Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Eibar, Gijón, Depor, Malaga vendégeként is fognak még játszani. Egyik sem lesz sétagalopp, főleg, mikor az ellenfél kiesőjelölt.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?
Otthon fogadnak minket is pl.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?
Mennek Bilbaoba meg Vigoba, otthon a Valencia.Feast4 írta:Amúgy kivél van még komolyabb meccsük amivel pontot lehet bukni.A Tico a Sevilla meg mi?

A "fehér balett".TripleH írta: Komolyan mondom behalok rajtatok.![]()
http://www.realmadrid.com/en/news/2017/ ... aded-goals" target="_blank
2017.02.05.-i, azóta add hozzá ebben a 3 hétben születetteket.
Minden másra ott a google.
Komolyan mondom behalok rajtatok.Messias2 írta:Nincs valami statisztika, hogy a Madrid góljainak hány százaléka született beadást követően?
Szerintem simán versenybe szállhatnának A West Brommal ebben a tekintetben.
Kezdek kételkedni.Mert valszeg' nem is azCsak indulatkeltés...de ha rám cáfoltok oké
![]()
Mert valszeg' nem is azS.Agüero írta:Na jó, ez nem lehet igaz.
Meg 14 forduló vissza a java még csak most jön, hova számolgattok?S.Agüero írta:Ha tegnap kikapnak, akkor szerintem az iksz is elég lett volna a Bernabéuban, így viszont tuti, hogy nyernünk kell ott, plusz még hoznunk kell rajtuk egy pontot. Nem lehetetlen küldetés, de nagyon szoros lesz. Mi innen már csak maximum 3-4 pontot veszthetünk.
Nem dicsérem a Real, sőt! Inkább idegesít, hogy valahogy mindig kiszenvedik... lásd. BL döntő Atleti ellen...Yokozuna írta:Szerdán volt egy Valencia meccs, ahol szerencsére nem sikerült a fordítás. Szerintem, csak a bosszúság mondatja veled a Realt dícsérő szavakat. Remélem.Subinho írta: Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.
Szerdán volt egy Valencia meccs, ahol szerencsére nem sikerült a fordítás. Szerintem, csak a bosszúság mondatja veled a Realt dícsérő szavakat. Remélem.Subinho írta: Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.

Van benne igazság. Most ha a Barca kap 2 gólt, összezuhan, ha a Real, akkor meg kihajtja legalább a döntetlent, de inkább megforditja.recrea írta:Mi nem az a csapat vagyunk. A Real meg marhára tud nyomni, 2-1-nél már tudható volt, mert igen jól csinálják, képesek felpörögni, gólokat rúgni, nyomás alá helyezni, hibára kényszeríteni az ellenfelet. Ha nem fújta volna be tizit, akkor a következőből rúgják, tök mindegy, aki nézte a meccset, ezt látta. Bár azt nem bánnám, ha feltűnni egyik kapusnak, h mindig oda rúgja izomból Ronci.Mascherano írta:Amúgy olyan mikor volt hogy mi fordítottunk 2-0 rol egy meccsen? Visszavágó nem számít
A Villareal meg addig tudott focizni, amíg két gólt lőttek, utána ki tiltotta meg nekik?!
Sírtok itt a bírókon, mint a fürdősök.
Egyébként google a barátod:S.Agüero írta:Ki írta, hogy nem egyenértékű? Van egy kis vitám az egyik haverommal, aki szerint a góljaik többségét akcióból szerzik földről, amit én kétlek.![]()
Kár a mai meccsért, ha kihúzzák döntetlenre, a kezünkben lehetett volna a bajnokság.