Akkor legalább április végéig volt miert izgulni mert elődöntőig mentünk de idén februárba vége a szezonnak ilyen utoljára 2003ba volt!!!!!!Stalkyard írta:Az utolsó éves Rijkaard csapat szintű mélységekben vagyunk. A középpályánk az alatt.

Akkor legalább április végéig volt miert izgulni mert elődöntőig mentünk de idén februárba vége a szezonnak ilyen utoljára 2003ba volt!!!!!!Stalkyard írta:Az utolsó éves Rijkaard csapat szintű mélységekben vagyunk. A középpályánk az alatt.
Hátigen, csak abba olyan kvalitások voltak, és a KP is fiatal volt, Xaviékkal együtt, míg most meg idős Iniesta, Xavi sehol, Rakitic meg a béka feneke alatt van teljesítményben..Stalkyard írta:Az utolsó éves Rijkaard csapat szintű mélységekben vagyunk. A középpályánk az alatt.
Neki minden elvan nézve.Nero. írta:Sergi Roberto mar mar Oleguer magassagokban
Ezt már a nyári átigazolási szezon óta károgom..Nem is tudom mit gondolt a vezetőség..roby122 írta:SR NEM JOBBHÁTVÉD!!!
Ő egy tökéletes kiegészítő ember. Ma sincs más szerepe, csak tudnám miért kiegészítő emberek játszanak, ha nem kell tartalékolni.eimenis1212 írta:hagyjuk...3 éve is ezt mondtuk vele kapcsolatban. 3 éve egyetértettem volna veled. Ma már nem....Stalkyard írta:Rafinhaban van fantázia
Középszerek, írtuk már nyáron is.eimenis1212 írta:hát srácok, furcsa ezt nézni.... Matyi, Digne, SR, Rakitic, Rafi (Gomes?)...egy spanyol középcsapatba sem biztos h beférne. Lassú, körülményes a csapat. Ezekkel az emberekkel nem lehet európa élmezőnyében ott lenni...
hagyjuk...3 éve is ezt mondtuk vele kapcsolatban. 3 éve egyetértettem volna veled. Ma már nem....Stalkyard írta:Rafinhaban van fantázia