Cseri írta:Allegri meglátásom szerint egy alul értékelt edző a nemzetközi porondon. Én szívesen látnám LE után a Barca kispadján. Van stílusa a csapatának,olasz csapathoz mérten sok gólt szereznek a védekezésük ahogy azt kell stabil,taktikailag pedig felkészült az ipse.
Viszont, ő Conte örökségét vitte tovább, ezzel nem kissebitve az érdemeit. Ráadásul 4-2-3-1et játsszat, ami nekünk szerintem nem feküdne (de teljesen nem vetem el). Meg azt is megemlítem, hogy bár nem vagyok oda a Juventusért, de az ő védelmük, mérföldekkel a mienk előtt van. Azért Chiellini, Bonucci, Barzagli, Alves, Sandro, Lichsteiner, Rugani mind mind kiváló védő. Míg nálunk azért jóval csekélyebb a minőségi védők létszáma. Emellett ott a kpán ott egy Pjanic, Marchisio akik tudnak és mernek is ütközni, nem pedig csak a passz sávokat lezárni. Ráadásul iranyitóban Dybala hihetetlen mennyi gólt szerez, ha azt nézzük, hogy Higu a befejező csatár. Szóval ezeket nézve, azért érezhető, hogy a védekezésük is miért ilyen jó, nem mellesleg a 800 éves Buffon még mindig olyan szintet hoz, amiről a feltörekvő kapusok csak álmodnak.