Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztosan értékelnék a szurkolók ha a B csapat játszana!Messias2 írta:MSN mind3 tagja elrak egy duplát, és nyerünk 6-1-re, aztán jónapot.
Amúgy remélem, Lucho felküldi a B csapatot. Szerintem nincs értelme erőlködni.
Azért Suarez és Rakitic is nagy biztonsággal lövi a 11-eseket, ha szükséges.Kovbal88 írta:Tizenegyes rúgásokkal nem hiszem, hogy továbbmennénk.
Nagyon kevés, olyan játékos van akire rá lehetne bízni,
Iniesta, Messi,
de a többiek, Neymar, Busquets, vagy mondjuk Mascherano akinek gólja sincs nem tudom vagy Piqué aki hétvégén átesett a saját lábán cselezgetés közben.
Egy esélyünk van, lehozni a meccset 4 nullára és utána a hozzabításban betalálni.
De ez is lehetetlen, sajnos most el kell a bírói segítség is kétes helyzetekben a mi javunkra.
ha emery nem erre fog játszani, akkor egy nulla edző.csababarca írta:Veb, bakker és még én vagyok negatív!!
Rájöttem! A játékosok megunták, hogy rájuk sosem teszünk, így direkt felakarták húzni jó magasra a szorzót, de hát az irodák erre rájöttek.visca el barca írta:ezen én is kiakadtam, csomó helyen 10:1-hez adnak minket ami 9%.
Azért azt tegyük hozzá, hogy teljesen más a 2.Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...
Otthon a psenSubinho írta: De akkor Gomes hol fog játszani?![]()
Én abban bízom, hogy ez az egész a PSG számára is egy fura szituáció. Egy átlagos eredmény mellett jobban le lehetne fejben sakkozni a dolgokat, könnyebb lenne nyugodtnak maradni, nem fenyegetne egy történelmi kiesés, de itt ha mondjuk a 20. percben 2-0, akkor átfut a fejeken, hogy basszus mi van ha megcsinálják, és így szerintem könnyebben remegnek meg a lábak, mi pedig még akkor is felszabadultan játszhatunk.Nero. írta:Szamomra kicsit furcsa hogy anno a bajnoksagot sokan feladtak pedig mindig volt legalabb 30-40 szazalek sanszunk, itt pedig ahol kb. van 0-1 % sokan biznak...