Nem éri meg. Sokkal rosszabbak az oddsok. 90% körül van a kifizetés a tippmixnél, míg a Beten és a társain 95 körüli.Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.
Offtopic
- MatyiG
- Adminisztrátor
Papíron kell játszani hiába gyengébb a kínálat, de akkor korlátlanul tudod nyomni + a NAV sem cseszeget.rikko írta:Nagytétes pakolgatást nem mindegyik oldal nézi jó szemmel, főleg ha nyersz is.
Én pl. BetandWin, Bet365,WilliamHill oldalakon már szabályozva lettem... max 10 juróval/fonttal fogadhatok. Így kiszálltam. Most a sokkal lazább pinaccle-n fogadok havi 1-2 alkalommal.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nagytétes pakolgatást nem mindegyik oldal nézi jó szemmel, főleg ha nyersz is.
Én pl. BetandWin, Bet365,WilliamHill oldalakon már szabályozva lettem... max 10 juróval/fonttal fogadhatok. Így kiszálltam. Most a sokkal lazább pinaccle-n fogadok havi 1-2 alkalommal.
Ki kell próbálni, mondjuk 1 hónapig mindkettőt olyan téttel, ami neked kényelmes, és jönni fog...aztán, ha elkezded nagy téttel, elmegy
sportfogadás íratlan szabálya 
Egy a lényeg, vagy egyáltalán ne tedd vagy mindet tedd adott stratégiában.

Egy a lényeg, vagy egyáltalán ne tedd vagy mindet tedd adott stratégiában.
Koszi megvan mar be is vett. Ezt a duplázóst elég komolyan hozza, viszont ő kis téttel játszik. Na ezek után legyen okos az ember hogy kinek az ajánlatait rakja.recrea írta:Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Igen, csak az van, én se vagyok benne, csak barátom teszi meccseit, én meg tudom hányszor talál be. Kérj csatlakozást.Nero. írta:A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?
A Robintippset hol találom? Nincs oldal csak csoport?
Tényleg nem tudtam, csak félinformációm volt róla, de valóban nem vészes. Teljesen korrekt, ötletem nincs, hogyan kerülhetett ki arra az oldalra, vagyis de, sántítanak ott a dolgok, hidd el nekemNero. írta: Engem a legkevésvé se érdekel a játék öröme, ha konstans hoz havi 20-30% profitot és segít jobb életszínvonalon élni az már pont elég eufória.
Amugy a Raider csak 5 ezer egy honapra recrea. Ez még olcsóbb is mint a TTBK, MTM meg a többi lehuzos oldal.

Nézd meg még a Robintippset, ott a duplázósat ismerem szó-szó, 30/20 jön neki egy hónapban átlagban, innen nem nehéz kiszámolni, h 10 napi téttel nyersz egy hónapban, persze, ha hozza ezt a statot

Őket ismerem, nekik lehet hinni, többet nem, amit meg igen, attól cseppet sem vagyok elszállva.
A döntetlenezős duplázós sztori hosszútávon nem működik, vagy aprót nyersz vele, vagy rohadt nagyot buksz. Matematikailag rendben van, kb ennyi.
S.Agüero írta:De végtelen, mert nem tudsz akkora összeget mondani, ami 100%-ig biztos, hogy elég hozzá.![]()
Nincs biztos taktika, pedig találkoztam már néhánnyal...![]()
De ha valaki tud ilyet, ne habozzon.
Ne fogadj, soha nem leszel minuszos

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mondom, hogy biztos nincs.
csak jövedelmező: élő gólfogadás, a saját szabályaid betartásával. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- MatyiG
- Adminisztrátor
De végtelen, mert nem tudsz akkora összeget mondani, ami 100%-ig biztos, hogy elég hozzá.
Nincs biztos taktika, pedig találkoztam már néhánnyal...

Nincs biztos taktika, pedig találkoztam már néhánnyal...

- Victor_Valdes
Attól még nem végtelen.S.Agüero írta:Miért nem?dehogy kell.
Például ma játszott először döntetlent a Juve a bajnokságban. 27. meccsen már több, mint a százmilliószorosát kellett volna feltenni a legelső tétnek.
De elég az is, ha 10 meccsig nem jön, az is ezerhuszonnégyszeres pénz már.

Matematikai alapon biztos hasznot hoz. Nyilván, más stratégiák jóval életképesebbek.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Miért nem?dehogy kell.
Például ma játszott először döntetlent a Juve a bajnokságban. 27. meccsen már több, mint a százmilliószorosát kellett volna feltenni a legelső tétnek.
De elég az is, ha 10 meccsig nem jön, az is ezerhuszonnégyszeres pénz már.
Engem a legkevésvé se érdekel a játék öröme, ha konstans hoz havi 20-30% profitot és segít jobb életszínvonalon élni az már pont elég eufória.JimmyJump írta:Én sok év fogadás után arra jutottam, hogy hosszútávú profitot csak úgy lehet elérni, ha az ember maximálisan kontrollálja magát, soha nem száll el az agya és mindig ragaszkodik a kis szabályaihoz. Ez viszont megöli a játékot és nem ad igazán örömöt.
Szerintem a legjobb, ha valaki hobbiként tekint rá, aminek ugyanúgy költsége van, mint bármi másnak, így felszabadultan játszhat, ha pedig néha még pénz is jön belőle, az extra.
Amugy a Raider csak 5 ezer egy honapra recrea. Ez még olcsóbb is mint a TTBK, MTM meg a többi lehuzos oldal.
- Victor_Valdes
dehogy kell.S.Agüero írta:Végtelen tőke kell ahhoz a taktikához.
el kell dönteni, hogy hobbi, vagy bevételi forrás. ha az utóbbi, akkor talán a legfontosabb, hogy semmilyen esetben sem térünk el a stratégiától. komoly önkontroll kell hozzá, máshogyan nem megy.JimmyJump írta:Én sok év fogadás után arra jutottam, hogy hosszútávú profitot csak úgy lehet elérni, ha az ember maximálisan kontrollálja magát, soha nem száll el az agya és mindig ragaszkodik a kis szabályaihoz. Ez viszont megöli a játékot és nem ad igazán örömöt.
Szerintem a legjobb, ha valaki hobbiként tekint rá, aminek ugyanúgy költsége van, mint bármi másnak, így felszabadultan játszhat, ha pedig néha még pénz is jön belőle, az extra.
szerintem a leginkább profitábilis stratégia az élő gólfogadás, ahhoz meg nehéz tippeket adni fizetős oldalon, sőt, lehetetlen. ellenben lehet vele hosszú távon nyereséget elérni, és a hosszútávon van a hangsúly.

JimmyJump írta:Én sok év fogadás után arra jutottam, hogy hosszútávú profitot csak úgy lehet elérni, ha az ember maximálisan kontrollálja magát, soha nem száll el az agya és mindig ragaszkodik a kis szabályaihoz. Ez viszont megöli a játékot és nem ad igazán örömöt.
a törtrénetednek itt van vége:) ha erre rájösz.. új ember leszel
Én sok év fogadás után arra jutottam, hogy hosszútávú profitot csak úgy lehet elérni, ha az ember maximálisan kontrollálja magát, soha nem száll el az agya és mindig ragaszkodik a kis szabályaihoz. Ez viszont megöli a játékot és nem ad igazán örömöt.
Ez a döntetlen taktika a Seria B-ben működhet jól... 

Amugy én mar sok csapattal leszimuláltam mindenféle bajnokságból nem nagy üzlet és rohadt rizikós.S.Agüero írta:Végtelen tőke kell ahhoz a taktikához.
Raider meggyőzött jovoheten befizetek kivancsi vagyok.
- Victor_Valdes
én mondtam, hogy kell hozzá tőke.Nero. írta:Azt hiszem pont itt olvastam hogy valaki 4 millát bukott a Middlesboroughon mert 16 fordulón at nem jött az XVictor_Valdes írta:Adok én ingyen is sportfogadási tanácsot:
gólokra kell fogadni, élőbe, meccs képe alapján. viszonylag kis odds, de szinte biztosak.
vagy, ha van tőke, akkor döntetlen stratégia. egy csapatot kiválasztani, tétet mindig duplázni, ha nem lesz döntetlen a meccs.Ráadásul az utolso 2 milla mar kölcsönből volt

Azt hiszem pont itt olvastam hogy valaki 4 millát bukott a Middlesboroughon mert 16 fordulón at nem jött az XVictor_Valdes írta:Adok én ingyen is sportfogadási tanácsot:
gólokra kell fogadni, élőbe, meccs képe alapján. viszonylag kis odds, de szinte biztosak.
vagy, ha van tőke, akkor döntetlen stratégia. egy csapatot kiválasztani, tétet mindig duplázni, ha nem lesz döntetlen a meccs.

- Victor_Valdes
Adok én ingyen is sportfogadási tanácsot:
vagy, ha van tőke, akkor döntetlen stratégia. egy csapatot kiválasztani, tétet mindig duplázni, ha nem lesz döntetlen a meccs.

http://www.boon.hu/video-gyorsan-lebukt ... on/3398520
Lakóhelyem ismét nem hazudtolta meg önmagát
Amit mutatnak ott az a cigánysor melletti utca.
Lakóhelyem ismét nem hazudtolta meg önmagát

Amit mutatnak ott az a cigánysor melletti utca.
-
- Capitá del Barça
Van olyan esetleg aki volt Man City meccsen mar, Manchesterben ? Tavaszon ott leszunk, par napot, s a Leszter ellen lesz egy meccsuk, gondoltam megneznem, s akik eseteg voltak, azoktok kerdenem, melyik szektorokba erdemes jegyet venni, ahol meg nem is mereg draga, de viszont meg tokeletesen jol latni a dolgokat
Illetve, jegyvasarlasnal, esetleg netes oldal, helyszin( de akkor valtoznake az arak, ha pl, hamarabb veszem, mint kesobb), meg ilyen hasznos info kellene
Koszi elore is

Koszi elore is

Barça,Barça,Baaarça!!!