ami az öszképen nem változtat csak még jobban kiveszi az élünket.
Arról már ne beszéljünk hogy egyszer nem volt fent úgyanaz a kezdő az éven de ő jól elröhög magában, hogy hű de taktikus.
És ami a legjobban dühit a PSG elleni meccsen végre látok egy szikrát. Új felállás új ötlet ami müködhet. Jó nem volt messez tökéletes, sok hibánk is volt szerencse kellett, hogy ne elegyen gáz, de először jaátszottuk kényszerhelyzetben és bejött. Azt gondolnád, hogy na jó ezt megpróbálja csiszolgatni mert látja, hogy ez egy fegyver lehet, de nem. 4-3-3- rövidpasszos támadójáték két gyors támadó szélső védővel. Újra! Nehogy begyakoroljunk valami újat! Jön is az X és még van képe lenyilatkozni, hogy jók voltunk! A kiszámíthatatlanság nem abban áll hogy a keretet variálod hanem, hogy van 2-3 felállásod ami tuti működik és bárki ellen bevethető. De ez neki még nem esett le.
Aztán Muri miért nem került vissza a B csapathoz? Mert ott folyamatosan játékban lenne itt meg elül a padon és ez jó? Így nyílván jobban fejlődik...
Az meg hogy elzavartunk egy raklap játékost tavalyról de Sergi Roberto itt maradt az már végképp hab a tortán.

Ne haragudjatok de ezek a dolgok szerintem inkább keserű szájízt hagynak és elnyomják a pozitív meglátásait.
Végiglapozgattam a fórumot, és azon filózofáltam, hogy válozott korszakról korszakra a megítélése, neki is a játékosoknak is. Azért ezt a hozzászólásomat emeltem ki, mert hasonlóan agresszív és köpködő gondaolataim vannak most is, de talán reaálisabb ha adunk egy áttekintést róla.

Amikor idejött, mindenki kíváncsian és érdeklődően várta őt. Aztán elkezdte amit elkezdett és ha visszaemlékeztek akkor istentelen véres szájúvá vált mindenki. SR akkor félemetes mélypontját élte, agyonrotált mindent, nem tudta összeilleszetni ekzdetben az MSN-t Alves elhobbizott jobbon, Vermaelen a szerencsétlen üvegember, stb. Ezt azt hiszem nem sokkal azután a meccs után írtam amikor jobbhátvéd nélkül megvertük a PSG-t. Szidtuk Zubit az átigazolások miatt, LE-t a sorozatosan elhullajtott pontok miatt, amiatt, hogy nem mer taktikát váltani stb.

Aztán kött a Sociedad és valahogy elkedtünk magunkra találni. Abban a fél évben minden bejött. Egyre inkább mellé állt a fórum is, pedig a játékunk taktikailag akkor sem változott csak a játékosaink elkezdték megmutatni, mit is tudnak. Aztán Bumm tripla.

Ahogy olvasgattam vissza akkor szó szerint a fellegekben jártunk. Hirtelen minden hülyesége pedig volt abban az évben is nem egy elfelejtődött. Aztán ahogy olvastam tovább látszott, hogy úgy nőtt meg az arcunk ősszel. Hülyére vertük a fél világot. Aztán jött a tavasz és megtörtünk. De nagyon. Egy elképesztő pontelőnyt leadtunk éppen behúztuk a ligát az Azletico pedig kivert minket a BL-ből. (Ami durva nem buszozva hanem szépen taktikus erőszakos de támadó focival. Ha valaki nem emlékszik nézze csak vissza a fórumot ez volt akkor az általános vélemény.) Egy csomót összeröhögtünk akkor Turan és Vidal leigazolásán és marhára lelkesek voltunk amikor a nyáron elkezdett fiatalítani. Paco, de jó lesz, Gomes, na talán stb. Látjuk, hogy állunk.

Aztán pedig tulajdonképp úgyanaz elkezdett megtörténni, mint az első őszén, a beidézett hosszászólásomban ha pár nevet kicserélnénk most is megállná a helyét, azzal a különbséggel, hogymost nem jött a feltámadás. Érdekes, hogy a kiröhögött Vidal és Turan talált most magára, Aztán pedig belevezette a csapatot a tegnap estébe. Szeintem tökéletesen keretbe foglalta most a Barcás karrierjét. Egy hatalmas év egy tavasz és egy ősz, előtte egy szenvedős útkeresés utána egy látványos megtorpanás, aztán ismét egy szenvedős útkeresés.

Bennem a sikerek ellenére elég vegyes megítélést fog hagyni, rengeteg hibája volt és nem tudom eldönteni, hogy a játékosok zsenije, vagy ő volt az akinek azt a brutális két félévet köszönhettük. De abban teljesen biztos vagyok lejárt az ideje.
Kép
Yokozuna
Entrenador del Barça

2017.02.15. 10:48:37

Mindent magára vállal, pedig most a csapat hagyta cserben. Még ezt sem meri kimondani.
A szurkoló indokokat várna, de ehelyett mellébeszél. Ha nem látja a problémákat, akkor hogyan akarja kijavítani őket?
A visszavágóról nem lehet jót mondani. Mi az, hogy nem adjuk fel? Inkább kérjen bocsánatot a kiesésért.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2017.02.15. 10:40:33

Igyekszem visszafogni magam és rövidre zárni a mondandómat, de nehéz lesz...
Szóval én nem tartom túl nagy edzőnek LE-t, de még csak jó motivátonak sem. Igazából az első évében voltak olyan elemek, amik tetszettek, de ezek mára eltűntek. Ilyen volt pl Rakitic beépítése, szöglet variácók begyakorlása (ez mondjuk inkább a stábé), erős rotáció szezon elején a frissen tartás végett. Ezeket és a megnyert kupákat nem lehet elvitatni.
A tegnapi vereségre nem nagyon tudok magyarázatot találni. Talán az edzőbuktatást a játékosok részéről, de erre elég lett volna egy sima bajnoki meccs is. Ezzel nem a PSG érdemeit vitatom, mert nagyon jól játszottak, de azért a tegnapi meccsre ha engem becserélnek a sörhasam és rém gyenge fizikai állapotom ellenére is felfelé lógtam volna ki akarásommal ebből a csapatból. :-) Szóval 3 olyan gól esett, hogy kb 50 méter vezették egy labdavesztés után a bogyót, konkrétan nem volt aki leütközze, lelassítsa őket, de még olyan sem aki legalább utána szaladt volna. A taktikai falt fogalmát már megye 1ben is megtanítják. Nekem mindig gyanús, hogy ha a komplett csapat játszik formán kívül (inkább fogalmatlanul), nem egy-két-három játékos. nyilván az egyéni hiba a játék része, de itt senki nem akart tegnap focizni...Ha ez nem LE ellen ment, akkor is csak az ő nyakába tudom varrni, mert akkor meg a taktika volt 0. De azt meg nem tudom elképzelni, hogy ilyen bl rutinnal bíró játékosok ne tudjanak meccs közben váltani... Végezetül pedig miért nem váltott legkésőbb a szünetben, ha látta, hogy mennyire impotensek vagyunk ott. Lehet nem jön be, de legalább megkísérelte volna...az meg hogy neki akart menni állítólag a riporternek ugyancsak arra enged engem következtetni (és Busi nyilatkozata is), hogy ezt az egészet az ő nyakába is akarják varrni a játékosok is, azaz lehet tényleg edzőbuktatás volt.

Az egész szezont értékelve idén a 3 legnagyobb hibája véleményem szerint a következő volt:
1. ne igazolt jobbhátvédet. SR kutyaütő oda, neki középen a helye. Aleix meg már partvonalra került rég nála, ha nem ilyen kitartó már itt sem lenne, szóval a rossz meccsei ellenére sem próbált neki esélyt adni. Mikor adott élt vele, és bizonyított. Ő maga is elismerte, hogy ez ügyben rácáfolt a játékos...
2. középpálya felduzzasztása, állandóság hiánya...AG az elnökünk szerint a piac kínálta lehetőség volt. Ok, ezt akkor fogadnám el, ha ingyen lett volna. 35 millióért a piac kínált másokat, jobbakat is. Amellett, hogy nem ide való és gyenge, lassú játékos, még felesleges is volt. Rakiticre nem tett jó hatást az érkezése, hol egyik, hol másik kezdett. Rakéta teljesítménye visszaesett. Ezzel nem is lenne baj, ha a helyén játszó jobb lenne. De nem az...Ini, Busi, Rakitic adott volt. Rafinha itt volt, D. Suarez olcsón visszahozható volt, SR meg középen igazán jó. Akkor miért nem vett jobbhátvédet ebből a pénzből. Vagy passzolták volna továb Denist hasonló kondícikókkal, és hoztak volna valami értelmeset a helyére.Itt a középpályánkat nagyon rendbe kell tenni, mert mennyiség van, csak minőség nincs. Ini öreg, Busi lassú, Arda nem középre való, Sr. kényszerhátvédet játszik, AG kutyaütő, Rakitic formán kívül, Rafinha és Suarez meg nem képesek konstans jó teljesítményre.
3. Munir elengedése, Alcacer idehozása. Itt nem is a matek és a játékosok teljesítménye miatt (na jó azért is) ki vagyok rá. De ha ilyen defficittel az ő kérésére idehoz egy egy poszton (Suarez helyén) bevethető játékost, akkor használja. Mert oké hogy csendben tűri a padot, örül ha játszik, de Munir is ilyen volt, csak nem került pénzbe, kevesebbet keresett, de még univerzálisabb is volt.
Samper
Director del Fútbol

2017.02.15. 09:25:50

LE úgy gondolja, hogy ez egy vereség volt, amit máskor majd egy győzelem követ. Eszébe se jut, hogy ez waterloo lenne.
Legendinho
Jugador del Barça

2017.02.15. 01:15:19

Szerintem, teljesen kimerült, és az a legnagyobb probléma. Persze, vannak értelmetlen húzásai, de mostanra teljesen lemerült, és nem képes semmi újat (vagyis olyan új dolgot, ami beválik) adni a csapatnak. Köszönjük meg a sikereket/trófeákat, és a szép elmékeket neki, de év végén mindenképp távozzon.
Személy szerint legszívesebben Sampaolit látnám a Barca élén, ő olyan edző, aki szép, dinamikus focit játszat, és képes olyan szinten feltüzelni a játékosait, amit talán csak Simeone tud űberelni. Ilyen technikás játékosokkal, mint akik a Barca keretét képezik, szerintem képes lenne egy új "csúcs Barcát" összerakni. Persze rendet kellene tenni a középpályán, és akkor az MSN megállíthatatlan lenne megint. Úgy érzem, hogy Ő képes lenne felrázni ezt a langyons lötyögést, amit mostanában produkálunk, és szép, dinamikus (akár agresszív) focival képes lenne újra a csúcsra járatni a csapatot.
Bartomeu, OUT NOW!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2017.02.15. 01:06:34

Ideny vegeig maradjon, utana megkoszonnem a munkajat.
A kezdonk meg mindig a vilag legjobbja, padon is van 1-2 hasznalhato ember, egyszeruen Lucho nem tudja felrazni a csapatot, vagy a jatekosok nem foglalkoznak vele. Nagyon nagy taktikai utasitasok egy ilyen brigadnak nem kellenenek, csak vert kene veluk itatni minden meccs elott, hogy felszantsak a palyat.
Zanzasitva. Persze nyilvan ez egy joval osszetettebb problema kor, mert a motivacios gondok utan, meg van itt mas is. Eronleti, stb stb, de szerintem ez a legfontosabb dolog.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.02.15. 00:59:14

TripleH írta:Lehet sokan ragaszkodnak a klub közeli edzőkhöz, de ide már az kevés, hogy jöjjön megint valaki, aki ugyan ezt próbálja játszatni, max fél év sikerességgel.
Ezt az ugyanezt hogy érted pontosan? Mert Lucho egyáltalán nem azt játszatja, mint előtte Pep tette. És akkor is ezért könyörögtünk, hogy külsős edző jöjjön, ne az ellaposodó Pep focit akarja továbbvinni valami ex-Barcás ember. Erre a külsős Tata pont azt csinálta, LE meg elég komoly változtatásokat hozott..
TripleH írta:Egy Pochettino féle felkészült fiatal edző kéne, aki feltudja készíteni a csapatát érdemben is, de mondhattam volna Contét is, vagy Sampaolit.
Ezt meg szintén nem értem, erre egy Koeman mondjuk nem lehetne képes? Vagy Óscar Garcia, meg nem tudom, hogy kik azok még, akik ex-Barcás jelöltek.

Na mindegy, asszem én sose fogom megérteni, hogy egy jó ötletekkel bíró "külsős" mitől lenne nagyobb forradalmár, mint egy jó ötletekkel bíró, de Barcás múlttal rendelkező edző. Mert ahogy olvasom ez sokaknál kéz a kézben jár egymással, pedig szerintem semmi köze a kettőnek igazából egymáshoz. A karakteren és az ötletein fog múlni az új edzőnek, hogy mire viszi, Barcás múlttal is lehet újítani, és külsősként is lehet csak továbbvinni az előző edző hagyatékát. Úgyhogy nem értem ez a külsős edző dolog miért alapkövetelmény sokaknál, nem nagyobb garancia az se a sikerre..
TripleH
Entrenador del Barça

2017.02.15. 00:44:09

Szezon közben már ne mondjon le, úgyse találunk tavaszra épkézláb edzőt, nyáron szépen menjen amerre lát és most már, hozzunk valami új impulzust. Lehet sokan ragaszkodnak a klub közeli edzőkhöz, de ide már az kevés, hogy jöjjön megint valaki, aki ugyan ezt próbálja játszatni, max fél év sikerességgel. Egy Pochettino féle felkészült fiatal edző kéne, aki feltudja készíteni a csapatát érdemben is, de mondhattam volna Contét is, vagy Sampaolit.
Lezárt