visca el barca írta:Varatrix írta:Az elő negyed óra döntő lesz az én pozitivizmusomat tekintve. Ha ott találunk legalább egyet, akkor végig görcsölöm az egészet.

állítom az lenne a legrosszabb ha nyernénk 3-0-ra vagy mondjuk a szünetben mennénk 2-0 + kiállítás kombóval. valahogy sokkal könnyebben emészteném meg, ha két sima vereséggel esnénk ki, mint úgy, hogy csak egy kicsi kellett volna a továbbjutáshoz. tudom, hülye vagyok, de így érzem.
Az utóbbival én is így érzek.
Sokan a 7-0-s zakóval akarnak a Barcások lelkébe taposni, de nekem az messze nem fáj annyira, mert egy kétségtelenül jóval jobb Bayern ellen estünk ki aki Bl-t is megnyerte, sokkal jobban fájnak az ilyen Inter elleni utolsó perces gólelvevős, tizitmegnemadós kiesések, vagy ott a Chelsea elleni blama is 2012-ben, ahol messze nem a jobb csapat jutott tovább, ezek számomra sokkal fájdalmasabbak.
Vagy a tavalyi Atleti.
Viszont elvárom a fiúktól hogy a visszavágón mindent beleadjanak, aztán lesz ami lesz.
Liverpool visszajött 0-3-ról 1 félidő alatt, Leicester Pl-t nyert, vannak csodák a fociban, de nagyon meg kell dolgozni érte.
Én sem várok továbbjutást, de reménykedni kell, persze ha úgy folytatják a hetekben mint a Leganes ellen, akkor kár is kiállni a visszavágóra.
Ennek ellenére nem lehetetlen ha nagyon jól játszanak a srácok, és a PSg se lesz olyan jó meccsben mint az odavágón, rúgtunk már Citynek is 4 gólt, a PSG-nek 2015-ben 1 félidő alatt 2 gólt, stb.
2 félidőn kell 2 gólt rúgni, és nem bekapni, aztán hosszabbításban már bármi meglehet, bár akkor valószínűleg mi lennénk lélektani fölényben.
Nyilván erre az esély 0.1% körüli, de amíg ott a visszavágó és lejátszható, addig így kell kimenniük a srácoknak.