Neo, kicsit lemaradtál, már nem lehet cserélni
Szerintem is fontosak a keeperek, hogy legyen egy stabil hármasod, akikre bármikor számíthatsz, de a draft sem elhanyagolható. Például akinek gyengébb a keeper triója, az egy jó drafttal tud egyensúlyozni, de persze nem mindegy, hogy egy adott körben Beal-t/LaVine-t húzol vagy Hield-et
Bob teljes dózerolását én sem értem, nekem például nem sok kedvem lenne megtartani (miután befürödtem például Russell-el) Ingram-et vagy Simmons-t, még annak ellenére sem, ha tele lennék pickekkel. Egyébként Bob, emlékszem, hogy draft után írtad, hogy a tutikra mentem, akikben nincsen potenciál, hát, azért Bledsoe, Hayward, Vucevic, Randolph, Marcus Morris párszor jól jött ebben a szezonban.
Mondjuk annyiban megértem a frusztrációdat, hogy sokkal többet vártál ettől a szezontól, de a sérülések megölték az idényedet. Például jól mutatja, hogy kinek van "mákja", kinek nincs, hogy nálad Simmons végül kihagyja a szezont (és asszem januárra várták őt vissza), nálam meg Middleton kb. február közepétől játszik.
Tankolós szezonomról meg ne is beszéljünk, az azért vicc volt

Első választásom a hatodik körben volt, Knight, utána meg elcseréltem őt is, majd olyanokkal nyomtam, mint Whiteside (aki FA-ról jött), Pachulia, JR, Evan Turner, Anthony "Curry" Morrow...
PO meg azért izgalmas lesz:
1. Cumbee: lesérült LaVine, Embiid, Cousins elcserélésével meg nem nyert akkorát erre a szezonra, mint amekkorát vártam.
2. kamaj: KD lesérült.
3. fcb: nem cserélt végül, kicsivel gyengébb, mint tavaly.
4. Michaa: nálam fekete ló.
5. Slither/neo: előbbi elcserélte a legjobbjait, utóbbi meg nem annyira erős a keepereken kívül szerintem.
6. Én: sérülések miatt látok egy kis esélyt, hogy meneteljek, meglátjuk, hogy mennyire érte meg.