La Liga / Copa del Rey
Deulofeu most először válogatott?
Jót tett neki a milanói kiruccanás, abból a csapatból tényleg kimagaslik.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én egyáltalán nem lepődnék meg, csendben világklasszis lett Griziből. United pedig tavaly sem erősített rosszul, de még építkezniük kell.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Megy a muba mouhoz.
Azért jót fogok kacagni ha egy ilyen lesz a legdrágább átigazolás.
Már Bale sem volt piskota, de ez...
(tudom nem bale a legdrágább)
Azért jót fogok kacagni ha egy ilyen lesz a legdrágább átigazolás.
Már Bale sem volt piskota, de ez...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
Nero. írta:Csak ismételni tudom magam, rekordösszegért fog elkelni a nyáron. A Real helyébe rámennék, nagyon nagy játékos lett belőle.
állítólag murinnyó akarja nagyon
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Csak ismételni tudom magam, rekordösszegért fog elkelni a nyáron. A Real helyébe rámennék, nagyon nagy játékos lett belőle.Bob_Marley írta:Fontos meccset nyert az Atletico, Griezmann megint nem volt rest. Gól+gólpassz megint, kezd belelendülni, 2017ben sorra jönnek az ilyen meccsek tőle.
Mai szabadrúgása:
https://u.nya.is/luhgag.mp4
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
A tavalyi döntőt nem emiatt bukták el, ott inkább ők próbáltak kezdeményezni. Bár ki tudja, mi lett volna, ha nincs a gyors Real gól.TripleH írta:Egyébként miro, az idei ATMA még szimpatikusanak is mondható, ha megnézzük, hogy a meccsek túlnyomó részében, igenis a támadó focira helyezik a hangsúlyt, valszeg ezért is kaptak tőletek a bajnokságban egy hármast, mert Simeone próbálja kicsit átállítani a csapatot, végülis embereik mostmár azért megvannak hozzá, Carrasco, Gamiero, Griezmann, Saúl. Szerintem a 3-4 évvel ezelötti mentalításuk, már nem igen jellemző, legalábbis tavaly még a nagyok ellen próbálták a BL-ben használni és mivel másodszor is ezen buktak el a döntőben, szerintem ez az oka, hogy Simeone próbál kicsit váltani.miro. írta:Orulok azert a Sevillanak,szimpatikusabbak mint az Atletico..(meg)![]()
Szerintem nem nagyon jött be nekik a mentalitás váltás, főleg a rangadókon kéne nekik inkább a tavalyi játékuk.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fontos meccset nyert az Atletico, Griezmann megint nem volt rest. Gól+gólpassz megint, kezd belelendülni, 2017ben sorra jönnek az ilyen meccsek tőle.
Mai szabadrúgása:
Mai szabadrúgása:

Egyébként miro, az idei ATMA még szimpatikusanak is mondható, ha megnézzük, hogy a meccsek túlnyomó részében, igenis a támadó focira helyezik a hangsúlyt, valszeg ezért is kaptak tőletek a bajnokságban egy hármast, mert Simeone próbálja kicsit átállítani a csapatot, végülis embereik mostmár azért megvannak hozzá, Carrasco, Gamiero, Griezmann, Saúl. Szerintem a 3-4 évvel ezelötti mentalításuk, már nem igen jellemző, legalábbis tavaly még a nagyok ellen próbálták a BL-ben használni és mivel másodszor is ezen buktak el a döntőben, szerintem ez az oka, hogy Simeone próbál kicsit váltani.miro. írta:Orulok azert a Sevillanak,szimpatikusabbak mint az Atletico..(meg)![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
örülnék ha a bl-re nem pukkadnának ki, francnak sincs kedve nézni, ahogy a realt összesorsolják a leszterrel
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Orulok azert a Sevillanak,szimpatikusabbak mint az Atletico..(meg)

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Antoine Griezmann has scored more headed goals than any other La Liga player in 2017 (all competitions).
Egy viszonylag törpétől nem rossz.
Egy viszonylag törpétől nem rossz.

- Normandia
- Director del Fútbol
Mindenkire figyelek, aki számít. Nyilván a Madrid a lényeg, de volt már rá példa nem is oly rég, hogy a két nagy helyett egy harmadik lett a bajnok.S.Agüero írta:Nem hiszem, hogy leginkább rájuk kellett volna figyelni, várható volt, hogy nem fogják bírni a kettős terhelést a szezon végén. A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.Normandia írta:Hát ez a Sevilla rémgyengén játszott ma. Simán nyerhetett volna a Leganes. 1:1, így ha nyerünk holnap 2-vel beljeb leszünk tőlük.

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Jövőhéten egyébként az atleticohoz mennek sampaoliék.S.Agüero írta: A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem hiszem, hogy leginkább rájuk kellett volna figyelni, várható volt, hogy nem fogják bírni a kettős terhelést a szezon végén. A Tico viszont így egy nagy hajrával beérheti őket is akár.Normandia írta:Hát ez a Sevilla rémgyengén játszott ma. Simán nyerhetett volna a Leganes. 1:1, így ha nyerünk holnap 2-vel beljeb leszünk tőlük.
- Normandia
- Director del Fútbol
Hát ez a Sevilla rémgyengén játszott ma. Simán nyerhetett volna a Leganes. 1:1, így ha nyerünk holnap 2-vel beljeb leszünk tőlük.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
jól látod, már az ütközéstől elveszítette az eszméletét, azért nyakkant szerencsétlen akkorát. pedig még csak nem is fejelték le, inkább csak alkarral tarkón vágták, de az sem tűnt olyan irgalmatlan erejűnek.MQuCsabi írta:Megn3ztem Torres esetét.. Nem értem, olyan, mintha már eszméletlenül vágódna a feje a földhöz, olyan tehetetlenül érkezett le.
de szerencsére állítólag már teljesen jól van.

- Normandia
- Director del Fútbol
Valahol olvastam, hogy a Fifa talán a szövegelést akarja megszüntetni, hogy egyáltalán ne legyenek.LG írta:Ez igaz, gondolom a latinos temperamentum is szerepet játszik ebben. Más bajnokságokban is vannak latinok, de legalább vmilyen szinten alkalmazkodnak az ottani mentalitáshoz.Nero. írta:Sokszor elővesszük a bírókat itt (jogosan), de hogy Angliába vagy Németországba fele ennyi pofázást se tűrnek meg az is biztos.
Jobbulást!
A mieink sokszor olyan cirkuszokat csinálnak, hogy még Barca szurkolóként is nagyon bicskanyitogatónak tartom, és vhol megértem a bírókat, hogy elborulnak.
Csak egy nagy van, és maradjon is sokáig így.S.Agüero írta:Kemény ez a Sevilla, komolyan kell venni őket. Persze valószínűleg nem fognak beleszólni a címért folytatott harcba, de stabilan ott lehetnek a két nagy mögött.
Ez igaz, gondolom a latinos temperamentum is szerepet játszik ebben. Más bajnokságokban is vannak latinok, de legalább vmilyen szinten alkalmazkodnak az ottani mentalitáshoz.Nero. írta:Sokszor elővesszük a bírókat itt (jogosan), de hogy Angliába vagy Németországba fele ennyi pofázást se tűrnek meg az is biztos.
Jobbulást!
A mieink sokszor olyan cirkuszokat csinálnak, hogy még Barca szurkolóként is nagyon bicskanyitogatónak tartom, és vhol megértem a bírókat, hogy elborulnak.
- Normandia
- Director del Fútbol
Most annyiban negvédeném, hogy a játékosa miatt pofázott.Nero. írta: Hihetetlen hogy ez a degenerált Simeone még ilyenkor is a bíróval van elfoglalva amikor a játékosa ájuldozik a pályán.Sokszor elővesszük a bírókat itt (jogosan), de hogy Angliába vagy Németországba fele ennyi pofázást se tűrnek meg az is biztos.
Jobbulást!
Hihetetlen hogy ez a degenerált Simeone még ilyenkor is a bíróval van elfoglalva amikor a játékosa ájuldozik a pályán.BarcafanTomee írta:Fernando Torres is in hospital after being left unconscious by sickening clash of heads.
Jobbulást kölyök!
https://www.youtube.com/watch?v=A_ge23nS9Y4

Jobbulást!
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Fernando Torres is in hospital after being left unconscious by sickening clash of heads.
Jobbulást kölyök!
Jobbulást kölyök!