eimenis1212 írta:de akkor miért mindenki ezt a szegény gyereket szidja a legjobban? ez csak költői kérdés volt.... (egyébként nem olyan egyértelmű a fogadás

mert Denis és Rafi akár egyenesbe is állhat, lehet bennük potenciál, én Robiban középpályára sem látok sokat - de 1 fokkal jobb lehet mint jhv-ben - )
Én speciel pont azért, amit te írsz zárójelbe. Mert van itt olyan, akinél látok rá esélyt, hogy "normális" focival is lesz itt keresnivalója, viszont Gomesnek szerintem nem ez a stílus fekszik, mégis ő van a legtöbbet erőltetve. A súlytalan granadait meg se említem, mert az az én heppem csak, de rajta kívül is van 2 fiatal a keretben, kopogtat egy 3. a B-ben - bár nekem felőle is kétségeim vannak, de ez lényegtelen -, erre idehoztuk Gomest +30 millióért, és mindegy hogy játszik, nyomatva van, habár még az se biztos, hogy a posztját sikerült fél év után megtalálni. A gyereket amúgy kicsit sajnálom, mert nem feltétlen rajta kéne csattannia az ostornak, nem ő kérte magát ide ennyiért, ilyen szituba, nem is ő játszatja magát, és gondolom zavarja is, hogy nem játszik jól - és nincs megtanítva neki, hogy mit is csináljon -, de hát az élet igazságtalan ugye..
Füttykoncertet mondjuk szerintem se érdemel, mert amit tud azt megtesz az adott körülmények között, az nekem se tetszett. De mindezek ellenére én nem örülnék, ha itt folytatná a karrierjét, szerintem ő se járna túl jól, és azok se, akik elől elvenné a perceket - még ha be se válna egyik se.
Ez meg picit off, de Twitteren olvastam, és tényleg igaz.. Gondoljatok bele Gomes apja szerencsétlen mit érezhetett hétvégén. Ősculé az ürge, fél éve kiugrott a bőréből örömébe gondolom, hogy a fia a Barcához igazolt, most meg azt kell hallgatnia, ahogy fütyüli ki a Camp Nou. Nyilván nem szeretetszolgálat ez, de jó tré érzés lehetett azért.
LG írta:Akkor most Rakitic is el lett könyvelve középszernek? Kulcsember volt az első két év sikereiben, most is nagy szükség lenne rá, csak nem a jelenlegi formájában.
Ez igaz, utóbbi főleg, de én régóta mondom ezt, jobb formájában is tartottam a véleményem, hogy nem egy ilyen játékost szeretnék a középpályára, szóval ez a heppem nem formafüggő. Nyilván nem véletlen, hogy nem vagyok edző, meg nem is leszek soha, semmilyen szinten se, de laikus szurkolóként én a középpályánkon a horvátnál előre ügyesebb embert szeretnék látni - hasonló munkabírással. Úgyhogy nekem ő marad szerintem már mindig egy olyan tagja a keretnek, akit elismerek, de igazán sose nőtt a szívemhez, engem a távozása se rengetne meg annyira, mint sokakat. Még ha rém szimpatkikus ürge is, nálam egy "álom Barcában" csak kiegészítő ember lenne - annak mondjuk több mint jó, de annál meg jobb, hogy padozzon csak. .