Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak élvezd.Bob_Marley írta:Lenullázták....Óriási csalódás ez így. Szétesett a Monaco, s három idegenbeli rúgott góllal nem tudják behúzni, nagyot mennek az angolok szó se róla, de ilyen hibákat...ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Citiy is honnan jött vissza?MessiNeymarSuarez írta:Ez engem is bánt...Örömteli meccs, d e egyben szomorú is, hogy ekkora meccseket játszanak, mi meg a világ talán legjobb, de minimum a TOP3-mas keretével meg hátul passzolgatunk a 16-osnál...
Remélem látják a srácok, és valahogy ilyen mentalitással mennek ki a visszavágóra.
Ez engem is bánt...Örömteli meccs, d e egyben szomorú is, hogy ekkora meccseket játszanak, mi meg a világ talán legjobb, de minimum a TOP3-mas keretével meg hátul passzolgatunk a 16-osnál...Nyiri81 írta:Elképesztően elszomorító hogy mind a négy csapat nagyon jól játszik. Legalábbis megvannak a helyzetek és küzdenek mint az állat. Bayer sem esett össze hanem hajt. Mi pedig mit műveltünk
TripleH írta:Hát ez a Monaco ma engem megvett kilóra..
Kívülállóként nem igen szeretném, mert valóban olyan hibák vannak, hogy ihaj a spori felnő ehhez, de így hogy a Monacoért szorítok kiváló, hogy rúgtak három gólt abból, hogy a City védelem...parádés.S.Agüero írta:Bob, túl sok a hiba a meccsen, nem élvezhető, mi?
MessiNeymarSuarez írta:
Internet Explorer, vagy stream, esetleg mindkettő?![]()
![]()