Koszi elore is

Olvasd el a hozzászólásokat is, eléggé bevédik Raidert...továbbá lehetséges, h ez az oldal is kamu, állítólag olyan csinálja, aki ki le akarja járatni a konkurenciát, mert neki is tippadó oldala van. Maga a srác is hozzászól, vállalja profilját, nevét, stb.Nero. írta:https://m.facebook.com/profile.php?id=1031378253609538
Ez az oldal pont azért van hogy ezeket az oldalakat leleplezze. A vg sportot már annyiszor sikerült hogy ki se rakják, a legújabb áldozat pedig pont a raider.
No offense, de ha nem tudod a havi díjat hogy játszod a tippjeiket?
Raider...asszem több stratégiája van, én csak az x-eit rakom, de kegyetlen, ahogy betalálja őketNero. írta:Ha valaki tud valami jó oldalt ne tartsa magába!
Mire gondolsz csalás alatt? Miért lettek tiltva? Csak mert nem olvastam semmi hasonlót róluk. Vannak teljesen személyektől független tippjeik is, amit egy modell dob ki a formák, sérültek és egyebek alapján, ami jobb mint bármelyik emberi tipp, ahol közre játszanak a saját gondolataid.Nero. írta:Irdatlan nagy csalók már többször tiltva lett az oldaluk. Minuszos mint a január.
Irdatlan nagy csalók már többször tiltva lett az oldaluk. Minuszos mint a január.bowlinggolyo írta:A Vg Sport elég jó arányokat hoz, kb 70%, de ők alapból is vállalkozásként csinálják.Nero. írta:Ha valaki tud valami jó oldalt ne tartsa magába!
A Vg Sport elég jó arányokat hoz, kb 70%, de ők alapból is vállalkozásként csinálják.Nero. írta:Ha valaki tud valami jó oldalt ne tartsa magába!
Nero. írta:Egyébként még az is lehet egy vállalkozás, ha az ember talál egy olyan sportfogadási oldalt ami konstans plusszos. Már havi 20% bőven jó lehet ha az ember kellő tőkét injekcióz a témába. De szerintem veled már értekeztem erről privátba
Igen, jóval korábban már beszéltünk hasonlókról.Nero. írta:Egyébként még az is lehet egy vállalkozás, ha az ember talál egy olyan sportfogadási oldalt ami konstans plusszos. Már havi 20% bőven jó lehet ha az ember kellő tőkét injekcióz a témába. De szerintem veled már értekeztem erről privátba
Egyébként viccen kívül már hetek óta ezen agyalok. Spanom elkezdte két hónapja, egyelőre csak 40 embere van de mivel a tagsági díj 5000 ezért már van neki belole havi 200 ezre.Victor_Valdes írta:Én, ha vállalkoznék (ami valszeg meg is történik a közeljövőben) tuti, hogy valamilyen szolgáltatást nyújtanék, online vagy fizikai módon, vagy mindkettő. Kevés tőke kell hozzá, még szaktudás sem kell feltétlenül, bármit el lehet adni az embereknek, csak igényt kell kelteni bennük. Erre jó példa pl a pénzért kínált sportfogadási tanácsok.Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.
0-24be ezen agyalok, mert hiába van jó munkám, egy háznak az árát meg azt az életszínvonalat amit én elképzeltem magamnak alkalmazottként sose fogom tudni elérni.
Én, ha vállalkoznék (ami valszeg meg is történik a közeljövőben) tuti, hogy valamilyen szolgáltatást nyújtanék, online vagy fizikai módon, vagy mindkettő. Kevés tőke kell hozzá, még szaktudás sem kell feltétlenül, bármit el lehet adni az embereknek, csak igényt kell kelteni bennük. Erre jó példa pl a pénzért kínált sportfogadási tanácsok.Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.
0-24be ezen agyalok, mert hiába van jó munkám, egy háznak az árát meg azt az életszínvonalat amit én elképzeltem magamnak alkalmazottként sose fogom tudni elérni.
Aaa nem akarok, jo nekem ott. Jo dolog szaremberként élni:Drecrea írta:Asszem nemsokára elköltözhetsz anyudtólcsababarca írta:Pest megye déli része, szántó egyébként.
Alma volt rajta főleg meg szilva, egy részén szamóca. De kihúzattuk a fákat, úgyhogy most üres.
Csinálhatod is a házi pálinkákat.recrea írta:Asszem nemsokára elköltözhetsz anyudtólcsababarca írta:Pest megye déli része, szántó egyébként.
Alma volt rajta főleg meg szilva, egy részén szamóca. De kihúzattuk a fákat, úgyhogy most üres.
Asszem nemsokára elköltözhetsz anyudtólcsababarca írta:Pest megye déli része, szántó egyébként.
recrea írta: Ez ennél kicsit bonyolultabb![]()
Egyrészt zárt piac, ha nem vagy a szakmában, akkor előbb nyersz a lottón, minthogy 100 ha földet vásárolsz, vagy jóban vagy valakivel és állami földhöz jutsz, de azokat most magánosították.
Állattenyésztés meg kuka Magyarországon, tönkreverték, pedig rengeteg munkát adna, növénytermesztésben pedig nincs szükség élő munkaerőre.
Szőlészetek kaptak az utóbbi években milliárdokat, de főleg a nagyok, a növénytermesztés pl totál ki van zárva az EU-s pályázatokból, igaz ők megkapják a földalapú támogatást, de az az időszak is lejár 2020-ban, utána lesz egy kis rendeződés a piacon.
Ez ennél kicsit bonyolultabbrikko írta:Agrár dolgokban érdemes gondolkozni. Földek vásárlása, szőlő , tenyésztés. Ehhez szép EU-s támogatások járnak és kb ingyen felhúzhatsz egy jól kereső dolgot. Persze hiába van pénz, ha a szakma nincs meg. Mert oké, hogy van 100 milkája v.kinek vesz 100 hektárt és megfelelő emberkéket tesz, de neki nem is annyira lényeg ez. Viszont aki a semmiből kezdni annak elengedhetetlen a szakmai rész.Nero. írta:Vállalkozásra kinek milyen ötlete van? Mondjuk olyan amire ma nagy a kereslet és kevesebb mint 5 millából ellehet indulni.