Barça a Bajnokok Ligájában
Én személyesen nem kockáztam ki, de páran megtették és szurkolócsoporttól függetlenül írták, hogy Di Maria-t a labda elrúgása után találta el Mascherano. Tényleg nem néztem utána ,de megteszem, ha találok jó minőségű videót.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Ha mar ennyit idezel a cikkbol, akkor mar azt a reszt is bemasolhatnad, amikor ugyanez az ember ugyanebben a cikkben azt mondja, hogy a psg-nek büntetöt kellett volna kapnia Di Maria ziccere utan.csaszitomi85 írta:A sok károgónak és "pártatlan" Madridistának ajánlanám....
„A PSG játékosa elvesztette egyensúlyát, és fejjel előreesve akadályozta Neymart. Itt NEM azt kell vizsgálni, hogy szándékos volt-e a mozdulat, hanem azt, hogy akadályozta-e a csatárt. HELYESEN döntött a játékezető a büntető megadásával – mondta az első barcelonai tizenegyes kapcsán Bede Ferenc.
„Egyrészt a védő kezének nem a csatár vállán van a helye a tizenhatoson belül – kezdte a második Barca-tizenegyes előtti játékhelyzet elemzését Bede Ferenc. – A hátvéd a térdével is hozzáért Suárezhez, ami ennél a keresztbemozgásnál a játékos buktatását eredményezheti, és a barcelonai játékos természetesen kihasználta a szituációt. Mindkét tizenegyest meg lehetett adni. S ha esetleg vitatkozunk róluk, ne felejtsük el, hogy nekünk van lehetőségünk lassítva visszanézni a szituációt, a játékvezető azonban csak egyszer látja, s azonnal kell döntenie.”
En nem "karogni" akarok, ket napja lejjebb van a produktivitasom a munkahelyen, mert tul sokszor neztem vissza az utolso 5 percet a ceges gepen, de ha mindenkeppen a biroi iteletekrol akarunk vitazni akkor nezzuk mar a teljes kepet.
visca el barca írta: nem akarlak elkeseríteni, de az atleti nincs benne a 4-ben. juve, bayern, mi, real
127. alkalommal nézem meg az utolsó gólt, tök vicces. igazából senki nem is mozdult a labdára, csak SR. ha ő is az elejétől játszott volna, lehet nem lett volna meg benne az erő, hogy odaérjen és belekotorjon. de ami ennél is viccesebb, hogy amint bent van a labda, először senki nem örül, és tök mókás látni, hogy lényegében mind a 11 játékos egyszerre kinéz az asszisztensre (kivéve mascheranot, ő háttal volt, és előbb örült, aztán jutott eszébe, hogy azért ő is megfordul). aztán nem lenget, és ez annyira megzavarta a mienket, hogy 11-en, 20 irányba kezdtek el egyszerre futni. TS hátra, messi a szurkolókhoz, mascherano is hátra, de volt olyan is aki azt se tudta merre szaladjon
A legjobb az volt, hogy a kispad is befutott a pályára, pedig még le sem fújták a meccset. Remélem ebből nem csinálnak gondot. Meg a nagy extázisban még a nézők közül is berohantak. Ha ott lettem volna a legfelső karélyból is leromboltam volna .....

Anno volt hasonló élményem a ZTE - MU meccsen , szerintem ez is hasonló lehetett ott a helyszínen

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Annyira birom hogy ilyenkor eltiltják, meg az El Clasicos vezetőt mert állitolag tul jo hangulatba volt a Barcásokkal, de a Malaga-Bilbao-Villarreal-Betis(!!) meccsen vakon lévő bírókat még vizsgálni sem vizsgálják...BarcafanTomee írta:Elvileg Aytekin idén már nem vezet több BL meccset. Eltiltja az UEFA.
A károgókkal nem érdemes foglalkozni, ha 70 méteres golt rugtak volna
Messiék akkor is lest reklamálnának a fanyalgók
...
Ha egy profi mondja akkor sem érdekli őket mert biztos jobban tudják
Es azt a reszt miert hagytad ki amit DM buktatasarol mondott?csaszitomi85 írta:A sok károgónak és "pártatlan" Madridistának ajánlanám....
„A PSG játékosa elvesztette egyensúlyát, és fejjel előreesve akadályozta Neymart. Itt NEM azt kell vizsgálni, hogy szándékos volt-e a mozdulat, hanem azt, hogy akadályozta-e a csatárt. HELYESEN döntött a játékezető a büntető megadásával – mondta az első barcelonai tizenegyes kapcsán Bede Ferenc.
„Egyrészt a védő kezének nem a csatár vállán van a helye a tizenhatoson belül – kezdte a második Barca-tizenegyes előtti játékhelyzet elemzését Bede Ferenc. – A hátvéd a térdével is hozzáért Suárezhez, ami ennél a keresztbemozgásnál a játékos buktatását eredményezheti, és a barcelonai játékos természetesen kihasználta a szituációt. Mindkét tizenegyest meg lehetett adni. S ha esetleg vitatkozunk róluk, ne felejtsük el, hogy nekünk van lehetőségünk lassítva visszanézni a szituációt, a játékvezető azonban csak egyszer látja, s azonnal kell döntenie.”
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Elvileg Aytekin idén már nem vezet több BL meccset. Eltiltja az UEFA.
- csaszitomi85
- Barça C
A sok károgónak és "pártatlan" Madridistának ajánlanám....
Grácies PEP!!!
Mes Que un Club!!
Mes Que un Club!!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ugy értem hogy a sorsolást fogadnám el, mert 14-15-ös szezonban elkerültük őket...
Amugy igen, sok ilyet benéznek a spanyol bírók, gondolom már megszokás a srácoktól.
Féltem nehogy beintsék, nem birtam volna ki épp ideggel mégegy Bojan-gól katasztrófát...

Amugy igen, sok ilyet benéznek a spanyol bírók, gondolom már megszokás a srácoktól.
Féltem nehogy beintsék, nem birtam volna ki épp ideggel mégegy Bojan-gól katasztrófát...
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem akarlak elkeseríteni, de az atleti nincs benne a 4-ben. juve, bayern, mi, realMessiNeymarSuarez írta:Elfogadnám, akkor legalább nem kerültünk össze az Atletivel...visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817
![]()
csávó nem jött zavarba, biztos nem ma kezdte a szakmát
jövő7i sorsolással kapcsolatban, megint ott motoszkál bennem, hogy mind a 4, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat benn van a 8 között, egy 14/15-ös sorsolás megint erősen kinéz...![]()

127. alkalommal nézem meg az utolsó gólt, tök vicces. igazából senki nem is mozdult a labdára, csak SR. ha ő is az elejétől játszott volna, lehet nem lett volna meg benne az erő, hogy odaérjen és belekotorjon. de ami ennél is viccesebb, hogy amint bent van a labda, először senki nem örül, és tök mókás látni, hogy lényegében mind a 11 játékos egyszerre kinéz az asszisztensre (kivéve mascheranot, ő háttal volt, és előbb örült, aztán jutott eszébe, hogy azért ő is megfordul

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez de komoly meló lehetvisca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817
![]()

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Elfogadnám, akkor legalább nem kerültünk össze az Atletivel...visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817
![]()
jövő7i sorsolással kapcsolatban, megint ott motoszkál bennem, hogy mind a 4, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat benn van a 8 között, egy 14/15-ös sorsolás megint erősen kinéz...

Egyetlen ellenfélt akarok igazán elkerülni, az pedig a Torrente FC...Folyton megszivatnak minket(nameg saját magunkat mi), kerüljenek csak össze a többiekkel

Egy jó Barca-Dortmundot nagyon megnéznék, rég találkoztunk, elég hangulatos meccsek lennének..

A közvetítő meg vagy nagyon profi, vagy teljesen hidegen hagyja a foci, esetleg mind2

Egyetlen egy dolgot fűzök ehhez hozzá, Index=/=Sportújságírás. Az egy szánalmas hírportál, aminek minél több kattintás kell.kz86 írta:Az index cikkén én is meglepődtem.Subinho írta:Indexen főcím
- visca el barca
- Presidente del Barça
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2556817" target="_blank
jövő7i sorsolással kapcsolatban, megint ott motoszkál bennem, hogy mind a 4, legnagyobb szurkolótáborral rendelkező csapat benn van a 8 között, egy 14/15-ös sorsolás megint erősen kinéz...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mondjuk szerintem ez nem feltetlen a helyes erv hogy azert erdemeltetek tovabbjutast mert sokkal jobbak voltatok, hiszen azert volt egy elso meccs is ahol akkor a PSG sokkal sokkal jobb volt, raadasul millio lehetoseget alakitott ki, ti meg nem sokat. Tehat jo meccsekben meg mindig 1-1 az eredmeny. Szvsz azert erdemeltetek meg inkabb mert a PSG nem tudott ferfikent kiallni, hihetetlen gyavasag amit muveltek, valamint latszodott hogy nelyik csapat es melyiket vasaroltak csak ossze, ami egy ideig elviszi a csapat eredmenyesseget de donto szitukban nincs meg az az egymasert valo kuzdes ami a legjobb csapatok ismerve.Subinho írta:Egyrészről, így van, más meccsen is vannak téves döntések, de nem ilyenek, sokkal egyértelműbbek, mint az említett lesgólos BL győzelem, vagy pl. a Liverpool BL győzelme, ahol Gerard akkorát homorított, megették, BL-t nyertek vele. De emlékszem én még régről Chelsea elleni párharcokra, amikor úgy esett ki a Barca, hogy a Chelsea szögletnél hátulról lefogták Valdest, aki nem tudott mozdulni a labdára, gól lett, kiestünk... Szerintem egy gól volt véleményes, ez a Suarez féle 11 szituáció... csak hát pont ezért támad mindenki, hogy akkor meg pont kiesünk... DE az egész meccsen végig SOKKAL jobb volt a Barca, ahogy írtad is, Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnakSzal ez asszem nem kérdés... csak hát, bele lehet kötni... bele is kötnek... ez van. Amíg nincs videobíró, felesleges bírózni, mert tudjuk, a gól az amit a bíró megad. Pont ezért nem is szoktam fordított esetben sem bírózni, mert a jelenlegi rendszerrel a tévedés lehetősége bőven benne van...

- Subinho
- Director del Fútbol
Egyrészről, így van, más meccsen is vannak téves döntések, de nem ilyenek, sokkal egyértelműbbek, mint az említett lesgólos BL győzelem, vagy pl. a Liverpool BL győzelme, ahol Gerard akkorát homorított, megették, BL-t nyertek vele. De emlékszem én még régről Chelsea elleni párharcokra, amikor úgy esett ki a Barca, hogy a Chelsea szögletnél hátulról lefogták Valdest, aki nem tudott mozdulni a labdára, gól lett, kiestünk... Szerintem egy gól volt véleményes, ez a Suarez féle 11 szituáció... csak hát pont ezért támad mindenki, hogy akkor meg pont kiesünk... DE az egész meccsen végig SOKKAL jobb volt a Barca, ahogy írtad is, Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnak
Szal ez asszem nem kérdés... csak hát, bele lehet kötni... bele is kötnek... ez van. Amíg nincs videobíró, felesleges bírózni, mert tudjuk, a gól az amit a bíró megad. Pont ezért nem is szoktam fordított esetben sem bírózni, mert a jelenlegi rendszerrel a tévedés lehetősége bőven benne van...

Nem kell velük foglalkozni. Egy gondolatot fűznek csak hozzá. Amikor a másik csapat lesgollal szerzett vezetést a BL döntőben nem lattam ilyen cikkeket,és valahogy nem is voltak ennyire felháborodva. Marquinhos buta volt,Suarezt pedig ismerjük mennyire dorzsolt. A spori megette,ennyi a történet. 6 gólt ne kelljen már megmagyarázni..Subinho írta:Azért nekem kicsit elcseszte a kedvem a sok b#zi, aki undorító Barcázott, mert hogy a bíró is beállt a Barcába, meg hogy megvették a meccset... Mindenhonnan ez folyik, Indexen főcím, stb. Komolyan miért kell ez??? Aki látta a meccset, látnia kellett, 1 csapat volt, aki megérdemelte, nem is kérdés... De akkor miért kell ezt?
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ter Stegennek önmagában több passza volt mint bármelyik PSG játékosnak de azért nem érdemeltük meg a továbbjutást...Subinho írta:Azért nekem kicsit elcseszte a kedvem a sok b#zi, aki undorító Barcázott, mert hogy a bíró is beállt a Barcába, meg hogy megvették a meccset... Mindenhonnan ez folyik, Indexen főcím, stb. Komolyan miért kell ez??? Aki látta a meccset, látnia kellett, 1 csapat volt, aki megérdemelte, nem is kérdés... De akkor miért kell ezt?

Nem szabad az ilyenekkel törődni, kárognak mert már bontották a pezsgőt 3-1-nél aztán a végeredmény az lett hogy" butthurt"-ök lettek(ahogy nemzetközien szokták fogalmazni

Szimplán elkeseredettek, mert félnek a Barcától ennyire egyszerű, amit meg is értek. Nem lehet könnyű más csapat szurkolójaként folyton egy olyan Barcától tartani ahol Messi,Iniesta,Neymar,Suarez és egyéb nehézágyú van és bármikor dagadtra verheti a szeretett csapatát az embernek.
Komolyan hálát adhatunk a sorsnak, hogy ez a 80-90-es évekbeli UFO invázió pont a Barcelonához került, nagyon elvagyunk kényeztetve. ( Én is mit össze tudok károgni hogy jajj csak 4 BL-t nyertünk 9 év alatt, miaz

Ha Iniesta lőtt volna egy 70 méteres gólt a mi térfelünkről arra is ráfognák hogy csalás és les vót'.Vicces hogy a PSG-sek sem reklamálnak, sőt a Francia lapok sem, pedig ők azért mégiscsak jobban érintettek

Amúgy a műsorokban arrol beszéltek hogy akkora töltetet kaptak a fiúk ezzel, hogy nagyon esélyes hogy övéké lehet a kupa. Úgy legyen

Piqué ahogy mondta a BL meccs után, remek eredmény, jó nagyot buliznak, de vissza kell szállni a földre és javulni mert még nem nyertünk semmit, ez a jó hozzáállás

Az index cikkén én is meglepődtem. Szerintem egy ekkora hírportál nem engedhetné meg magának, hogy közöl egy ennyire elfogult és egyoldalú cikket. Azt persze nem említi a kedves szerző, hogy a Mascherano-Di Maria esetnél Di Maria már rég elrúgta a labdát, amikor Masch odacsúszott, vagy azt, hogy Neymart 2 kézzel lerántották a 16-oson belül, vagy azt, hogy Marquinhos egyértelműen Suáerzt, nem pedig a labdát támadta a 16-oson belül és volt is kontakt, ráadásul bután oda is kapott Suárez arcához, így simán befújható volt a büntető.Subinho írta:Azért nekem kicsit elcseszte a kedvem a sok b#zi, aki undorító Barcázott, mert hogy a bíró is beállt a Barcába, meg hogy megvették a meccset... Mindenhonnan ez folyik, Indexen főcím, stb. Komolyan miért kell ez??? Aki látta a meccset, látnia kellett, 1 csapat volt, aki megérdemelte, nem is kérdés... De akkor miért kell ezt?
A hatereknek csak a bírózás maradt, nekünk pedig egy életreszóló élmény. Ez van...
Én is a vidiket nézem egész este, még mindig hihetetlen. Egyébként úgy vagyok vele hogy megérdemeltük hogy miénk legyen a futballtörténelem egyik legnagyobb meccse azok után amit az elmúlt 10 évben letettünk.Tobias88 írta:Már nyolcadjára nézem vissza, de tényleg 6-1 lett...
Érdekes látni hogy mennyire ünnepelt a csapat a meccs után, ami persze jogos is de ne felejtsük el hogy semmi nem történt csak ott vagyunk a 8 között a BLben ami azért nálunk alap. Kivancsi vagyok mi lesz a Depor ellen, de ha megint meggyőző játékkal tudnánk nyerni sok góllal az nagyon jó lenne.
Kovetkezobe bárkit is kapjunk, azért reméljük ez elég szép lecke volt ahhoz, hogy rájöjjenek arra hogy idegenbe is kell focizni mert egy ilyet még egyszer nem úszunk meg.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Már nyolcadjára nézem vissza, de tényleg 6-1 lett... 

94:39 6 - 1
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Elvileg 400 000 euró bónuszt kapnak a játékosok a történelmi fordításért.
- Messithebest
- Director del Fútbol
hát, sose hittem volna hogy a tavalyi NBA döntő után, valaha csak bármi hasonlót is átfogok élni mégegyszer... Iniesta góljánál éreztem utoljára hasonlót Barca meccs miatt, az sem most volt már.. én úgy vagyok vele hogy innentől a BL-ben minden meccs ajándék, az sem érdekel ha az összes kupát bukjuk idén, ezt az élményt sosem fogom elfelejteni. VISCA!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
De egyszer azt mondják hogy egyáltalán nem foglalkoznak a külföldi focival, utana meg az az egyetlen témájuk de akkor is beégnek.TripleH írta:A nevükben vállalják, hogy trollok, ne várj mást.Nero. írta:Szánalmas trollfocinak a vergődése csak engem irritál?
A TrollFootball kifejezetten vicces és jó, de ezek a bohócok szánalmas vesztesek.
A nevükben vállalják, hogy trollok, ne várj mást.Nero. írta:Szánalmas trollfocinak a vergődése csak engem irritál?