Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tudom, de szerintem most Rakitic fog kimenni védekezésnél jobbszélre, aztán majd SR jön helyette ha kifulladt eléggé. Lehet mondjuk az is akár, hogy Busi lép vissza középre, és Masch lép ki a szélre, meglátjuk, érdekes lesz nagyon. Azt legalább nem lehet elmondani, hogy Lucho nem próbált meg nagyot húzni..visca el barca írta:az más volt. akkor SR védekezésben jobb bekk volt, támadásban, meg jobb oldali belső kp. ez rakétával nem fog működni
sima 3-4-3 lesz ez.
az más volt. akkor SR védekezésben jobb bekk volt, támadásban, meg jobb oldali belső kp. ez rakétával nem fog működnipalesz77 írta:Rakitic meg SR helyén
Mert? Olyan lesz ez szerintem mint ami volt hétvégén, csak Ini a balszélen, Rakitic meg SR helyén. Az meg egész hasonló volt ahhoz, Ney és Rafinha a két szélső, Messi a középpálya előtt.. Mondjuk ott elnézve tényleg furának fest, de én is hasonló leosztásra gondolok, mint ami ott van a képen, meg a pályán is hasonló látszott, csak egy ilyen rajzon pontos helyet sose szoktak megadni, csak nagyjábólit..visca el barca írta:van aki ezzel a kezdővel ilyen felállást vizionál, ezt azért kicsit durvának érzem![]()
https://pbs.twimg.com/media/C6aomgIXQAoUqaR.jpg" target="_blank
Ennyi hiányérzetem van nekem is csak. Mindenki tudja szerintem, hogy Init mekkora istennek tartom, de ha ma nem bír végigrobotolni és ütközni legalább 60 percet, akkor ezen a meccs is elmehet akár. Mindenesetre nagyon várom már mi sül ki ebből..Tromort77 írta:Vegyes érzéseim vannak. Iniesta remélem összetudja magát kapni. A formája alapján szívesebben néztem volna meg SR-t.
Ha mindenki hajtani fog és az MSN is istenmódban tolja, a PSG a hétvégi formáját mutatja, akkor nyerünk és lehet hosszabbításra hozzuk a párharcot.recrea írta:Korai góllal és irdatlan mákkal (ha a Psg vmi őrült módon kihagyja az összes helyzetét, mert lesz nekik nem kevés) lehet némi esély. Elképzelni nem tudom, h nem kapunk gólt, onnan meg kuka.
De nagyon ne éljétek bele magatokat
Természetesen a legjobbak játsszanak, de ha az első félidőben nem megyünk kapott gól nélkül legalább kettővel, akkor a második félidőben inkább pihentetni kellene, meg elpasszolgatni, ellötyögni 45 percet, de van egy olyan tippem, hogy még nyerni sem fogunk. Aki mixezik az tuti, hogy rakja a mindkét csapat szerez gólt.ntibi67 írta:Biztosan értékelnék a szurkolók ha a B csapat játszana!Messias2 írta:MSN mind3 tagja elrak egy duplát, és nyerünk 6-1-re, aztán jónapot.
Amúgy remélem, Lucho felküldi a B csapatot. Szerintem nincs értelme erőlködni.
Ne viccelj már
A 20 forgatókönyv arra vonatkozik, hogy kapnak egy gólt és? Kapnak két gólt és? Visszazárnak? Kontráznak? Milyen felállást választanak? Erre értettem, hogy gyakorlatilag egész meccsen meghatározhatják "következmény" nélkül, hogy milyen taktikát, milyen felállást, milyen embereket használnak akkora előnyük van. Nagyon nem mindegy ez.visca el barca írta:én sem értem nagyon ezt a psg-nek 20 forgatókönyve van dolgot. lőniük kell egy gólt (amit ellenünk nem nagy kunszt, főleg h 3 védő lesz és a két szélen rommá aláznak minket) és továbbjutottak. ennyi. igazából ez már legkésőbb 15 perc alatt meg fog történni, utána meg már nem kell izgulni senkinek.
rakitic 120 percig a pályán?corol írta:Azért Suarez és Rakitic is nagy biztonsággal lövi a 11-eseket, ha szükséges.
Igen szamit, bar ez szerintem ritka unfair szabaly es tonkre is teszi a meccseket mert a hazai csapatok ilyenkor altalaban semmit nem mernek kockaztatni mert ha golt kapnak ott a cumi.Nero. írta:Kb. annyira várom a meccset mint azokat a bajnokikat amiknek már nincs tétje.
Képtelenségnek tartom, de ha véletlenül eljutnánk a 2x15ig, akkor ott is szamit az idegenbeli gól?