2017.02.15. 20:52:28
Gomes Helyett talán még Matyi is jobb lett volna kvk-nak.
Régen azért ne felejtsük el volt egy Tourénk, egy Keitánk. Az ilyen tipusú játékosok nagyon hiányoznak a csapatból.
MAtsot nem hibáztatnám a passzokkal. Teljesen magunkra húzzuk az ellent ezzel. ÉRtem én, hogy ez a cél, de már ezt is kijátsszák ellenünk, és Matsnak nincs más, előre kell bikáznia. De kinek?
a 170 centis Messinek, vagy Ininek?
Sajnos a kpról nagyon hiányoznak a rakkolós, ütközéseket felvállaló játékosok
Nincs egy jó vízhórdó a csapatban.
Gomes egy haldokló valenciába biztos jó volt, erre a szintre nagyon nem elég
D. Suarez egy paraszthajszállal jobb csak nála, Alcacerről meg ne is beszéljünk. Nála még Szalai is jobb vétel lett volna, már csak anyagi szempontból is.
Sajnos egy dolgot nem lehet LE nyakába varrni: MAsch tuti kezdő lett volna, de sérült, ahogy Arda is. LEhet, Vidal is jött volna, vagy talán kezdett is volna, de hát ő is sérült.
A védelmet meg azért nem venném elő, mert melyik védelem nem ezt csinálta volna, ha így rájuk vezetik a labdát két percenként? Ha a kp tulajdonképpen nincs is előttük?
LE ott hibázott, hogy fi..ngja nem volt róla, hogy mit csináljon.
Ha tudom, hogy ezt fogja tolni az ellen, és tudom azt, hogy az utóbbi időben csak makkerral úsztuk meg ezt a nagy nyomást, akkor nem azt kellene csinálni, hogy inkább több védő legyen bent, kevesebb támadó, és bekkelünk, kontrázunk?
Simán felálltam volna egy 5-3-2-be, vagy 5-1-3-2-be
Kezdett volna Matyi is, akár a védők előtt söprögetőként. Lehet, hogy ő lassú, de ő simán leütközte volna a franciákat, amire egy Busi-Ini-Gomes képtelen. Ráadásul ő legalább képes emberhez passzolni, nem úgy, mint Gomes.
De a legrosszabb tényleg a tegnapi napban az a ténfergés volt. Én is úgy éreztem magam tegnap, hogy becsaptak. Ha már annyi pénzt keresnek egy hónap alatt, amennyit egy átlagember 10 év alatt (mi meg egy egész élet alatt), akkor szerintem elvárható az, hogy igenis tegyék oda magukat.
Még a kis csapatokat is tisztelem azért, hogy a maguk módján erölködnek, hajtanak ellenünk. Az ATMA is dühében kezd el rugdosódni, mert nem megy a játék. De nálunk tegnap semmi nem volt. nekem ez fájt nagyon, ahogy másoknak is.