Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Innen szemezgethetsz:MatsMessi írta:En nem vagyok oda a szuperhősös filmekert, de a Logan nekem is bejott.
Tudnatok mondani igaz torteneten alapulo filmeket? Esetleg gondolkodtato, csavarokkal teli filmek is johetnek.
Pl. Viharsziget, Sully
De. Nem tudom, hogy mennyire van kiszínezve a történet, de ha igaz, akkor írni se lehetett volna jobbat...S.Agüero írta:A lehetetlen, nem?
A lehetetlen.P.U.Y.O.L. írta:Van egy film a cunamis katasztrófáról. Egy család szemszögből mutatja be a történteket, Even McGregor játszik benne, de a címe nem ugrik be.
Van egy film a cunamis katasztrófáról. Egy család szemszögből mutatja be a történteket, Even McGregor játszik benne, de a címe nem ugrik be. Telóról most nem keresem meg, de baro.ira tetszett. Amúgy talán 2012-es a film.MatsMessi írta:En nem vagyok oda a szuperhősös filmekert, de a Logan nekem is bejott.
Tudnatok mondani igaz torteneten alapulo filmeket? Esetleg gondolkodtato, csavarokkal teli filmek is johetnek.
Pl. Viharsziget, Sully
sztem ez a film annyira brutálisan egyszerű, hogy nem szorul túl sok elemzésre. közösség ereje, barátság stb stb + amit csabi is leírt. sajnos az ilyen gyerekekből lesznek felnőtt korra a szorongó, önbizalom hiányos felnőttek. ezért is brutálisan fontos már általános iskolai oktatás is, ahol sztem csak másodrangú dolog maga a tananyagok oktatása, sokkal több szerepet kellene kapni az életre való felkészítésnek. csabi jól leírta amúgy spoilerben, a film a csattanóig totál életszerű, de a csattanó már nem, ilyen nem hiszem, hogy a való életben megtörténhet. de nem kell ezen fennakadni, szép történet, aranyos film.zola8787 írta:Kielemeznétek a filmet? Gratulálok neki tiszta szívemből, de sajnos nem tudom az ilyen rövid filmeket isteníteni. Kevés az idő, hogy kiteljesedjenek.
A kislányok nagyon cukik voltak.
Hogy mindenki az Oscarról beszéljen, mi másért!?S.Agüero írta: Miért lett volna?
Meg volt rendezve.S.Agüero írta:Hú, de gáz volt ez. Odaadták a La La Land-nek, aztán 2 perc múlva rájöttek, hogy mégsem, a Moonlight a győztes.