Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zseniális volt, amikor az utolsó másodpercben megetette a PSG játékost egy testcsellel, hogy utána jóval közelebbről tudjon beívelniYokozuna írta:Három nullnál azt mondtam, hogy Neymar gólok nélkül kiesünk. A bekapott gól után azt, hogy mindennek vége. De, hogy ezt csinálja a végén! Szerintem mindenkit megbabonázott.
Olvastam, én meg azt írtam, h te szereted aki küzd-hajt, tehát ez alapján az egyik kedvenced kellene, h legyen.Bob_Marley írta:Olvastad lejjebb amit írtam.recrea írta: Nálam közel-távol sem akkora, elmegyünk utána repülővel, mert hisztizik a szerződése miatt, nálam ez egy kutya, nemhogy culeAkkor inkább Alves, amit Palesz ír, de küzdésben fix, h mindekit ver idén, ez alapján kb a kedvenced kéne, h legyen, csak nem tudod elengedi a vele való sztereotípiákat. Abban viszont igazad van, h a fickóban még bőven van kraft meg fudball
Kezdem megkedvelni, aki akar és küzd azt mindig kedvelem, főleg ha nem cselez feleslegesen. Nekem vele mindig ez volt a legnagyobb bajom, hogy sokat hibázik és túlvállalja. Érdekes ahogy azzal van elfoglalva, hogy átveszem, passzolok és érkezek. Jönnek a gólok. Védekezésért mindig meg is dicsértem.
Nálam Mascherano sokkal előrébb van, de ez szubjektív.
Olvastad lejjebb amit írtam.recrea írta: Nálam közel-távol sem akkora, elmegyünk utána repülővel, mert hisztizik a szerződése miatt, nálam ez egy kutya, nemhogy culeAkkor inkább Alves, amit Palesz ír, de küzdésben fix, h mindekit ver idén, ez alapján kb a kedvenced kéne, h legyen, csak nem tudod elengedi a vele való sztereotípiákat. Abban viszont igazad van, h a fickóban még bőven van kraft meg fudball
Nálam közel-távol sem akkora, elmegyünk utána repülővel, mert hisztizik a szerződése miatt, nálam ez egy kutya, nemhogy culeBob_Marley írta:Khm, Mascherano?recrea írta:
Megmondtam, igazi vezére lesz ennek a csapatnak a fickó, rohadt nagy cule, hatalmas szívvel és győzni akarással, nem mondom, h Puyol szintű, de külföldiként messze a legnagyobb Barcás hosszú évek óta.
Nem mondom biztosra még azért, de lehet te nyered a fogadást..recrea írta:Megmondtam, igazi vezére lesz ennek a csapatnak a fickó, rohadt nagy cule, hatalmas szívvel és győzni akarással, nem mondom, h Puyol szintű, de külföldiként messze a legnagyobb Barcás hosszú évek óta.
Khm, Mascherano?recrea írta:
Megmondtam, igazi vezére lesz ennek a csapatnak a fickó, rohadt nagy cule, hatalmas szívvel és győzni akarással, nem mondom, h Puyol szintű, de külföldiként messze a legnagyobb Barcás hosszú évek óta.
na azt a szitut 30 másodperccel a vége előtt 100 játékosból 2 húzza meg. Messi és Neymar. És az volt a kulcs. Ha ott első szándékból beíveli simán fel tudják venni a PSG-sek az embereket. De így....palesz77 írta:Amikor nem adta be első szándékból, hanem meghúzta a cselt, kicsit ideges lettem, hát köszi töki..Eszméletlen, ha jól tudom fogadott a srácokkal, hogy 2 gólt lő ma, bejött, meg még sokkal több is. Zseniális volt ma, köszi neked is!